Richie Hawtin CLOSE & Modeselektor Live

met support act SOPHIE

woensdag 16 oktober 2019 | 18+

NDSM-loods, Amsterdam

Een double-bill waar je hart sneller van gaat kloppen. Op de openingsdag van ADE staan technogrootheid Richie Hawtin en het Berlijnse duo Modeselektor na elkaar in de NDSM-loods. Als voorafje zie je de getalenteerde Schotse producer SOPHIE.

Richie Hawtins CLOSE werd in 2017 bestempeld als beste liveshow van het jaar. Na optredens op o.a. Coachella, Primavera Sound en Sonar neemt Richie CLOSE mee naar ADE: "The CLOSE show removes the barrier between artist and audience and it feels like I’m in that moment with everybody else. It feels very powerful."

Voor hun nieuwe liveshow rondom 'Who Else' werkt Modeselektor opnieuw samen met het multimedia collectief Pfadfinderei: "We tried to approach the creation of the stage design and performance like in theater play divided in plots with rising actions, climax and resolution. Each element creates the narrative of the live and is part of our story as producers and music lovers."

Koop kaarten
Laatste updates 0
arrow down

Kijk & Ontdek

S81vJV9eXms
spotify:user:mojoconcerts:playlist:0UUeRJJeeTcKTnzWofdrhz

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

9292

NDSM-loods

Neem op de ring A10 afslag S116 of S118 en volg de borden industrieterrein “Noord 180”. Parkeren kost op het NDSM-terrein € 1,30 per uur. Betalen kan bij de parkeermeter met pin of via de APP van Yellowbrick/Parkline (parkeercodes 19586/19587).

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

Er varen gratis pontjes vanaf Amsterdam CS (vaartijd 15 minuten) en Westerdoksdijk (vaartijd 9 minuten) rechtstreeks naar de NDSM-werf. De pont is toegankelijk voor voetgangers en (brom)fietsers. Meer info vind je op ndsm.nl.

9292.nl

Koop kaarten

 • 16 okt 2019

  19:00

  NDSM-loods, Amsterdam

  arrow
  • Richie Hawtin en Modeselektor

   Kaarten
   vanaf

   42,-

  • Richie Hawtin CLOSE & Modeselektor Live

   Aanvang: 19:00

   NDSM-loods

   TT. Neveritaweg 15, Amsterdam

   Plan je route
  • Kaarten

   Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaartverkoop verloopt via het ticketingsysteem van Ticketmaster.

   Lees meer

   Kaarten

   De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Ticketmaster. Een betrouwbare partner met een belangrijke taak. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

   De uitgebreide handleiding over het bestellen van kaarten lees je op mojo.nl/bestellen

   Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

   Gaat er iets niet goed of heb je gewoon een vraag over jouw kaarten of de kaartverkoop in het algemeen? Kijk dan op de website van Ticketmaster bij Klantenservice. De meest gestelde vragen worden hier beantwoord. Via deze pagina kan je ook direct contact opnemen met een van de medewerkers van de Ticketmaster helpdesk.

   SERVICEKOSTEN
   De servicekosten voor deze show bedragen 12% van de kaartprijs. Van het bedrag worden alle bijkomende kosten rondom het ticket betaald, dus onder andere de helpdesk, backoffice, datacommunicatie, toegangscontrole, mensen die de voorstellingen in het ticketingsysteem invoeren en de scanapparatuur.

   Koop kaarten

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3