My Chemical Romance

Met support act Starcrawler

Donderdag 2 juni 2022

Rotterdam Ahoy

Welcome back to the black parade: My Chemical Romance is terug! De legendarische emorockband komt na ruim 10 jaar weer naar Nederland met hun reünietour. Het wordt de grootste show die de band ooit heeft gegeven in Nederland. Killjoys, make some noise

Na een hiatus van 6 jaar zijn Gerard Way, Ray Toro, Mikey Way en Frank Iero in 2019 weer samengekomen. Een erg gewilde comeback, want de eerste shows van hun tour raakten binnen enkele minuten al uitverkocht. De avond belooft met klassiekers als 'Welcome to the Black Parade', 'Helena' en 'Na Na Na(Na Na Na Na Na Na Na Na Na)' een groots rockspektakel te worden.

Koop kaarten
Laatste updates 0
arrow down

Kijk & Ontdek

hxhdhBRP06Y
https://open.spotify.com/playlist/37i9dQZF1DX3RTiX1A5GgU?si=7306dae675454490

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

9292

Rotterdam Ahoy

Parkeren kan op het parkeerterrein van Ahoy of in parkeergarage Zuidplein. Kijk op de website van Ahoy voor meer informatie en het reserveren van een parkeerplaats.

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

Metro- en busstation Zuidplein bevindt zich op 5 minuten loopafstand van Ahoy. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl. Let op: de datum staat van de planner staat standaard ingesteld op vandaag.

9292.nl

Koop kaarten

 • 02 jun 2022

  20:00

  Rotterdam Ahoy, Rotterdam

  arrow
  • My Chemical Romance

   Kaarten
   vanaf

   44,80

  • My Chemical Romance

   Met support act Starcrawler

   Aanvang: 20:00

   Rotterdam Ahoy

   Ahoyweg, Rotterdam

   Plan je route
  • Kaarten

   Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaartverkoop voor dit concert gaat via het ticketingsysteem van Ticketmaster.

   Lees meer

   Kaarten

   De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Ticketmaster. Een betrouwbare partner met een belangrijke taak. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

   De uitgebreide handleiding over het bestellen van kaarten lees je op mojo.nl/bestellen

   Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

   Gaat er iets niet goed of heb je gewoon een vraag over jouw kaarten of de kaartverkoop in het algemeen? Kijk dan op de website van Ticketmaster bij Klantenservice. De meest gestelde vragen worden hier beantwoord. Via deze pagina kan je ook direct contact opnemen met een van de medewerkers van de Ticketmaster helpdesk.

   SERVICEKOSTEN
   De servicekosten voor deze show bedragen 12% van de kaartprijs. Van het bedrag worden alle bijkomende kosten rondom het ticket betaald, dus onder andere de helpdesk, backoffice, datacommunicatie, toegangscontrole, mensen die de voorstellingen in het ticketingsysteem invoeren en de scanapparatuur.

   Koop kaarten
KINK

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3