Dylan Moran

We Got This

Maandag 27 & dinsdag 28 maart 2023

De Meervaart, Amsterdam

We Got This is de splinternieuwe voorstelling van de BAFTA en Perrier award winnende comedian Dylan Moran. Moran brengt de origineelste en grappigste gedachtenspinsels op een geheel eigen wijze. Hij gebruikt daarbij soms fantasierijke en haast poëtische taal, waardoor hij ook wel de Oscar Wilde van de comedy wordt genoemd. In deze nieuwe show stoeit Dylan Moran op een vrolijke manier met zijn frustraties en stommiteiten uit het hedendaagse leven. Leeftijdsrestrictie: 15+

Koop kaarten Officiele website arrow down

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

9292

De Meervaart

Bezoekers kunnen gebruik maken van de Parkking parkeergarage. Bij de bar in De Meervaart kun je tegen gereduceerd tarief de parkeerkaart laten scannen.

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

De Meervaart is bereikbaar per trein en bus of tram. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.

9292.nl

Koop kaarten

  • Kaarten
   vanaf

   42,-

  • Dylan Moran

   https://www.dylanmoran.com

   Meervaart, De

   Meer en Vaart 300, Amsterdam

   Plan je route
  • Kaarten

   Vanaf kaartprijs inclusief servicekosten. Voor deze show zijn alleen zitplaatsen te koop.

   Lees meer

   Kaarten

   Wij zijn de organisator van dit evenement. De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Ticketmaster. Een betrouwbare partner met een belangrijke taak. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

   De uitgebreide handleiding over het bestellen van kaarten lees je op mojo.nl/bestellen

   Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

   Gaat er iets niet goed of heb je gewoon een vraag over jouw kaarten of de kaartverkoop in het algemeen? Kijk dan op de website van Ticketmaster bij Klantenservice. De meest gestelde vragen worden hier beantwoord. Via deze pagina kan je ook direct contact opnemen met een van de medewerkers van de Ticketmaster helpdesk.

   SERVICEKOSTEN
   De servicekosten bedragen 12% van de kaartprijs. Van het bedrag worden alle bijkomende kosten rondom het ticket betaald, dus onder andere de helpdesk, backoffice, datacommunicatie, toegangscontrole, mensen die de voorstellingen in het ticketingsysteem invoeren en de scanapparatuur.

   Koop kaarten

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3