FAQ BTS

Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over het concert van BTS.

arrow down

> For English click here.

ALGEMENE VRAGEN

Is er een voorprogramma?
Nee, er is geen voorprogramma bij het concert van BTS.

Wat is het tijdschema?
17.00u - Deuren open
20.00u - BTS
22.30u - Verwacht einde 

* Dit tijdschema is onder voorbehoud en hiervan kan worden afgeweken door de artiest. Er is geen voorprogramma aanwezig bij het concert, dus zorg dat je op tijd bent als je het volledige concert wilt zien. Houd onze website in de gaten voor de laatste wijzigingen en het laatste nieuws.

Hoe laat mag ik bij de zaal zijn?
Op 13 oktober ben je overdag welkom op het plein van de Ziggo Dome. Het is niet toegestaan te overnachten in het Ziggo Dome- of ArenA-gebied. Wanneer je eerder aanwezig bent word je weggestuurd door de politie en ontvang je mogelijk een bekeuring. 

Mag ik een camera meenemen?
Let op: het camerabeleid is gewijzigd. Gebruik van camera- en/of filmapparatuur is strikt verboden tijdens de show. Dit geldt voor amateurapparatuur, professionele apparatuur, go-pro’s en dergelijke. Het gebruik van een mobiele telefoon is wel toegestaan.

Wat mag ik wel / niet meenemen naar het concert?
Het is niet toegestaan om grote tassen en rugzakken mee naar het concert te nemen. Handtassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik zijn uitgezonderd. Er is geen in bewaringname aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. Voor een overzicht kun je hier kijken: mojo.nl/voorwerpen. Over het algemeen geldt: als je twijfelt of je iets mee mag nemen dan mag het waarschijnlijk niet.  Check mojo.nl/voorwerpen voor meer info.

MERCHANDISE
Hoe werkt de wachtrij voor de merchandise?
We verwachten dat fans volwassen genoeg zijn om elkaar de mogelijkheid te geven om even naar de merchandise of het toilet te gaan en weer terug in de rij te stappen. Wij hanteren geen nummerings- of polsbandjessysteem, maar we verzoeken je vriendelijk om eventuele instructies van onze medewerkers op te volgen.

Waar kan ik merchandise kopen?
Vanaf 12:00 uur t/m 16:30 uur wordt op het plein van de Ziggo Dome bij de entree merchandise verkocht voor alle BTS fans met én zonder concertticket. Voor iedereen met een ticket is het ook mogelijk om vanaf 17:00 uur in de Ziggo Dome zelf nog merchandise te kopen.

Welke merchandise kan ik kopen en wat zijn de prijzen van de artikelen?
Welke merchandise artikelen er allemaal te koop zijn is nog niet bekend, je kunt dit op de dag van de show zien bij de merchandise stands. Wat wel zeker verkocht wordt is de officiële Army Bomb light stick. De prijs hiervan is nog niet bekend, dit kun je op de dag van het concert zien bij de merchandise stands.

Army Bomb
Bij de merchandise worden de officiële light sticks verkocht zodat je mee kan doen met de Army Bomb. Informatie over hoe je de light stick aan je stoel koppelt verschijnt binnenkort op de social mediakanalen van MOJO concerts. Let op: Alleen de officiële light stick mag mee naar binnen worden genomen. 

VERVOER NAAR ZIGGO DOME - Met de auto

Reis je met de auto, vertrek dan ruim op tijd en plan je reis dan van tevoren. We adviseren het gebied in te rijden via S112/Gooiseweg of A9/afslag 3 Amsterdam Zuidoost.

Verkeersdrukte verwacht.
Op zaterdag 13 oktober wordt er grote verkeersdrukte verwacht in het gebied rondom de Ziggo Dome vanwege evenementen in de Ziggo Dome, AFAS Live en Johan Cruyff ArenA. We adviseren je op tijd te vertrekken en rekening te houden met een langere reistijd.  

Brengen en ophalen
Brengen en/of ophalen? Maak dan gebruik van de parkeergarages P1, P2, P3, P4 of P5. Hier kun je, tegen uurtarief, veilig iemand wegbrengen of ophalen. In parkeergarage P1, P2, P3, P4 en P5 kun je de auto vlakbij de hoofdingang van de Ziggo Dome parkeren. Hou rekening met drukte vanwege gelijktijdige evenementen in het gebied, hierdoor kunnen garages vol zijn. Kom daarom op tijd.

LET OP: In het hele gebied rondom de Ziggo Dome (ArenA-gebied) geldt een stopverbod welke zal worden gehandhaafd. Volg altijd de borden en aanwijzingen van verkeersregelaars en politie. Na afloop van het concert is het donker buiten, wat een ander beeld geeft dan voorafgaand aan het concert. Spreek daarom goed af met degene die je ophaalt bij welk punt dit is. Denk dan bijvoorbeeld aan herkenbare punten in de buurt van de Ziggo Dome.

VERVOER NAAR ZIGGO DOME - met het openbaar vervoer
In de buurt van de Ziggo Dome liggen twee treinstations: Amsterdam Bijlmer ArenA en Duivendrecht. Beide stations liggen op loopafstand. Zowel intercity's als sprinters met verbindingen vanaf onder meer Schiphol, Utrecht Centraal, Ede-Wageningen, Arnhem, Nijmegen, Eindhoven, Gouda en Rotterdam stoppen op deze stations. Kom je vanuit de richting Schiphol, Almere en Amersfoort, neem dan de trein naar station Duivendrecht. Reis je vanuit de richting Amsterdam Centraal en Utrecht Centraal, neem dan de trein naar station Amsterdam Bijlmer ArenA. De reis naar de Ziggo Dome kun je het beste plannen met behulp van 9292.nl. 

LEEFTIJD

Is er een minimumleeftijd voor dit concert?
Ja, er is een minimumleeftijd voor het BTS concert. De minimale leeftijd voor staanplaatsen en VIP tickets is 12 jaar. Iedereen onder de 16 moet het concert bezoeken met een begeleider van minimaal 18 jaar. 

Wordt er gecontroleerd op leeftijd?
Bij de ingang kan gecontroleerd worden op leeftijd. Zorg er dus voor dat je (zoals altijd) jouw legitimatiebewijs bij je hebt en - indien je jonger dan 16 bent - je begeleider bij je is.

Hoeveel jonge concertbezoekers mag één begeleider meenemen?
Eén begeleider mag drie jonge concertbezoekers begeleiden.

Waarom is er een leeftijdsgrens ingesteld?
Er is op aanvraag van (het management van) de artiest een leeftijdsgrens ingesteld. Dit is besloten nadat de show werd aangekondigd, vandaar dat in eerste instantie de standaard leeftijdsrestrictie is gecommuniceerd op de Ziggo Dome website.