The Cranberries

Performing Their Hits With A String Quartet

Met Support Act: D.A.R.K. Live PA

Vrijdag 16 juni 2017

RAI, Amsterdam

The Cranberries ken je natuurlijk van monsterhits 'Zombie', 'Linger' en 'Dreams' die in de jaren 90 de wereld veroverden. De muziek van deze band wist zich geheel te onderscheiden dankzij de eigen, verfrissende sound met Keltisch aandoende zang van Dolores O'Riordan.

Deze show is een unieke gelegenheid om hun grootste hits in speciale uitvoering te zien, onder begeleiding van een strijkkwartet.

Koop kaarten
Laatste updates 0
arrow down

Kijk & Ontdek

4xEiaYddUJI
spotify:album:0iBRl2CMi7gbt17WfdVI2r

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

RAI

RAI

De parking van Amsterdam RAI is direct gelegen aan de afslag van de A10 (afslag 9). De parkeerplaats van Amsterdam RAI biedt plaats aan ca. 2.300 auto’s.

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

Station Amsterdam RAI ligt op een steenworp afstand van het RAI-complex. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van www.9292ov.nl.

9292.nl

Koop kaarten

 • 16 jun 2017

  20:00

  RAI, Amsterdam

  arrow
  • Cranberries

   Kaarten
   vanaf

   49,-

  • The Cranberries

   Performing Their Hits With A String Quartet
   Met Support Act: D.A.R.K. Live PA

   Aanvang: 20:00

   RAI

   Europaplein, Amsterdam

   Plan je route
  • Kaarten

   Kaartprijs exclusief servicekosten.Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar.

   Lees meer

   Kaarten

   Wij zijn de organisator van dit evenement. De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Ticketmaster. Een betrouwbare partner met een belangrijke taak. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

   De uitgebreide handleiding over het bestellen van kaarten lees je op mojo.nl/bestellen

   Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

   Gaat er iets niet goed of heb je gewoon een vraag over jouw kaarten of de kaartverkoop in het algemeen? Kijk dan op de website van Ticketmaster bij Klantenservice. De meest gestelde vragen worden hier beantwoord. Via deze pagina kan je ook direct contact opnemen met een van de medewerkers van de Ticketmaster helpdesk.

   SERVICEKOSTEN
   De servicekosten bedragen 10% van de kaartprijs, met een maximum van € 10,- per kaart. Van het bedrag worden alle bijkomende kosten rondom het ticket betaald, dus onder andere de helpdesk, backoffice, datacommunicatie, toegangscontrole, mensen die de voorstellingen in het ticketingsysteem invoeren en de scanapparatuur.

   Koop kaarten

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?