Years & Years

The Palo Santo Tour

vrijdag 25 januari 2019

AFAS Live, Amsterdam

Hun onweerstaanbare superhits ‘Sunlight’, ‘King’ en ‘Shine’ lieten ons achter met honger. Gelukkig werd die eindelijk gestild met een - ongetwijfeld übercatchy - tweede album én deze Palo Santo tournee. Yeah & Yeah! Tijdens de tour brengt de band de zelf gecreëerde, fascinerende wereld van Palo Santo tot leven. Olly haalt zijn inspiratie uit cult sci-fo en de multi-sensorische pop van Prince, Bowie en Gaga. Verwacht een hysterisch synthpop feestje, zoals we van deze mannen gewend zijn!

Koop kaarten
Laatste updates 0
arrow down

Kijk & Ontdek

niviooakBLs
spotify:album:50ztaMltoS9mN9fm8R3zcW

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

AFAS Live

AFAS Live

In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is P6.

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

AFAS Live ligt op 5 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl. Let op: de datum staat van de planner staat standaard ingesteld op vandaag.

9292.nl

Een hapje eten

Een hapje eten

Restaurant First

Wil je voorafgaand aan het concert een hapje eten? Maak je avond uit compleet met een diner in Restaurant First in de AFAS Live. Reserveer nu een tafel en geniet van een heerlijk gerechten, afgestemd op het seizoen.

Meer informatie

Koop kaarten

 • 25 jan 2019

  20:00

  AFAS Live, Amsterdam

  arrow
  • Years & Years

   Kaarten
   vanaf

   35,75

  • Years & Years

   The Palo Santo Tour

   Entree: 18:30

   Aanvang: 20:00

   AFAS Live

   ArenA Boulevard 590, Amsterdam

   Plan je route
  • Kaarten

   Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaarten voor dit evenement koop je via Ticketmaster.

   Lees meer

   Kaarten

   De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Ticketmaster. Een betrouwbare partner met een belangrijke taak. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

   De uitgebreide handleiding over het bestellen van kaarten lees je op mojo.nl/bestellen

   Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

   Gaat er iets niet goed of heb je gewoon een vraag over jouw kaarten of de kaartverkoop in het algemeen? Kijk dan op de website van Ticketmaster bij Klantenservice. De meest gestelde vragen worden hier beantwoord. Via deze pagina kan je ook direct contact opnemen met een van de medewerkers van de Ticketmaster helpdesk.

   SERVICEKOSTEN
   De servicekosten voor deze show bedragen 10% van de kaartprijs. Van het bedrag worden alle bijkomende kosten rondom het ticket betaald, dus onder andere de helpdesk, backoffice, datacommunicatie, toegangscontrole, mensen die de voorstellingen in het ticketingsysteem invoeren en de scanapparatuur.

   Koop kaarten
Xite

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3