Najib en Jandino

Live in de Kuip

zaterdag 1 juli 2017

Stadion Feijenoord, Rotterdam

Twee van ’s lands grootste comedians treden op in het meest iconische stadion van Nederland. Comedy & Concert wordt de grootste comedyshow die ooit in Nederland werd gegeven. Met video, licht, live muziek, dansers en vuurwerk, zowel verbaal als in de lucht. Najib: “Als comedian wil je steeds meer publiek bedienen. Na een HMH en Ziggo Dome wil je nog groter.” Comedy & Concert brengt alles wat je van een stadionshow verwacht en meer. “Dromen moet je waarmaken en deze gaan wij waarmaken.”

Koop kaarten arrow down

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

Feijenoord Stadion

Stadion Feijenoord

Stadion Feijenoord heeft uitstekende parkeergelegenheid. Rondom het stadion is er een ruim aantal goed aangegeven parkeerplaatsen.

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

De Kuip is op meerdere manieren goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor een persoonlijk reisadvies verwijzen wij je graag naar 9292ov.nl.

9292.nl

Koop kaarten

  • Najib en Jandino

   Kaarten
   vanaf

   29,-

  • Najib en Jandino

   Feijenoord Stadion

   Van Zandvlietplein 1, Rotterdam

   Plan je route
  • Kaarten

   Kaartprijs exclusief servicekosten. Kaarten voor dit evenement koop je via Ticketmaster.

   Lees meer

   Kaarten

   Wij zijn de organisator van dit evenement. De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Ticketmaster. Een betrouwbare partner met een belangrijke taak. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

   De uitgebreide handleiding over het bestellen van kaarten lees je op mojo.nl/bestellen

   Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

   Gaat er iets niet goed of heb je gewoon een vraag over jouw kaarten of de kaartverkoop in het algemeen? Kijk dan op de website van Ticketmaster bij Klantenservice. De meest gestelde vragen worden hier beantwoord. Via deze pagina kan je ook direct contact opnemen met een van de medewerkers van de Ticketmaster helpdesk.

   SERVICEKOSTEN
   De servicekosten bedragen 10% van de kaartprijs, met een maximum van € 10,- per kaart. Van het bedrag worden alle bijkomende kosten rondom het ticket betaald, dus onder andere de helpdesk, backoffice, datacommunicatie, toegangscontrole, mensen die de voorstellingen in het ticketingsysteem invoeren en de scanapparatuur.

   Koop kaarten

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?