The NoSleep Podcast

zaterdag 18 januari 2020

De Duif (Paradiso), Amsterdam

Na drie livetournees in de US maakt de meest beluisterde horror-storytellingpodcast in de wereld de oversteek naar Europa. The NoSleep-team neemt je mee in de angst die schuilt in de donkere uren wanneer je je ogen niet durft te sluiten. De boeiende liveshow bevat krachtige horrorverhalen die niet eerder te horen zijn geweest. Verwacht een meeslepende audio-ervaring van bijna twee uur, met een indrukwekkende muzikale score en griezelige geluidseffecten. Slapeloze nacht gegarandeerd!

Koop kaarten Officiele website arrow down

Laatste updates

Koop kaarten

  • The NoSleep Podcast

   Kaarten
   vanaf

   32,48

  • The NoSleep Podcast

   https://www.thenosleeppodcast.com/
  • Kaarten

   Vanaf kaartprijs inclusief servicekosten. Kaartverkoop via Ticketmaster.

   Lees meer

   Kaarten

   Wij zijn de organisator van dit evenement. De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Ticketmaster. Een betrouwbare partner met een belangrijke taak. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

   De uitgebreide handleiding over het bestellen van kaarten lees je op mojo.nl/bestellen

   Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

   Gaat er iets niet goed of heb je gewoon een vraag over jouw kaarten of de kaartverkoop in het algemeen? Kijk dan op de website van Ticketmaster bij Klantenservice. De meest gestelde vragen worden hier beantwoord. Via deze pagina kan je ook direct contact opnemen met een van de medewerkers van de Ticketmaster helpdesk.

   SERVICEKOSTEN
   De servicekosten bedragen 12% van de kaartprijs. Van het bedrag worden alle bijkomende kosten rondom het ticket betaald, dus onder andere de helpdesk, backoffice, datacommunicatie, toegangscontrole, mensen die de voorstellingen in het ticketingsysteem invoeren en de scanapparatuur.

   Koop kaarten

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3