Ed Sheeran - Ticketvoorwaarden

arrow down

1            Je ticket(s) zijn digitale tickets die in de aanloop naar de show worden verzonden naar de Ticketmaster app, die je eerst moet downloaden op je smartphone.

 

2             Als je met een groep komt dienen alle bezoekers op de avond van het concert samen, tegelijkertijd langs de kaartcontrole bij de Johan Cruijff ArenA te gaan.

 

3             Om de zaal te kunnen betreden, dient de hoofdboeker de volgende items naast de tickets te kunnen overleggen:

i)                 Identiteitsbewijs (rijbewijs, identiteitskaart of paspoort)

ii)                De bevestigingsmail van de ticketaankoop

4             Je ticket vertegenwoordigt het persoonlijk recht op toegang en dat recht is niet overdraagbaar en kan worden ingetrokken. 

5             Je tickets worden door de promotor rechtstreeks aan jou als consument verkocht. Alle ticketaankopen worden gecontroleerd en als er een redelijk vermoeden bestaat dat tickets worden gekocht door zakelijke handelaren of zogenaamde "ticketaanbieders", "ticketscalpers", "ticketmakelaars" of niet-geautoriseerde "secundaire ticketagenten", wordt dit beschouwd als een schending van de verkoopvoorwaarden en kunnen tickets naar goedvinden van de promotor worden geannuleerd. Door deze algemene voorwaarden te accepteren, bevestig je dat je een consument bent.

6             Je tickets worden ONMIDDELIJK ONGELDIG als ze worden doorverkocht OF TE KOOP WORDEN AANGEBODEN, tenzij de verkoop plaatsvindt via de officiële Ticketmaster doorverkoopplatform. Tickets die worden verkocht via derden en andere niet-geautoriseerde verkooppunten, waaronder online veilingsites, zijn niet geldig. Doorverkoop van een ticket maakt het ticket ongeldig en kan leiden tot weigering van toegang.

7             De kaartverkoop is beperkt tot maximaal 6 kaarten per transactie.

8             Alleen tickets die zijn gekocht via Ticketmaster zijn geldig voor toegang. De concertorganisatie behoudt zich het recht voor om de toegang te weigeren.

9             Je hebt een smartphone nodig waarop je de Ticketmaster app kunt downloaden om toegang te krijgen tot je tickets.

10           Er kunnen op de dag van het concert aanvullende voorwaarden gelden in verband met corona.

De volledige locatievoorwaarden zijn beschikbaar via www.edsheeran.com 

De Ed Sheeran 2022 FAQ is beschikbaar via www.edsheeran.com