The Tribute - Live In Concert

Zaterdag 7 mei 2022

Ziggo Dome, Amsterdam

Uitverkocht!

Op zaterdag 7 mei geven de vier finalisten van muziekcompetitie The Tribute – Battle of the Bands een uniek live optreden in Ziggo Dome! In The Tribute – Battle of the Bands, het nieuwe zaterdagavond programma dat wekelijks te zien was op SBS6, strijden 11 talentvolle en fanatieke tributebands om de titel: de beste tributeband van Nederland. Van Queen tot Amy Winehouse, van Barbra Streisand tot The Rolling Stones en van ABBA tot The Eagles. Stuk voor stuk proberen zij om met hun sound en stem zo dicht mogelijk bij het origineel te komen en brengen hiermee een ode aan de grootste artiesten aller tijden. De show wordt gepresenteerd door Gerard Ekdom en de driekoppige vakjury bestaat uit Cesar Zuiderwijk - drummer van de Golden Earring-, Angela Groothuizen en Spike, gitarist en zanger van DI-RECT. Voor de vier beste tribute bands opent zaterdag 7 mei de deur naar de grootste popzaal van Nederland; de Ziggo Dome. Tijdens The Tribute- Live in Concert zullen de finalisten op indrukwekkende wijze de hits van hun idolen live ten gehore brengen. Een bijna niet van echt te onderscheiden eerbetoon aan de meest legendarische en invloedrijke acts uit de muziekgeschiedenis. Dit concert wordt gepresenteerd door Talpa Entertainment Productions in samenwerking met VodafoneZiggo en MOJO.

Koop kaarten arrow down

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

9292

Ziggo Dome

In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is Transferium/P1.

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

Ziggo Dome ligt op 10 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis kun je het best plannen met behulp van 9292.nl. Let op: de datum van de planner staat standaard ingesteld op vandaag.

9292.nl

Zin in een complete avond uit?

Zin in een complete avond uit?

Diner in restaurant Soundbites

Een swingend restaurant direct boven de ingang van de Ziggo Dome. Geniet van heerlijke wereldse gerechten in een moderne omgeving.

Meer informatie

Koop kaarten

  • The Tribute

   Kaarten
   vanaf

   29,-

  • The Tribute - Live In Concert

   Ziggo Dome

   De Passage 100, Amsterdam

   Plan je route
  • UITVERKOCHT

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3