Toto

40 Trips Around The Sun Tour

UITVERKOCHT

zaterdag 17 maart 2018

Ziggo Dome, Amsterdam

Toto is zo'n band die generatie op generatie meegaat. Met een oeuvre dat wereldwijd bekend is en samenwerkingen met grote artiesten als Michael Jackson, Stevie Wonder, Miles Davis, Aretha Franklin, Elton John, Pink, Paul McCartney, Santana en Lionel Richie hebben ze een stevige stempel op de popmuziek gedrukt. Deze show is onderdeel van de 40 Trips Around The Sun World Tour die in het teken staat van het veertigjarig jubileum van de band. In februari 2018 verschijnt daarom ook een greatest hits album, met uiteraard de gouden oude nummers, maar ook nieuw werk.

Koop kaarten
Laatste updates 0
arrow down

Kijk & Ontdek

4wh9dPmjAnU
spotify:artist:0PFtn5NtBbbUNbU9EAmIWF

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

Ziggo Dome

Ziggo Dome

In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is Transferium/P1.

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

Ziggo Dome ligt op 10 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis kun je het best plannen met behulp van 9292.nl. Let op: de datum staat van de planner staat standaard ingesteld op vandaag.

9292.nl

Koop kaarten

 • 17 mrt 2018

  20:00

  Ziggo Dome, Amsterdam (Uitverkocht)

  arrow
  • Toto

   Kaarten
   vanaf

   44,-

  • Toto

   40 Trips Around The Sun Tour
   UITVERKOCHT

   Aanvang: 20:00

   Ziggo Dome

   De Passage 100, Amsterdam

   Plan je route
  • UITVERKOCHT
Radio 10

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?