Malik Bentalha

World Tour

zondag 5 april 2020

Boom Chicago, Amsterdam

Nadat hij het Franse publiek overtuigde met zijn debuutshow 'Malik se la raconte' en tweede one-man-show 'Encore' kan ook de rest van de Wereld gaan genieten van Malik Bentalha. Op 5 april nodigt de meest iconische Franse comedian van zijn generatie je uit in Boom Chicago. Met zijn gevoel voor humor, improvisatie en repliek neemt Malik Bentalha je anderhalf uur mee om te ontdekken wat er de laatste jaren met hem gebeurd is. Deze show is in het Frans.

Koop kaarten arrow down

Laatste updates

Koop kaarten

  • Malik

   Kaarten
   vanaf

   28,-

  • Malik Bentalha

  • Kaarten

   Vanaf kaartprijs inclusief servicekosten. Kaartverkoop via Ticketmaster.

   Lees meer

   Kaarten

   Wij zijn de organisator van dit evenement. De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Ticketmaster. Een betrouwbare partner met een belangrijke taak. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

   De uitgebreide handleiding over het bestellen van kaarten lees je op mojo.nl/bestellen

   Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

   Gaat er iets niet goed of heb je gewoon een vraag over jouw kaarten of de kaartverkoop in het algemeen? Kijk dan op de website van Ticketmaster bij Klantenservice. De meest gestelde vragen worden hier beantwoord. Via deze pagina kan je ook direct contact opnemen met een van de medewerkers van de Ticketmaster helpdesk.

   SERVICEKOSTEN
   De servicekosten bedragen 12% van de kaartprijs. Van het bedrag worden alle bijkomende kosten rondom het ticket betaald, dus onder andere de helpdesk, backoffice, datacommunicatie, toegangscontrole, mensen die de voorstellingen in het ticketingsysteem invoeren en de scanapparatuur.

   Koop kaarten

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3