Tones and I

donderdag 24 februari 2022

AFAS Live, Amsterdam

In 2018 vertrekt singer/songwriter Toni Watson in gezelschap van haar synthesizer en loop station naar het Australische plaatsje Byron Bay om als straatmuzikante haar muzikale dromen na te jagen. En niet zonder succes, want haar aanstekelijke popsongs zoals 'Dance Monkey', 'Fly Away' en 'Never Seen The Rain' zorgen al snel voor hordes enthousiaste fans en diverse hitlijst noteringen!

Koop kaarten
Laatste updates 0
arrow down

Kijk & Ontdek

R0vu5QfsD5E
https://open.spotify.com/album/5DVaT8HXcp9bbJh7p4dSpf?si=9QT9rF4fRCSi9dtWHyJoFA&dl_branch=1

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

9292

AFAS Live

In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is P6.

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

AFAS Live ligt op 5 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl. Let op: de datum van de planner staat standaard ingesteld op vandaag.

9292.nl

Een hapje eten

Een hapje eten

Restaurant First

Wil je voorafgaand aan het concert een hapje eten? Maak je avond uit compleet met een diner in Restaurant First in de AFAS Live. Reserveer nu een tafel en geniet van een heerlijk gerechten, afgestemd op het seizoen.

Meer informatie

Koop kaarten

 • 24 feb 2022

  20:00

  AFAS Live, Amsterdam

  arrow
  • Tones and I

   Kaarten
   vanaf

   35,84

  • Tones and I

   Aanvang: 20:00

   AFAS Live

   Johan Cruijff Boulevard 590, Amsterdam

   Plan je route
  • Kaarten

   Kaartverkoop op naam: hoofdkaartkoper kan max 8 kaarten bestellen op 1 naam.

   Lees meer

   Kaarten

   De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Ticketmaster. Een betrouwbare partner met een belangrijke taak. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

   De uitgebreide handleiding over het bestellen van kaarten lees je op mojo.nl/bestellen

   Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

   Gaat er iets niet goed of heb je gewoon een vraag over jouw kaarten of de kaartverkoop in het algemeen? Kijk dan op de website van Ticketmaster bij Klantenservice. De meest gestelde vragen worden hier beantwoord. Via deze pagina kan je ook direct contact opnemen met een van de medewerkers van de Ticketmaster helpdesk.

   SERVICEKOSTEN
   De servicekosten voor deze show bedragen 12% van de kaartprijs. Van het bedrag worden alle bijkomende kosten rondom het ticket betaald, dus onder andere de helpdesk, backoffice, datacommunicatie, toegangscontrole, mensen die de voorstellingen in het ticketingsysteem invoeren en de scanapparatuur.

   Koop kaarten

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3