Mavis Staples

donderdag 27 juni 2019

Carré, Amsterdam

De 79 jarige soul en Gospel koningin zingt vanaf de jaren 50 en heeft inmiddels 53 Grammy Awards weten binnen te slepen. Ze begon haar carrière met The Staple Singers en scoorde hits met de nummers ‘I’ll Take You There’ en ‘Let’s Do It Again’. Later in haar carrière werkte ze samen met grootheden als Bob Dylan, Prince en Curtis Mayfield. Zingen over liefde is wat Stapels tot vandaag de dag nog steeds gelukkig maakt. Staples is nog lang niet klaar want ze heeft onlangs haar eerste live album in 10 jaar tijd aangekondigd, ‘Live in London’ zal 8 februari 2019 uitkomen.

“I’ve stretched out—I’m singing songs that rock stars have written for me, but they know me and the kind of songs I want to sing ‘Love and Trust,’ which was composed by Ben Harper. I love that song, it’s a beauty. “I’ve been sending a message of love and trust since the Sixties, and I’m still searching for that.”

Koop kaarten
Laatste updates 0
arrow down

Kijk & Ontdek

Z7m-kbPOrl8
spotify:album:4BfLqEBgeWe4JTrUQ0O2mX

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

9292

Carré

Koninklijk Theater Carré verzorgt parkeerservice op maximaal vijf minuten loopafstand van Carré. Meer informatie daarover is te vinden op de website van Carré.

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

Vanaf Amsterdam Centraal Station brengen trams en metro's je in tien minuten naar Carré. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl. Let op: de datum staat van de planner staat standaard ingesteld op vandaag.

9292.nl

Dineren in Carré

Dineren in Carré

De twee restaurants van Carré bieden ieder een eigen sfeer en menukaart. Zo kun je voorafgaand aan de voorstelling dineren op de manier die het beste bij jou past.

Meer informatie

Koop kaarten

 • 27 jun 2019

  20:00

  Carré, Amsterdam

  arrow
  • mavis staples

   Kaarten
   vanaf

   39,20

  • Mavis Staples

   Aanvang: 20:00

   Carré

   Amstel 115-125, Amsterdam

   Plan je route
  • Kaarten

   Kaartprijs inclusief servicekosten. De kaartverkoop voor dit concert gaat via Ticketmaster. Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen te koop.

   Lees meer

   Kaarten

   De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Ticketmaster. Een betrouwbare partner met een belangrijke taak. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

   De uitgebreide handleiding over het bestellen van kaarten lees je op mojo.nl/bestellen

   Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

   Gaat er iets niet goed of heb je gewoon een vraag over jouw kaarten of de kaartverkoop in het algemeen? Kijk dan op de website van Ticketmaster bij Klantenservice. De meest gestelde vragen worden hier beantwoord. Via deze pagina kan je ook direct contact opnemen met een van de medewerkers van de Ticketmaster helpdesk.

   SERVICEKOSTEN
   De servicekosten voor deze show bedragen 12% van de kaartprijs. Van het bedrag worden alle bijkomende kosten rondom het ticket betaald, dus onder andere de helpdesk, backoffice, datacommunicatie, toegangscontrole, mensen die de voorstellingen in het ticketingsysteem invoeren en de scanapparatuur.

   Koop kaarten

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3