Michael McDonald

met support act Ruben Hein

uitverkocht

donderdag 22 maart 2018

Carré, Amsterdam

Met zijn scherpe, soulvolle bariton ontpopte Michael McDonald zich tot een van de meest karakteristieke en populaire zangers uit de Californische pop rock scene van de late jaren ’70. Kort na de breuk van The Doobie Brothers trok de Amerikaanse zanger hoge ogen met zijn debuut soloalbum ‘If That’s What It Takes’. Vijfendertig jaar en acht studioalbums later staat hij sterker dan ooit en bezoekt hij Nederland met een nieuwe plaat en tour. ‘’Soulvol, gepassioneerd en betoverend’’, Michael McDonald heeft er na al die jaren nog overduidelijk zin in.

Koop kaarten
Laatste updates 0
arrow down

Kijk & Ontdek

JxgpnQwgNuY
https://open.spotify.com/album/3sTrjqWs7bVHKaNwx32Yjj

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

Carré

Carré

Koninklijk Theater Carré verzorgt parkeerservice op maximaal vijf minuten loopafstand van Carré. Meer informatie daarover is te vinden op de website van Carré.

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

Vanaf Amsterdam Centraal Station brengen trams en metro's je in tien minuten naar Carré. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl. Let op: de datum staat van de planner staat standaard ingesteld op vandaag.

9292.nl

Dineren in Carré

Dineren in Carré

De twee restaurants van Carré bieden ieder een eigen sfeer en menukaart. Zo kun je voorafgaand aan de voorstelling dineren op de manier die het beste bij jou past.

Meer informatie

Koop kaarten

 • 22 mrt 2018

  20:00

  Carré, Amsterdam (Uitverkocht)

  arrow
  • Kaarten
   vanaf

   39,-

  • Michael McDonald

   met support act Ruben Hein
   uitverkocht

   Entree: 19:30

   Aanvang: 20:00

   Carré

   Amstel 115-125, Amsterdam

   Plan je route
  • UITVERKOCHT

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?