Monster Jam XXL

zaterdag 27 & zondag 28 september 2014

GelreDome, Arnhem

De grootste monster trucks ter wereld rijden zich compleet total loss op een krankzinnig parcours van schansen en autowrakken. Geen hindernis is te groot voor deze enorme trucks van maar liefst 4.500 kilo.

Koop kaarten Officiele website arrow down

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

9292

GelreDome

We raden je aan de borden 'P GelreDome' te volgen en geen gebruik te maken van een navigatiesysteem in Arnhem. Voorafgaand aan het evenement kun je eventueel online je parkeerkaart kopen via onlineticket.nl.

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

Bij grote evenementen rijden pendelbussen van station Arnhem naar GelreDome. Je kunt ook lijn 7 nemen naar het stadion. De busreis duurt ongeveer 10 minuten. De reis naar Arnhem kun je het best plannen met behulp van 9292.nl

9292.nl

Koop kaarten

  • Monster Jam

   Kaarten
   vanaf

   28,-

  • Monster Jam XXL

   www.monsterjam.nl

   GelreDome

   Batavierenweg 25, Arnhem

   Plan je route
  • Kaarten

   Een ticket geeft recht tot een hele dag Monsterjam XXL (van 9.30u - 18.00u). Funpark, Pit Party en Tech Area zijn hierbij inbegrepen. Kaarten voor dit evenement koop je via Ticketmaster.

   Lees meer

   Kaarten

   Voor kinderen t/m 12 jaar wordt een aparte prijs berekend. Je kunt specifieke kaartsoorten selecteren op de bestelpagina.

   Wij zijn de organisator van dit evenement, de kaarten koop je via het ticketing systeem van Ticketmaster. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

   De uitgebreide handleiding over het bestellen van kaarten lees je op mojo.nl/bestellen

   Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (45 cpm).

   Servicekosten
   De servicekosten bedragen 10% van de kaartprijs. Van het bedrag worden alle bijkomende kosten rondom het ticket betaald, dus onder andere de helpdesk, backoffice, datacommunicatie, toegangscontrole, mensen die de voorstellingen in het ticketingsysteem invoeren en de scanapparatuur.

   Koop kaarten

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3