Sarah Millican

Bobby Dazzler

Vrijdag 6 mei 2022

Koninklijk Theater Carré, Amsterdam

Een show van de Britse comédienne Sarah Millican is niet voor de fijngevoelige zielen, want ze komt regelmatig heerlijk schunnig en schaamteloos uit de hoek. Haar nieuwe voorstelling Bobby Dazzler gaat weer alle kanten uit: ze zal het onder meer hebben over afvallen (en dan alleen een vingertopje verliezen), een verrassend grappig uitstrijkje, hoe je poep over de muur gooit en hoe vreselijk een floating tank kan zijn. In 2019 stond ze nog in een volledige uitverkocht DeLaMar Theater. Nu komt ze terug naar Amsterdam om ons helemaal in te pakken met haar hilarische grappen. Een must see! Leeftijdsrestrictie: 16+

Koop kaarten Officiele website arrow down

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

9292

Carré

Koninklijk Theater Carré verzorgt parkeerservice op maximaal vijf minuten loopafstand van Carré. Meer informatie daarover is te vinden op de website van Carré.

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

Vanaf Amsterdam Centraal Station brengen trams en metro's je in tien minuten naar Carré. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl. Let op: de datum staat van de planner staat standaard ingesteld op vandaag.

9292.nl

Dineren in Carré

Dineren in Carré

De twee restaurants van Carré bieden ieder een eigen sfeer en menukaart. Zo kun je voorafgaand aan de voorstelling dineren op de manier die het beste bij jou past.

Meer informatie

Koop kaarten

  • Sarah Millican

   Kaarten
   vanaf

   33,-

  • Sarah Millican

   www.sarahmillican.co.uk

   Carré

   Amstel 115-125, Amsterdam

   Plan je route
  • Kaarten

   Kaarten koop je via het ticketingsysteem van Carré. Deze show is 16+.

   Lees meer

   Kaarten

   De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van de zaal.
   Gaat er iets niet goed of heb je gewoon een vraag over jouw kaarten of de kaartverkoop in het algemeen? Kijk dan op de website van de zaal en neem contact op.

   Koop kaarten

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3