Walking With Dinosaurs

Zaterdag 26 januari 2019 om 11:00u

Zaterdag 26 januari 2019 om 15:00u

Zaterdag 26 januari 2019 om 19:00u

Zondag 27 januari 2019 om 11:00u

Zondag 27 januari 2019 om 15:00u

Ziggo Dome, Amsterdam

Na 65 miljoen jaar zijn ze terug… Dinosauriërs! Voor Walking With Dinosaurs – The Arena Spectacular lieten internationaal bekende ontwerpers zich bijstaan door wetenschappers om levensgrote dinosauriërs uit hun as te doen herrijzen. Tijdens de shows, die gebaseerd zijn op de BBC televisieserie, observeer je de bewegingen van de dino’s, laat je je overdonderen door hun gebrul en ben je getuige van hun gevechten. De grootse schepsels die ooit op aarde rondliepen komen voor even weer tot leven in een show voor jong en oud.

Koop kaarten arrow down

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

Ziggo Dome

Ziggo Dome

In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is Transferium/P1.

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

Ziggo Dome ligt op 10 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis kun je het best plannen met behulp van 9292.nl. Let op: de datum staat van de planner staat standaard ingesteld op vandaag.

9292.nl

Zin in een complete avond uit?

Zin in een complete avond uit?

Diner in restaurant Member Lounge

Begin ontspannen aan de avond door al vóór de drukte in de Ziggo Dome te zijn en geniet voorafgaand aan het concert van een heerlijk uitgeserveerd diner.

Meer informatie

Koop kaarten

  • Walking With Dinosaurs

   Kaarten
   vanaf

   29,-

  • Walking With Dinosaurs

   Ziggo Dome

   De Passage 100, Amsterdam

   Plan je route
  • Kaarten

   Vanaf kaartprijs exclusief 10% servicekosten. Klik verder om een showdatum, tijd en tickets te kiezen.

   Lees meer

   Kaarten

   Wij zijn de organisator van dit evenement. De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Ticketmaster. Een betrouwbare partner met een belangrijke taak. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

   De uitgebreide handleiding over het bestellen van kaarten lees je op mojo.nl/bestellen

   Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

   Gaat er iets niet goed of heb je gewoon een vraag over jouw kaarten of de kaartverkoop in het algemeen? Kijk dan op de website van Ticketmaster bij Klantenservice. De meest gestelde vragen worden hier beantwoord. Via deze pagina kan je ook direct contact opnemen met een van de medewerkers van de Ticketmaster helpdesk.

   SERVICEKOSTEN
   De servicekosten bedragen 10% van de kaartprijs, met een maximum van € 10,- per kaart. Van het bedrag worden alle bijkomende kosten rondom het ticket betaald, dus onder andere de helpdesk, backoffice, datacommunicatie, toegangscontrole, mensen die de voorstellingen in het ticketingsysteem invoeren en de scanapparatuur.

   Koop kaarten

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?