Todd Barry

Let op: deze voorstelling gaat niet door

17 mei 2022 | Boom Chicago, Amsterdam

Zeven jaar geleden stond Todd Barry al eens bij Boom Chicago op het podium. Toen zag het publiek al waarom hij door collega-comedians de hemel in wordt geprezen. Met zijn gortdroge, relaxte stijl vertelt hij slimme, soms wat absurdistische grappen en gevatte anekdotes. Todd Barry is een volstrekt unieke persoonlijkheid. Bovendien is hij een meester als het gaat om publieksparticipatie. Barry kan elke situatie aan door zijn jarenlange ervaring en geweldige gevoel voor humor.

Koop kaarten Officiele website arrow down

Laatste updates

Koop kaarten

  • Todd Barry

   Kaarten
   vanaf

   25,-

  • Todd Barry

   https://www.toddbarry.com/
  • Kaarten

   Let op: deze voorstelling gaat niet door

   Lees meer

   Kaarten 17 mei - Boom Chicago

   Wij zijn de organisator van dit evenement. De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Ticketmaster. Een betrouwbare partner met een belangrijke taak. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

   De uitgebreide handleiding over het bestellen van kaarten lees je op mojo.nl/bestellen

   Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

   Gaat er iets niet goed of heb je gewoon een vraag over jouw kaarten of de kaartverkoop in het algemeen? Kijk dan op de website van Ticketmaster bij Klantenservice. De meest gestelde vragen worden hier beantwoord. Via deze pagina kan je ook direct contact opnemen met een van de medewerkers van de Ticketmaster helpdesk.

   SERVICEKOSTEN
   De servicekosten bedragen 12% van de kaartprijs. Van het bedrag worden alle bijkomende kosten rondom het ticket betaald, dus onder andere de helpdesk, backoffice, datacommunicatie, toegangscontrole, mensen die de voorstellingen in het ticketingsysteem invoeren en de scanapparatuur.

   Koop kaarten

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3