Jake Hurwitz and Amir Blumenfeld

If I Were You

Maandag 4 juni 2018

De Meervaart, Amsterdam

Laat die lachspieren maar werken! Voor de allereerste keer zet het duo Jake Hurwitz and Amir Blumenfeld voet op Nederlandse bodem. Met de 'If I Were You' tour - gebaseerd op de hilarische en gelijknamige podcastserie van de mannen - komen ze naar de Meervaart. In 'If I Were You' beantwoorden Jake and Amir op hilarische wijze vragen van luisteraars en lossen ze problemen op: "Join our hosts as they dispense wisdom on areas of life they are qualified to talk about. Also in areas they are not qualified to talk about."

Koop kaarten arrow down

Laatste updates

Koop kaarten

  • Jake Hurwitz and Amir Blumenfeld

   Kaarten
   vanaf

   29,-

  • Jake Hurwitz and Amir Blumenfeld

  • Kaarten

   Kaartprijs exclusief 10% servicekosten. Voor deze show zijn alleen zitplaatsen te koop.

   Lees meer

   Kaarten

   Wij zijn de organisator van dit evenement. De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Ticketmaster. Een betrouwbare partner met een belangrijke taak. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

   De uitgebreide handleiding over het bestellen van kaarten lees je op mojo.nl/bestellen

   Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

   Gaat er iets niet goed of heb je gewoon een vraag over jouw kaarten of de kaartverkoop in het algemeen? Kijk dan op de website van Ticketmaster bij Klantenservice. De meest gestelde vragen worden hier beantwoord. Via deze pagina kan je ook direct contact opnemen met een van de medewerkers van de Ticketmaster helpdesk.

   SERVICEKOSTEN
   De servicekosten bedragen 10% van de kaartprijs, met een maximum van € 10,- per kaart. Van het bedrag worden alle bijkomende kosten rondom het ticket betaald, dus onder andere de helpdesk, backoffice, datacommunicatie, toegangscontrole, mensen die de voorstellingen in het ticketingsysteem invoeren en de scanapparatuur.

   Koop kaarten

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?