Volbeat

Seal The Deal 2017

met special guests Flogging Molly en Amorphis

dinsdag 5 september 2017

Strijp-S, Eindhoven

Seal The Deal & Let's Boogie! Na een knallende show in Ziggo Dome - volgens sommige bezoekers beste concert van 2016 - komt Volbeat terug. De Deense metalband staat bekend om hun mix van heavy metal en rockabilly. Een geroemd eigen geluid, dat live een spektakel is met stevige gitaarrifs en een hoog meezinggehalte.

Koop kaarten
Laatste updates 0
arrow down

Kijk & Ontdek

I2Kb0hoO-4Y
https://open.spotify.com/album/3v78ZZiv9L2Fb5x5fC8kVC

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

Strijp-S

Strijp-S

Er is een parkeergarage direct naast het Klokgebouw. Is die vol, volg dan de bewegwijzering en/of de instructies van Er zijn diverse parkeerplaatsen en - garages op 5-10 minuten loopafstand van het terrein. Volg de bewegwijzering om naar de dichtstbijzijnde parking te worden geleid.de verkeersregelaars.

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

Strijp-S is op 3 minuten loopafstand van station Eindhoven Strijp-S en op 20 minuten loopafstand vanaf Eindhoven Centraal Station. De reis hier naartoe kun je plannen met behulp van www.9292ov.nl of ns.nl.

9292.nl

Koop kaarten

 • 05 sep 2017

  19:00

  Strijp-S, Eindhoven

  arrow
  • Volbeat 2017

   Kaarten
   vanaf

   55,-

  • Volbeat

   Seal The Deal 2017
   met special guests Flogging Molly en Amorphis

   Entree: 17:30

   Aanvang: 19:00

   Strijp-S

   Ketelhuisplein, Eindhoven

   Plan je route
  • Kaarten

   Kaartprijs exclusief servicekosten. Kaartverkoop voor deze show verloopt via Ticketmaster.

   Lees meer

   Kaarten

   Wij zijn de organisator van dit evenement. De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Ticketmaster. Een betrouwbare partner met een belangrijke taak. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

   De uitgebreide handleiding over het bestellen van kaarten lees je op mojo.nl/bestellen

   Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

   Gaat er iets niet goed of heb je gewoon een vraag over jouw kaarten of de kaartverkoop in het algemeen? Kijk dan op de website van Ticketmaster bij Klantenservice. De meest gestelde vragen worden hier beantwoord. Via deze pagina kan je ook direct contact opnemen met een van de medewerkers van de Ticketmaster helpdesk.

   SERVICEKOSTEN
   De servicekosten bedragen 10% van de kaartprijs, met een maximum van € 10,- per kaart. Van het bedrag worden alle bijkomende kosten rondom het ticket betaald, dus onder andere de helpdesk, backoffice, datacommunicatie, toegangscontrole, mensen die de voorstellingen in het ticketingsysteem invoeren en de scanapparatuur.

   Koop kaarten

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?