Sarah Millican

Control Enthusiast

Maandag 4 maart 2019

DeLaMar Theater, Amsterdam

De Britse comédienne was al regelmatig te zien in televisieprogramma’s, maar in maart trekt ze de richting het Europese vasteland om ons live helemaal in te pakken met haar hilarische grappen. Met haar vijfde soloshow Control Enthusiast is ze razendgrappig en openhartig en snijdt ze onderwerpen aan zoals verkeersruzies, de risico’s van het passen van beha’s en hoe je complimenten moet ontvangen. Een must see!

Koop kaarten Officiele website arrow down

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

DeLaMar Theater

DeLaMar Theater

Neem op ring A10 de afslag S105 en Jan van Galenstraat richting centrum. De weg gaat over in de 2e Hugo de Grootstraat. Bij de verkeerslichten voor het water, rechts afslaan de Nassaukade op (Centrumring S100). Bij de volgende verkeerslichten linksaf de Rozengracht op en meteen weer rechts de Marnixstraat in. Parkeer in de Q-Park Europarking. Vanaf hier is het circa tien minuten lopen naar het DeLaMar Theater.

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

Het DeLaMar Theater is gelegen op 1 minuut lopen vanaf het Leidseplein. Hier stoppen de tramlijnen 1, 2 en 5 en buslijnen 142, 145, 170, 172, 197 en diverse streek- en nachtbussen. De tram doet er gemiddeld 13 minuten over vanaf CS.

9292.nl

Koop kaarten

  • Sarah Millican

   Kaarten
   vanaf

   30,80

  • Sarah Millican

   www.sarahmillican.co.uk

   DeLaMar Theater

   Marnixstraat 402, Amsterdam

   Plan je route
  • Kaarten

   De kaartverkoop verloopt via Ticketmaster. Kaartprijs inclusief servicekosten. Voor deze show zijn alleen zitplaatsen te koop.

   Lees meer

   Kaarten

   Wij zijn de organisator van dit evenement. De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Ticketmaster. Een betrouwbare partner met een belangrijke taak. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

   De uitgebreide handleiding over het bestellen van kaarten lees je op mojo.nl/bestellen

   Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

   Gaat er iets niet goed of heb je gewoon een vraag over jouw kaarten of de kaartverkoop in het algemeen? Kijk dan op de website van Ticketmaster bij Klantenservice. De meest gestelde vragen worden hier beantwoord. Via deze pagina kan je ook direct contact opnemen met een van de medewerkers van de Ticketmaster helpdesk.

   SERVICEKOSTEN
   De servicekosten bedragen 10% van de kaartprijs. Van het bedrag worden alle bijkomende kosten rondom het ticket betaald, dus onder andere de helpdesk, backoffice, datacommunicatie, toegangscontrole, mensen die de voorstellingen in het ticketingsysteem invoeren en de scanapparatuur.

   Koop kaarten

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3