Comedy Stop Haarlem presents Lily Phillips

15 september 2023 - Patronaat — Haarlem
Ook te zien tijdens Comedy Stop Haarlem presents: Comedy Store Gala Night op donderdag 14 september 2023
Lily Phillips show Mojo
Comedy Stop Haarlem presents Lily Phillips

Lily Phillips begon met het schrijven van een show over feminisme, maar eindigde met een enorme lading grappen over de vagina van haar hond. Ze is een van de meest veelbelovende namen als het gaat om comedy. Met haar droge en vulgaire humor schopte ze het tot finalist van de New Comedy Award 2021 (BBC One). Ook is Lily Phillips te zien en te horen op BBC’s Period Dramas, The Joy of Missing Out, aflevering 4 van The Fake Podcast Show, Comedy Central Live en heeft ze opgetreden in een promotievideo voor Gordon Ramsay's Future Food Stars. Ze werd tweede in de strijd om de Leicester Square New Comedian of the Year competitie, was Funny Women Award finalist en werd uitgeroepen tot Chortle One to Watch in 2022.

KIJK

Koop kaarten

vrijdag 15 september 2023 Patronaat — Haarlem 19:30 Koop kaarten
Lily Phillips show Mojo

Comedy Stop Haarlem presents Lily Phillips

Zijlsingel 2, 2013 DN Haarlem
Aanvang: 19:30

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
17,50 v.a.

Plan vooruit

Openbaar vervoer
Patronaat ligt op 15 minuten loopafstand van NS station Haarlem. Volg vanaf het Stationsplein de Kruisweg richting het stadscentrum en volg de richtingsbordjes naar Patronaat. Je kunt ook de bussen 50, 255, 340, 346 of 356 naar halte Raaksbrug nemen.
Parkeren
Patronaat is het beste bereikbaar met openbaar vervoer. Kies je ervoor om met de auto te reizen, dan kun je parkeren in Parkeergarage RAAKS.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.