MHD

Woensdag 16 januari 2019

AFAS Live, Amsterdam

Met hits als ‘Afro Trap pt. 3 (Champions Leage)’ en ‘Afro Trap pt. 7 (La Puissance)’ komt de Franse Afro trap artiest terug naar Nederland. Met zijn Afrikaanse roots was het voor hem vanzelfsprekend om de twee genres met elkaar te mixen. Een sound die je deze tijd veel terug hoort komen. Op zijn nieuwe album ‘19’ werkt hij samen met o.a. Stefflon Don en Wizkid, eerder werkte hij al samen met Drake. Deze zomer stond hij nog op Encore Festival waar hij het publiek hard liet gaan en iedereen zijn sickste dansmoves liet zien.

Koop kaarten
Laatste updates 0
arrow down

Kijk & Ontdek

_o5zbvGyxW4
spotify:user:spotify:playlist:37i9dQZF1DZ06evO2TSedy

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

AFAS Live

AFAS Live

In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is P6.

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

AFAS Live ligt op 5 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl. Let op: de datum staat van de planner staat standaard ingesteld op vandaag.

9292.nl

Een hapje eten

Een hapje eten

Restaurant First

Wil je voorafgaand aan het concert een hapje eten? Maak je avond uit compleet met een diner in Restaurant First in de AFAS Live. Reserveer nu een tafel en geniet van een heerlijk gerechten, afgestemd op het seizoen.

Meer informatie

Koop kaarten

 • 16 jan 2019

  20:00

  AFAS Live, Amsterdam

  arrow
  • MHD

   Kaarten
   vanaf

   35,84

  • MHD

   Aanvang: 20:00

   AFAS Live

   ArenA Boulevard 590, Amsterdam

   Plan je route
  • Kaarten

   Kaarten inclusief servicekosten. De kaartverkoop voor deze show loopt via Ticketmaster.

   Lees meer

   Kaarten

   Wij zijn de organisator van dit evenement. De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Ticketmaster. Een betrouwbare partner met een belangrijke taak. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

   De uitgebreide handleiding over het bestellen van kaarten lees je op mojo.nl/bestellen

   Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

   Gaat er iets niet goed of heb je gewoon een vraag over jouw kaarten of de kaartverkoop in het algemeen? Kijk dan op de website van Ticketmaster bij Klantenservice. De meest gestelde vragen worden hier beantwoord. Via deze pagina kan je ook direct contact opnemen met een van de medewerkers van de Ticketmaster helpdesk.

   SERVICEKOSTEN
   De servicekosten bedragen 12% van de kaartprijs. Van het bedrag worden alle bijkomende kosten rondom het ticket betaald, dus onder andere de helpdesk, backoffice, datacommunicatie, toegangscontrole, mensen die de voorstellingen in het ticketingsysteem invoeren en de scanapparatuur.

   Koop kaarten
Xite

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3