The Hodgetwins

No Filter Tour

Zondag 17 juni 2018 in Boom Chicago, Amsterdam

Maandag 18 juni 2018 in LantarenVenster, Rotterdam

Tweeling Kevin en Keith Hodge plaatste in 2008 hun eerste video online, zonder enig idee te hebben waar dat hen 10 jaar later zou brengen. Hun grappige sketches kregen razendsnel meer en meer fans, waardoor ze konden stoppen met hun baan en full-time YouTubesterren werden. Inmiddels hebben de broers verschillende kanalen met allemaal meer dan een miljoen subscribers, waar onder het fitness en foodchannel Twinmuscle en AskHodgeTwins waarin ze relatievragen van fans beantwoorden. In hun hilarische liveshows kun je een mengeling verwachten van alles wat de twee op YouTube doen. Hun kenmerkende edgy en grenzeloze comedy is op YouTube al geweldig, maar komt live nog beter tot zijn recht!

Koop kaarten arrow down

Laatste updates

Koop kaarten

  • Kaarten
   vanaf

   25,-

  • The Hodgetwins

  • De kaartverkoop voor de show in Boom Chicago verloopt via Ticketmaster. Kaartprijs exclusief 10% servicekosten. Voor deze show zijn alleen zitplaatsen te koop.

   Lees meer

   Kaarten Boom Chicago show

   Wij zijn de organisator van dit evenement. De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Ticketmaster. Een betrouwbare partner met een belangrijke taak. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

   De uitgebreide handleiding over het bestellen van kaarten lees je op mojo.nl/bestellen

   Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

   Gaat er iets niet goed of heb je gewoon een vraag over jouw kaarten of de kaartverkoop in het algemeen? Kijk dan op de website van Ticketmaster bij Klantenservice. De meest gestelde vragen worden hier beantwoord. Via deze pagina kan je ook direct contact opnemen met een van de medewerkers van de Ticketmaster helpdesk.

   SERVICEKOSTEN
   De servicekosten bedragen 10% van de kaartprijs, met een maximum van € 10,- per kaart. Van het bedrag worden alle bijkomende kosten rondom het ticket betaald, dus onder andere de helpdesk, backoffice, datacommunicatie, toegangscontrole, mensen die de voorstellingen in het ticketingsysteem invoeren en de scanapparatuur.

   Koop kaarten

   De kaartverkoop voor de show in Lantarenvenster verloopt via lantarenvenster.nl.

   Lees meer

   Kaarten LantarenVenster show

   De kaartverkoop voor de show in Lantarenvenster verloopt via lantarenvenster.nl.

   Koop kaarten

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3