SZA

S.O.S. Tour
1 & 3 juni 2023 - Ziggo Dome — Amsterdam
sza
SZA - S.O.S. Tour

Solána Imani Rowe beter bekend als SZA maakt al geruime tijd alternatieve R&B, dromerige hip-hop en aanstekelijke pop. De Amerikaanse singer-songwriter brak door dankzij haar mixtapes 'See.SZA.Run' en 'S.'. SZA’s debuutalbum 'Ctrl' uit 2017 was al een ijzersterke plaat. Meer dan de helft van de nummers op 'Ctrl' hebben inmiddels de multi-platina of gouden status bereikt. Onlangs bracht SZA haar album 'SOS' uit waarmee zij R&B en pop dichter bij elkaar wist te brengen. 'SOS' werd in de eerste weken de snelst verkopende popplaat in de VS en op het eerste gezicht behoort het album tot een van de meest succesvolle R&B-albums uit de geschiedenis.

In het voorprogramma

RAYE is een Britse zangeres en songwriter die haar muziekstijl graag omschrijft als "pop met een randje". Met haar krachtige en sensuele vocals beheerst ze verschillende genres, waaronder R&B, dance, en (electro-)pop. Eerder schreef ze al voor wereldsterren als Beyoncé, John Legend en Ellie Goulding; maar ook haar solo-werk leverde haar al meerdere platina singles en vier nominaties voor een Brit Award op.

Tijdschema

Ziggo Dome — Amsterdam

 • Deuren open

  18:30

 • Support act | RAYE

  20:00

 • SZA

  21:10

 • Verwacht einde

  22:45

Ziggo Dome — Amsterdam

 • Deuren open

  18:30

 • Support act | RAYE

  20:00

 • SZA

  21:10

 • Verwacht einde

  22:45

Let op: Het tijdschema is onder voorbehoud en hiervan kan worden afgeweken. Houd onze website in de gaten voor de laatste wijzigingen en het laatste nieuws.

Koop kaarten

donderdag 1 juni 2023 Ziggo Dome — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
sza

SZA

S.O.S. Tour

Support act RAYE

De Passage 100, 1101 AX Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
56,00 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaartverkoop verloopt via het ticketingsysteem van Ticketmaster.
zaterdag 3 juni 2023 Ziggo Dome — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
sza

SZA

S.O.S. Tour

Support act RAYE

De Passage 100, 1101 AX Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
56,00 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaartverkoop verloopt via het ticketingsysteem van Ticketmaster.

Plan vooruit

Parkeren
In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is Transferium/P1.
Openbaar vervoer
Ziggo Dome ligt op 10 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Eten & Drinken
Een hapje eten bij de Ziggo Dome kan in restaurant Soundbites of een van de veertien ‘food outlets’ van La Place! Soundbites is een swingend restaurant boven de ingang van de Ziggo Dome. La Place vind je op iedere verdieping in de Ziggo Dome, daar kun je rekenen op heerlijke gerechten, iedere dag vers bereid.
Toegankelijkheid
Ziggo Dome beschikt over een mindervalide entree, er zijn kluisjes en service balies op rolstoelhoogte, er zijn twee aangepaste toiletten op de begane grond. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

LiveCrowd

Om al je vragen over het event te beantwoorden staat het Livecrowd team vanaf nu voor jou klaar. Livecrowd is klantenservice 3.0. via je eigen smartphone op WhatsApp, Facebook Messenger en Twitter.

Neem contact op

Show updates

13 april 2023
Extra concert op 3 juni

Wegens grote belangstelling geeft SZA een extra show op zaterdag 3 juni in Ziggo Dome tijdens haar SOS tour. De kaartverkoop voor de concerten van SZA start vrijdag 14 april om 12:00 uur. Fans die zich hebben ingeschreven voor de MOJO pre-sale of de MOJO Urban mailing ontvangen via de mail een link waarmee ze al eerder kaarten kunnen kopen.

Kijk & luister

sza