Randy Feltface

maandag 18 november 2019

Boom Chicago, Amsterdam

De paarse pop Randy ziet er misschien schattig uit, maar schijn bedriegt: hij is schunnig, recht voor zijn raap en heeft regelmatig een existentiële crisis. Met enorme energie komt hij met amusante anekdotes en bijtende observaties. Ondanks zijn beperkte hoeveelheid gezichtsuitdrukkingen weet Randy een meesterlijke comedy-act neer te zetten waarmee hij ieder publiek plat speelt. Dit is de eerste keer dat Randy in Nederland op zal treden en dus dé kans om met eigen ogen te zien waarom Randy Feltface “World’s Most Entertaining Non-Human Comedian” wordt genoemd.

Koop kaarten Officiele website arrow down

Laatste updates

Koop kaarten

  • Randy Feltface

   Kaarten
   vanaf

   25,20

  • Randy Feltface

   https://www.feltface.com/
  • Kaarten

   Vanaf kaartprijs inclusief servicekosten. Kaartverkoop via Ticketmaster.

   Lees meer

   Kaarten

   Wij zijn de organisator van dit evenement. De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Ticketmaster. Een betrouwbare partner met een belangrijke taak. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

   De uitgebreide handleiding over het bestellen van kaarten lees je op mojo.nl/bestellen

   Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

   Gaat er iets niet goed of heb je gewoon een vraag over jouw kaarten of de kaartverkoop in het algemeen? Kijk dan op de website van Ticketmaster bij Klantenservice. De meest gestelde vragen worden hier beantwoord. Via deze pagina kan je ook direct contact opnemen met een van de medewerkers van de Ticketmaster helpdesk.

   SERVICEKOSTEN
   De servicekosten bedragen 12% van de kaartprijs. Van het bedrag worden alle bijkomende kosten rondom het ticket betaald, dus onder andere de helpdesk, backoffice, datacommunicatie, toegangscontrole, mensen die de voorstellingen in het ticketingsysteem invoeren en de scanapparatuur.

   Koop kaarten

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3