Panic! At The Disco

Viva Las Vengeance Tour

zaterdag 25 februari 2023

Ahoy, Rotterdam

I Write Sins Not Tragedies, Nine in the Afternoon en de superhit High Hopes—je kent ze wel. Panic! At The Disco is één van de staples in de emo- en poprockscene. Het is geen verrassing meer dat Brendon Urie er tijdens concerten altijd een feestje van maakt door de iconische P!ATD nummers te combineren met catchy gitaarriffs en door het spelen van verschillende covers, maar ook zijn mid-show-salto’s zijn iets om naar uit te kijken. Get your High Hopes up want dit wordt gegarandeerd een show om niet te missen!

Koop kaarten
Laatste updates 0
arrow down

Kijk & Ontdek

rODNMWBLZzY
https://open.spotify.com/playlist/37i9dQZF1DZ06evO18A72E?si=36b316c94fce415f

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

9292

Rotterdam Ahoy

Parkeren kan op het parkeerterrein van Ahoy of in parkeergarage Zuidplein. Kijk op de website van Ahoy voor meer informatie en het reserveren van een parkeerplaats.

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

Metro- en busstation Zuidplein bevindt zich op 5 minuten loopafstand van Ahoy. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl. Let op: de datum staat van de planner staat standaard ingesteld op vandaag.

9292.nl

Klantenservice

Zo min mogelijk gedoe

Om al je vragen over het concert te beantwoorden staat het Livecrowd team vanaf nu voor jou klaar. Livecrowd is klantenservice 3.0. via je eigen smartphone op WhatsApp, Facebook Messenger en Twitter.

Neem contact op

Koop kaarten

 • 25 feb 2023

  20:00

  Rotterdam Ahoy, Rotterdam

  arrow
  • p!atd

   Kaarten
   vanaf

   62,82

  • Panic! At The Disco

   Viva Las Vengeance Tour

   Aanvang: 20:00

   Rotterdam Ahoy

   Ahoyweg, Rotterdam

   Plan je route
  • Kaarten

   Kaartprijs inclusief servicekosten en op verzoek van artiest €1 donatie aan High Hopes Foundation. Je kan maximaal 6 tickets bestellen voor dit concert. Voor dit concert werken we alleen met Mobiele tickets, klik op lees meer voor meer info.

   Lees meer

   Kaarten

   Wat zijn Mobiele Tickets?
   Mobiele Tickets zijn tickets die direct zijn gekoppeld aan jouw Ticketmaster-account. Dat betekent dat je geen van de tickets kunt overdragen aan anderen. Heb je voor meer mensen tickets in jouw account, dan moet je tegelijk naar binnen. Bij de ingang scannen we namelijk vanaf jouw telefoon alle tickets tegelijk.
   Lees hier meer over mobiele tickets: www.ticketmaster.nl/mobiele-tickets

   De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Ticketmaster. Een betrouwbare partner met een belangrijke taak. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

   De uitgebreide handleiding over het bestellen van kaarten lees je op mojo.nl/bestellen

   Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

   Gaat er iets niet goed of heb je gewoon een vraag over jouw kaarten of de kaartverkoop in het algemeen? Kijk dan op de website van Ticketmaster bij Klantenservice. De meest gestelde vragen worden hier beantwoord. Via deze pagina kan je ook direct contact opnemen met een van de medewerkers van de Ticketmaster helpdesk.

   SERVICEKOSTEN
   De servicekosten voor deze show bedragen 12% van de kaartprijs. Van het bedrag worden alle bijkomende kosten rondom het ticket betaald, dus onder andere de helpdesk, backoffice, datacommunicatie, toegangscontrole, mensen die de voorstellingen in het ticketingsysteem invoeren en de scanapparatuur.

   Koop kaarten

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3