RuPaul's Drag Race

Werq The World Tour 2021

LET OP: OPNIEUW VERPLAATST

16 juni 2021 @ AFAS Live, Amsterdam

UITVERKOCHT

De officiële RuPaul's Drag Race World Tour keert terug met een geheel nieuwe vernieuwde productie voor 2021! Bij een experiment dat helemaal fout gaat, raakt Michelle Visage verdwaald in de tijd, zonder mogelijkheid terug naar huis te keren. Ga samen met Asia O'Hara, Kameron Michaels, Kim Chi, Plastique Tiara, Shea Coulée, Vanessa Vanjie Mateo, The Vivienne & Yvie Oddly op reis door iconische momenten in de geschiedenis in de hoop dat ze hun weg naar het heden terug kunnen vinden. Gepresenteerd door Voss Events in samenwerking met World of Wonder en VH1.

Koop kaarten arrow down

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

9292

AFAS Live

In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is P6.

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

AFAS Live ligt op 5 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl. Let op: de datum van de planner staat standaard ingesteld op vandaag.

9292.nl

Een hapje eten

Een hapje eten

Restaurant First

Wil je voorafgaand aan het concert een hapje eten? Maak je avond uit compleet met een diner in Restaurant First in de AFAS Live. Reserveer nu een tafel en geniet van een heerlijk gerechten, afgestemd op het seizoen.

Meer informatie

Koop kaarten

  • RuPaul WTW queens2

   Kaarten
   vanaf

   39,20

  • RuPaul's Drag Race

   AFAS Live

   Johan Cruijff Boulevard 590, Amsterdam

   Plan je route
  • UITVERKOCHT

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3