Dit concert was op 28 februari in de Ziggo Dome

The Killers

met support act Juanita Stein

Geef jouw mening!

Bedankt voor je stem!

Sorry, er ging iets mis bij het versturen van je rating!

Geef je mening

Beleef het opnieuw

arrow down

Met de foto's

The Killers

The Killers

Photo Credit: Rob Loud, @robloud Het is inmiddels ruim 12 jaar geleden dat The Killers doorbraken met hits als 'Mr Brightside' en 'Somebody Told Me' en alweer 5 jaar geleden brachten ze het album Battle Born uit. Daarna was het even stil rondom de Amerikanen, maar eerder in 2017 kwamen daar de eerste twee singles van het nieuwe, vijfde album Wonderful Wonderful. En dat belooft veel goeds. Het aanstekelijke en herkenbare stemgeluid van Brandon Flowers in combinatie met de fijne synths doen weer beseffen dat we ze hebben gemist. Good to see they're back!

De heren vuren Hit na hit af en langzaamaan beginnen de eerste bezoekers hun stem al te verliezen Flowers daarentegen is naast een geboren showman en stijlicoon daadwerkelijk een technisch goede zanger, die bovendien beschikt over een unieke stem die vanavond constant grote hoogten haalt.

OOR

Praat mee en luister terug

spotify:user:mojoconcerts:playlist:76Q6P1pF30S0cwtMHOYafO

Niks meer missen?

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?