Ross Noble

woensdag 24 mei 2017

De Meervaart, Amsterdam

15 jaar en dan al je eerste comedyshow doen: het is maar weinig mensen gegeven, maar Ross Noble deed het! De Britse stand-up comedian is inmiddels al vele jaren en uitverkochte tours verder. Daarnaast kun je hem kennen als gast bij The Graham Norton Show, Have I Got News For You, Room 101, en QI. Ook is hij acteur en heeft hij een eigen reisprogramma Freewheeling. Wat een duizendpoot he? Nu komt hij voor het eerste met zijn eigen show Brain Dump naar Nederland. Verwacht hilarische verhalen uit zijn eigen leven, improvisatie en een levendige fantasie, allemaal met een zeer geestige, surrealistische insteek.

Koop kaarten arrow down

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

Meervaart, De

De Meervaart

Bezoekers kunnen gebruik maken van de Parkking parkeergarage. Bij de bar in De Meervaart kun je tegen gereduceerd tarief de parkeerkaart laten scannen.

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

De Meervaart is bereikbaar per trein en bus of tram. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.

9292.nl

Koop kaarten

  • Ross Noble

   Kaarten
   vanaf

   25,-

  • Ross Noble

   Meervaart, De

   Meer en Vaart 300, Amsterdam

   Plan je route
  • Kaarten

   Kaartprijs exclusief servicekosten. Kaarten voor dit evenement koop je via Ticketmaster.

   Lees meer

   Kaarten

   Wij zijn de organisator van dit evenement. De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Ticketmaster. Een betrouwbare partner met een belangrijke taak. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

   De uitgebreide handleiding over het bestellen van kaarten lees je op mojo.nl/bestellen

   Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

   Gaat er iets niet goed of heb je gewoon een vraag over jouw kaarten of de kaartverkoop in het algemeen? Kijk dan op de website van Ticketmaster bij Klantenservice. De meest gestelde vragen worden hier beantwoord. Via deze pagina kan je ook direct contact opnemen met een van de medewerkers van de Ticketmaster helpdesk.

   SERVICEKOSTEN
   De servicekosten bedragen 10% van de kaartprijs, met een maximum van € 10,- per kaart. Van het bedrag worden alle bijkomende kosten rondom het ticket betaald, dus onder andere de helpdesk, backoffice, datacommunicatie, toegangscontrole, mensen die de voorstellingen in het ticketingsysteem invoeren en de scanapparatuur.

   Koop kaarten

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?