The Rolling Stones

S I X T Y

Let op: nieuwe datum!

donderdag 7 juli 2022

Johan Cruijff ArenA, Amsterdam

The Stones "keep on rolling" en zijn terug waar ze thuishoren, namelijk op tournee door Europa, waar ze spelen voor volle stadions met een nieuwe show. Zoals je mag verwachten voor hun zestigste verjaardagsfeest, trakteren Mick Jagger, Keith Richards en Ronnie Wood hun fans op een unieke setlist, vol met klassiekers zoals ‘Gimme Shelter’, ‘Paint It Black’, ‘Jumpin’ Jack Flash’, ‘Tumbling Dice’, ‘(I Can’t Get No) Satisfaction’, ‘Start Me Up’ en nog veel meer. SIXTY krijgt bovendien een geheel nieuwe productie, inclusief een enorm podium, bijzondere lichtshow en dito video ontwerp, allemaal speciaal vervaardigd voor deze langverwachte Europese tournee!

Koop kaarten
Laatste updates 0
arrow down

Kijk & Ontdek

zrTOvWHD79g
https://open.spotify.com/playlist/37i9dQZF1DZ06evO19s0CZ?si=7cfbc3c2fb4e4978

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

9292

Johan Cruijff ArenA

In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is P1.

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

Johan Cruijff ArenA ligt op 5 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van www.9292ov.nl. Let op: de datum van de planner staat standaard ingesteld op vandaag.

9292.nl

Klantenservice

Zo min mogelijk gedoe

Om al je vragen over het concert te beantwoorden staat het Livecrowd team vanaf nu voor jou klaar. Livecrowd is klantenservice 3.0. via je eigen smartphone op WhatsApp, Facebook Messenger en Twitter.

Neem contact op

Koop kaarten

 • 07 jul 2022

  19:30

  Johan Cruijff ArenA, Amsterdam

  arrow
  • TRS

   Kaarten
   vanaf

   84,-

  • The Rolling Stones

   S I X T Y
   Let op: nieuwe datum!

   Entree: 17:00

   Aanvang: 19:30

   Johan Cruijff ArenA

   ArenA Boulevard, Amsterdam

   Plan je route
  • Kaarten

   Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaartverkoop via het ticketingsysteem van Ticketmaster.

   Lees meer

   Kaarten

   De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Ticketmaster. Een betrouwbare partner met een belangrijke taak. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

   De uitgebreide handleiding over het bestellen van kaarten lees je op mojo.nl/bestellen

   Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

   Gaat er iets niet goed of heb je na het lezen van de veelgestelde vragen toch een vraag over jouw kaarten of de kaartverkoop in het algemeen? Kijk dan op de website van Ticketmaster bij Klantenservice. Via deze pagina kan je direct contact opnemen met een van de medewerkers van de Ticketmaster helpdesk.

   SERVICEKOSTEN
   De servicekosten bedragen 12% van de kaartprijs. Van het bedrag worden alle bijkomende kosten rondom het ticket betaald, dus onder andere de helpdesk, backoffice, datacommunicatie, toegangscontrole, mensen die de voorstellingen in het ticketingsysteem invoeren en de scanapparatuur.

   Koop kaarten
Radio Veronica

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3