The Kik

met orkest

LET OP: NIEUWE DATUM

Zaterdag 20 november 2021

RTM Stage, Rotterdam Ahoy

The Kik met orkest in hun eigen Rotterdam met een dwarsdoorsnede van hun ijzersterke muziek. Van doorbraakhit ‘Simone’ tot nummers van nieuwe album ‘Jin’, maar ook de succesvolle muzikale uitstapjes zoals het album met Armand, het materiaal van Boudewijn de Groot en het album ‘Hertaalt!’ met Nederlandse versies van Engelstalige hits.

“Vorig jaar stonden we voor het eerst in Ahoy. Eerlijk gezegd zit ik nog steeds na te genieten. Aan het einde van de avond kon ik niks anders zeggen dan ‘tot volgend jaar allemaal’, want het gevoel dat door je heen stroomt als je optreedt in dit muziekpaleis wil je keer op keer herbeleven en nooit meer kwijtraken. En daarom gaan we ‘m weer doen dit jaar, wederom met ons fantastische orkest. We kijken er zó ontzettend naar uit, dat hou je niet voor mogelijk.”

Koop kaarten
Laatste updates 0
arrow down

Kijk & Ontdek

ihd9NbBRK98
spotify:artist:5vEW6oifezRitpxbykJSw8

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

9292

Rotterdam Ahoy

Parkeren kan op het parkeerterrein van Ahoy of in parkeergarage Zuidplein. Kijk op de website van Ahoy voor meer informatie en het reserveren van een parkeerplaats.

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

Metro- en busstation Zuidplein bevindt zich op 5 minuten loopafstand van Ahoy. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl. Let op: de datum staat van de planner staat standaard ingesteld op vandaag.

9292.nl

Koop kaarten

 • 20 nov 2021

  20:00

  Rotterdam Ahoy, Rotterdam

  arrow
  • The Kik

   Kaarten
   vanaf

   40,32

  • The Kik

   met orkest
   LET OP: NIEUWE DATUM

   Aanvang: 20:00

   Rotterdam Ahoy

   Ahoyweg, Rotterdam

   Plan je route
  • Kaarten

   Kaartprijs inclusief servicekosten. Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar.

   Lees meer

   Kaarten

   De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Ticketmaster. Een betrouwbare partner met een belangrijke taak. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

   De uitgebreide handleiding over het bestellen van kaarten lees je op mojo.nl/bestellen

   Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

   Gaat er iets niet goed of heb je gewoon een vraag over jouw kaarten of de kaartverkoop in het algemeen? Kijk dan op de website van Ticketmaster bij Klantenservice. De meest gestelde vragen worden hier beantwoord. Via deze pagina kan je ook direct contact opnemen met een van de medewerkers van de Ticketmaster helpdesk.

   SERVICEKOSTEN
   De servicekosten voor deze show bedragen 12% van de kaartprijs. Van het bedrag worden alle bijkomende kosten rondom het ticket betaald, dus onder andere de helpdesk, backoffice, datacommunicatie, toegangscontrole, mensen die de voorstellingen in het ticketingsysteem invoeren en de scanapparatuur.

   Koop kaarten

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3