Bon Jovi

Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen rondom het concert van Bon Jovi

arrow down

BON JOVI | THIS HOUSE IS NOT FOR SALE
Met special guest Kensington
en support act Navarone
DONDERDAG 13 JUNI 2019
GOFFERTPARK NIJMEGEN

Leuk dat je aanwezig bent bij/interesse hebt in het concert van Bon Jovi, op 13 juni in het Goffertpark! Hieronder vind je de meest gestelde vragen met betrekking tot vervoer, voorzieningen in het Goffertpark en het concert. Lees deze alvast goed door zodat je goed voorbereid van het concert kunt genieten.

BELANGRIJKE INFO: TASSENVERBOD VAN KRACHT
Houd er rekening mee dat vanwege veiligheidsredenen grote tassen of rugzakken het Goffertpark niet in mogen. Tassen die maximaal het A4-formaat zijn en die niet dikker zijn dan 10 centimeter, mogen wel mee naar binnen. We raden aan om alle onnodige items thuis te laten om de doorstroming te verbeteren; hoe minder je meeneemt naar het concert, hoe sneller je voorbij de toegangscontrole komt.

VERVOER:

OPENBAAR VERVOER / TREIN
De makkelijkste manier om naar het Goffertpark te reizen is met het openbaar vervoer. Je kunt het beste reizen naar treinstation Nijmegen Centraal. Er worden door de NS extra treinen ingezet van en naar Nijmegen Centraal. Plan je reis via de NS reisplanner en check ook vlak voor vertrek even via de NS of er geen wijzigingen zijn op jouw traject.

Via Ticketmaster zijn er speciale NS retour tickets te koop naar het concert van Bon Jovi. Deze treinretour brengt je vanaf elk station in Nederland naar station Nijmegen Centraal voor €18,00. Let op: je kunt tot uiterlijk 2 dagen voor het concert een treinretour kopen. Wil je gebruik maken van deze treinretour, wees er dan dus op tijd bij. Meer info via www.ticketmaster.nl/treinretour

Er rijden tussen station Nijmegen Centraal en het evenemententerrein pendelbussen heen en weer. De eerste pendelbussen vertrekken vanaf 13.00 uur vanaf station Nijmegen Centraal, na afloop van het concert staan voldoende pendelbussen klaar om je naar Nijmegen Centraal te brengen, zodat je de aansluiting met de trein kunt halen. Een retourticket voor de pendelbus kost €5,- en dit kun je zowel met pin als contant betalen.
Neem de rode uitgang als je na afloop van het concert gebruik wilt maken van de pendelbus naar station Nijmegen Centraal.

Let op: reis niet naar NS station Nijmegen Goffert. Dit station is niet geschikt als evenementenstation en wordt indien noodzakelijk afgesloten, waardoor geen treinverkeer mogelijk is vanaf station Nijmegen Goffert.

GEORGANISEERD BUSVERVOER
Reis snel en gemakkelijk met georganiseerd busvervoer van Event Travel naar het concert. De bussen vertrekken vanuit meer dan 150 opstaplocaties in Nederland. Kaarten koop je al vanaf €16,-. Meer informatie is te vinden op de website van Event Travel: www.eventtravel.nl.

EIGEN TOURINGCAR
Het is ook mogelijk om met een eigen touringcar richting het concert te komen. Stuur uiterlijk één dag voor het concert een e-mail naar vraag@mojo.nl om een parkeerplaats voor een touringcar aan te vragen en een routebeschrijving te ontvangen. Vermeld a.u.b. in de e-mail het nummerbord van de touringcar en het mobiele telefoonnummer van de chauffeur.

PARKEREN
Kom je met de auto naar het concert? Houd dan rekening met grote verkeersdrukte, extra reistijd en vertragingen. We raden iedereen die met de auto komt aan om op tijd richting Nijmegen te vertrekken zodat je niets mist van het concert. Houd ook rekening met een reistijd van ongeveer 30 minuten van het parkeerterrein naar het evenemententerrein.

Rondom het Goffertpark zijn verschillende parkeerterreinen gereserveerd voor de bezoekers van het concert van Bon Jovi. Naast alle snelwegen rondom Nijmegen richting het Goffertpark zijn digitale tekstwagens geplaatst met de verwijzing P-GOFFERT. Eenmaal van de snelweg af wordt de route naar de parkeerterreinen aangegeven met gele P-GOFFERT borden. Volg dus niet je navigatiesysteem maar volg enkel de borden P-GOFFERT. Zo word je altijd naar de voor jou meest gunstige parkeerplaats geleid die op dat moment nog parkeerruimte heeft. Deze borden leiden naar parkeerterreinen die gratis zijn en naar parkeergarages in de stad waarvoor je tussen de €8,- en €10,- betaalt. 

Let op: Er zijn 4 parkeerterreinen. Deze worden aangegeven door middel van blauwe borden en de letters A, B, C of D. Noteer in je telefoon waar je geparkeerd staat of maak er een foto van. Neem na afloop van het concert de blauwe uitgang en volg de borden naar het parkeerterrein waar jouw auto staat.

Doordat alle bezoekers op hetzelfde tijdstip het terrein verlaten moet je ook na afloop van het concert rekening houden met grote verkeersdrukte.Vanaf de  op afstand gelegen parkeerterreinen C en D  rijden gratis pendelbussen. Vanaf de dichterbij gelegen parkeerterreinen zijn looproutes ingesteld.   

OPENINGSTIJDEN PARKEERTERREINEN
De parkeerterreinen openen gefaseerd vanaf 12:00 uur en sluiten om 01:00 uur. Overnachten op de parkeerterreinen is dus niet toegestaan.

TAXI + HALEN EN BRENGEN / KISS & RIDE
Voor de KISS & RIDE navigeer je naar het kruispunt Hatertseweg – Slotemaker de Bruïneweg of klik hier om de plek te zien op Google Maps. Volg zodra je de borden KISS & RIDE ziet, deze borden om naar de Kiss & Ride geleid te worden. Deze bevindt zich op ongeveer 5 minuten loopafstand van het evenemententerrein. Hier kun je voor het concert worden afgezet en na het concert worden opgehaald.
De taxi standplaats bevindt zich op een andere plek, deze vind je hier op Google Maps.

PARKEREN MINDERVALIDEN
Voor mindervaliden is er een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar nabij het Goffertpark. Je kunt contact opnemen via vraag@mojo.nl om een parkeerplek voor mindervaliden aan te vragen. Let op: een aanvraag indienen betekent niet automatisch dat je een mindervalidenparkeerplaats wordt toegewezen, dit gebeurt op basis van beschikbaarheid.

FIETS / SCOOTER / MOTOR
In het Goffertpark wordt een gratis, onbewaakte fietsenstalling geplaatst. Deze ligt nabij de entree en is met borden aangegeven. Stal je fiets alleen in de daarvoor bestemde fietsenstallingen. Staat je fiets buiten de aangewezen fietsenstallingen, dan loop je het risico dat deze wordt verwijderd.

HET CONCERT:

ZIJN ER NOG KAARTEN TE KOOP?
Je kunt via het officiële verkoopkanaal Ticketmaster nog kaarten kopen voor het concert. Ook is het mogelijk om bij het Goffertpark kaarten te kopen bij de Box Office. Dit is de witte tent die zich nabij de ingangen van het Goffertpark bevindt en is daarnaast terug te vinden op de plattegrond van het Goffertpark.

HOE LAAT IS HET CONCERT AFGELOPEN?
Het tijdschema is bekend:

16.00u – Deuren open
17.30u – Navarone
18.20u – Pauze
18.45u – Kensington
19.45u – Pauze
20.15u – Bon Jovi
23.00u – Verwacht einde

Let op: Dit tijdschema is gewijzigd en de starttijden van enkele acts zijn iets vervroegd. Dit tijdschema is onder voorbehoud en hiervan kan worden afgeweken door de artiest. Hou www.mojo.nl/bonjovi in de gaten voor eventuele wijzigingen en het laatste nieuws.

Doordat alle bezoekers op hetzelfde tijdstip het terrein verlaten moet je ook na afloop van het concert rekening houden met grote verkeersdrukte.

KLUISJES / GARDEROBE
Op het station Nijmegen Centraal is tegen betaling een beperkt aantal kluisjes beschikbaar. Ook is er nabij het Goffertpark tegen betaling een zeer beperkt aantal kluisjes beschikbaar waar kleine items opgeborgen kunnen worden. Deze bevinden zich buiten het de ingang van het Goffertpark. Het is helaas niet mogelijk om tussendoor spullen uit je kluisje te halen aangezien deze zich buiten het concertterrein bevinden en je het terrein niet tussendoor kunt verlaten. Dit komt doordat je ticket slechts één keer bij de toegangscontrole gescand kan worden.

Houd er rekening mee dat de kluisjes uitverkocht kunnen raken en grote tassen niet mee het concertterrein op mogen. We raden aan om alle onnodige items thuis te laten: hoe minder je meeneemt naar het concert, hoe sneller je voorbij de toegangscontrole komt.

HOE ZIET HET CONCERTTERREIN ER UIT?
Op onderstaande plattegrond van het Goffertpark kun je zien hoe het concertterrein er uit ziet en waar welke voorzieningen zich bevinden. 

Plattegrond Goffertpark 2019

TOILETTEN
Er zijn op meerdere locaties op het terrein toiletten aanwezig, deze zijn op het terrein aangegeven met borden en zijn daarnaast terug te vinden op de plattegrond van het Goffertpark.

EHBO
Er zijn op meerdere locaties op het terrein EHBO posten aanwezig, deze zijn op het terrein aangegeven met borden en zijn daarnaast terug te vinden op de plattegrond van het Goffertpark.

LATER NAAR BINNEN
Het is geen probleem om later dan de aanvangstijd van het concert te arriveren: je krijgt met een geldig ticket de hele avond toegang tot het evenemententerrein.

WAAR STAAT HET PODIUM
Het podium staat aan de zuidkant van het park, tegenover de ingang van het terrein zoals ook aangegeven op de plattegrond van het Goffertpark. Je loopt er recht tegenaan na binnenkomst. 

MINDERVALIDENPLATFORM / ROLSTOELPLATFORM
Het mindervalidenplatform / rolstoelplatform is toegankelijk voor bezoekers die een rolstoel- en begeleidersticket hebben gekocht. Met een rolstoel- of begeleidersticket krijg je gegarandeerd toegang tot het platform. Mindervalide bezoekers met staanplaatsen kunnen – indien op de avond van het concert blijkt dat er voldoende ruimte over is op het platform – hier ook plaatsnemen op basis van beschikbaarheid.

WAT MAG IK MEENEMEN?
Op www.mojo.nl/voorwerpen kun je vinden welke voorwerpen wel en niet zijn toegestaan op het concertterrein. We raden je wel aan om alle onnodige items thuis te laten: hoe minder je meeneemt naar het concert, hoe sneller je voorbij de toegangscontrole komt en hoe sneller je kunt genieten van het concert.

KRUKJE / KLAPSTOEL MEENEMEN
Je bent van harte welkom om een kleedje meenemen om op te zitten. Vanwege veiligheidsredenen is het niet toegestaan om een krukje of klapstoel mee te nemen.

MEDICIJNEN MEENEMEN
Het is enkel op vertoon van een medicijnenpaspoort toegestaan om medicijnen en/of injectienaalden mee te nemen naar het concert.

ETEN EN DRINKEN
In het Goffertpark wordt een ruim assortiment aan eten en drinken verkocht. Op de plattegrond van het Goffertpark staat aangegeven waar de food- en drankstands zich bevinden.  Heb je een allergie of volg je een aangepast dieet? Er zijn op aanvraag allergeenlijsten in te zien bij iedere cateraar.

Je mag een flesje water zonder dop mee naar binnen nemen. Let er op dat flesjes van hard plastic niet worden toegestaan. Verder is het niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen, hier zal bij de toegangscontrole op worden gecontroleerd. Voor bezoekers die vanwege medische redenen zelf eten en/ of drinken mee willen nemen, wordt op vertoon van een medicijnpaspoort een uitzondering gemaakt.

PARAPLU/ZONNEBRAND MEENEMEN
We hopen natuurlijk op zonnig weer met aangename temperaturen! Mochten de voorspellingen nu toch regenachtig zijn, neem dan een regenjas of poncho mee. Paraplu’s worden vanuit veiligheidsredenen niet toegestaan.

Vergeet niet om je bij zonnig weer goed in te smeren. Het is toegestaan om zonnebrand mee te nemen.

KOLVEN
Het is mogelijk om te kolven bij de EHBO posten op het terrein, deze zijn aangegeven op de plattegrond van het Goffertpark. Houd er wel rekening mee dat gekolfde melk hier niet kan worden bewaard.

EERSTE VAK / GOLDEN CIRCLE
Bezoekers die een Golden Circle ticket hebben gekocht kunnen door een aparte ingang naar binnen. Deze ingang staat aangegeven boven zowel de rode als blauwe entree. Hier krijg je een speciaal polsbandje waarmee je toegang krijgt tot de Golden Circle.

Om de Golden Circle te bereiken moet je het veld overstreken richting het podium. Vervolgens kun je via de rechter- en linkerkant de Golden Circle betreden.

MERCHANDISE
Er wordt bij verschillende stands op het concertterrein en buiten het terrein naast de box office merchandise verkocht. Deze merchandise stands zijn terug te vinden op de plattegrond van het Goffertpark.

VERKOOP TABAK
Er wordt op het concertterrein geen tabak verkocht. Je kunt wel je eigen sigaretten meenemen.

TERREIN TUSSENDOOR VERLATEN
Omdat je ticket slechts één keer gescand kan worden is het helaas niet toegestaan om het concertterrein tussendoor te verlaten: als je eenmaal het concertterrein verlaat is het niet mogelijk om op een later tijdstip nogmaals naar binnen te gaan.

MUNTEN
Op het terrein betaal je eten en drinken met munten. Deze munten zijn verkrijgbaar bij de muntkassa’s, waar deze zich op het terrein bevinden is terug te vinden op de plattegrond van het Goffertpark. De munten kunnen enkel worden met contant geld en met pin worden afgerekend. De munten zijn enkel op de avond van het concert geldig en zijn niet meer geldig bij volgende MOJO evenementen. De munten kunnen tot een half uur na afloop van het concert worden ingeleverd bij de muntkassa’s tegenover de entree op het concertterrein.

OORDOPPEN
Bij alle barren op het concertterrein zijn oordoppen te koop.

VERLOREN / GEVONDEN VOORWERPEN
Tijdens het evenement worden de gevonden voorwerpen verzameld door het beveiligingspersoneel bij de hoofdentree. Na het evenement worden de gevonden voorwerpen overgedragen aan de Gemeente Nijmegen en worden ze verzameld op deze website: https://ilost.co/nl/org/gemeente-nijmegen

HUISREGELS
Bij dit concert gelden de huisregels van eendaagse outdoor evenementen, zoals ook vermeld op www.mojo.nl/voorwaarden

 

> Heb je na het lezen van deze FAQ nog vragen over het concert van Bon Jovi? Neem dan contact op met onze Klantenservice.