Eminem FAQ

Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen rondom het concert van Eminem in het Goffertpark

arrow down

FAQ EMINEM

EMINEM | REVIVAL TOUR
DONDERDAG 12 JULI 2018
GOFFERTPARK NIJMEGEN

BELANGRIJKE INFO: TASSENVERBOD VAN KRACHT
Let op: het is niet toegestaan om grote tassen of rugzakken mee naar het Goffertpark te nemen. Handtassen die niet groter zijn dan formaat A4 en niet dikker zijn dan 10 cm zijn uitgezonderd. Tassen groter dan formaat A4 zijn dus niet toegestaan, laat deze tassen a.u.b. thuis. Let op: er is geen inbewaringname voor tassen die het Goffertpark niet in mogen. Er is een zeer beperkt aantal kluisjes aanwezig in de buurt van de ingang bij het Goffertpark. Daarnaast is er een beperkt aantal kluisjes beschikbaar op station Nijmegen Centraal.

VERVOER:

PARKEREN
Rondom het Goffertpark zijn verschillende parkeerterreinen gereserveerd voor de bezoekers van het concert van Eminem. Naast alle snelwegen rondom Nijmegen richting het Goffertpark zijn digitale tekstwagens geplaatst met de verwijzing P-GOFFERT. Eenmaal van de snelweg af wordt de route naar de parkeerterreinen aangegeven d.m.v. gele P-GOFFERT borden.

Let op: volg dus niet je navigatiesysteem maar volg enkel de borden P-GOFFERT. Zo word je altijd naar de voor jou meest gunstige parkeerplaats geleid die op dat moment nog parkeerruimte heeft.

Hou vanwege de grote verkeersdrukte rekening met extra reistijd en vertragingen, vertrek dus ruim op tijd richting Nijmegen. Hou daarnaast ook rekening met maximaal 30 minuten reistijd van het parkeerterrein naar het evenemententerrein.

OPENINGSTIJDEN PARKEERTERREINEN
De parkeerterreinen openen gefaseerd vanaf 12:00 uur en sluiten om 01:00 uur. Overnachten op de parkeerterreinen is dus niet toegestaan.

HALEN EN BRENGEN / KISS & RIDE
Navigeer naar het adres Hatertseweg – Slotemaker de Bruïneweg of klik hier. Volg zodra je de borden KISS & RIDE ziet, deze borden om naar de Kiss & Ride geleid te worden. Deze bevindt zich op ongeveer 5 minuten loopafstand van het evenemententerrein. Hier kun je voor het concert worden afgezet en na het concert worden opgehaald.

PARKEREN MINDERVALIDEN
Er is een zeer beperkt aantal parkeerplaatsen voor mindervaliden beschikbaar rondom het Goffertpark. Neem contact op met vraag@mojo.nl om een parkeerplek voor mindervaliden aan te vragen. Let op: een aanvraag indienen betekent niet automatisch dat je een parkeerplaats wordt toegewezen, dit gebeurt op basis van beschikbaarheid.

FIETS / SCOOTER / MOTOR
In het Goffertpark wordt een gratis, onbewaakte, fietsenstalling geplaatst. Deze ligt dicht bij de entree en is d.m.v. bebording aangegeven. Stal je fiets alleen in de daarvoor bestemde fietsenstallingen, staat je fiets buiten de aangewezen fietsenstallingen, dan loop je het risico dat deze wordt verwijderd.

OPENBAAR VERVOER / TREIN
Het Goffertpark is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Er worden door NS extra treinen ingezet van en naar Nijmegen. Plan je reis via de NS reisplanner en check ook vlak voor vertrek even via de NS of er geen wijzigingen zijn op jouw traject. Zorg vooraf voor een geldig vervoersbewijs of voldoende saldo op de OV chipkaart en vergeet niet in- en uit te checken.

Vanaf Nijmegen centraal rijden pendelbussen naar het Goffertpark en ben je het snelst op het evenemententerrein. De reistijd met de pendelbus is circa 20 minuten en een retourticket kost €5,00 per persoon. In de pendelbus kan met pin of contant betaald worden. De laatste pendelbussen rijden om 00:00 uur terug naar station Nijmegen CS. We verzoeken je om na afloop van het concert rekening te houden met wachttijden bij de bussen in verband met drukte

Let op: reis niet naar NS station Nijmegen Goffert. Dit station is niet geschikt als evenementenstation en wordt indien noodzakelijk afgesloten, waardoor geen treinverkeer mogelijk is vanaf station Nijmegen Goffert.

Let op: Op 12 juli, als het concert van Eminem plaatsvindt in het Goffertpark in Nijmegen, werkt Prorail aan de Arriva-spoorlijn op het traject Nijmegen - Venlo. Hierdoor is er vanaf 21:00 uur sprake van treinuitval. Er worden bussen ingezet, maar er is een veel langere reistijd tussen Venray en Venlo. Houd hier rekening mee tijdens het plannen van je reis.

GEORGANISEERD BUSVERVOER
Reis snel en gemakkelijk met georganiseerd busvervoer van Event Travel richting het concert. De bussen vertrekken vanuit meer dan 97 opstaplocaties in Nederland. Meer informatie is te vinden op de website van Event Travel: www.eventtravel.nl.

EIGEN TOURINGCAR
Stuur uiterlijk een dag voor het concert een e-mail naar vraag@mojo.nl om een parkeerplaats voor een touringcar aan te vragen en een routebeschrijving te ontvangen. Vermeld a.u.b. in de e-mail het nummerbord van de touringcar.

HET CONCERT:

HOE LAAT IS HET CONCERT AFGELOPEN?

Het tijdschema is bekend. Let op! Het tijdschema dat eerder gecommuniceerd is op mojo.nl/eminem is niet correct. Hieronder kun je het juiste tijdschema bekijken. Op het ticket staat aanvang 18.00 uur aangegeven, maar het Goffertpark is donderdag 12 juli al open vanaf 16.00 uur (15:30 uur voor Early Entry) en voorzien van uitstekende horeca faciliteiten.

Tijdschema:
15.30u - Early Entry
16.00u - Deuren open
18.35u - Royce 5'9"
19.05u - Pauze
19.50u - 2 Chainz
20.35u - Pauze
21.20u - EMINEM
22.50u - Verwacht einde 

* Dit tijdschema is onder voorbehoud en hiervan kan worden afgeweken door de artiest. Houd onze website in de gaten voor de laatste wijzigingen en het laatste nieuws.

Hou daarnaast rekening met grote verkeersdrukte na afloop van het concert.

LOCKERS / GARDEROBE
Let op: er is in de buurt van de ingang van het Goffertpark een zeer beperkt aantal lockers / kluisjes aanwezig. Daarnaast is er een tassenverbod van kracht: enkel tassen die kleiner zijn dan formaat A4 en niet dikker zijn dan 10 cm zijn toegestaan op het evenemententerrein. Geadviseerd wordt om tassen thuis te laten: indien je tas geweigerd wordt bij de ingang is het niet mogelijk om deze buiten het terrein op te bergen.

TOILETTEN
Er zijn op meerdere locaties op het terrein toiletten aanwezig, volg hiervoor de borden. Mindervaliden toiletten bevinden zich vlakbij het mindervalidenplatform. 

EHBO
Er zijn op meerdere locaties op het terrein EHBO posten aanwezig, volg hiervoor de borden.

LATER NAAR BINNEN
Het is geen probleem om later dan de aanvangstijd van het concert te arriveren: je krijgt met een geldig ticket de hele avond toegang tot het evenemententerrein.

WAAR STAAT HET PODIUM
Het podium staat aan de zuidkant van het park, tegenover de ingang van het terrein. Je loopt er recht tegenaan na binnenkomst.

MINDERVALIDENPLATFORM / ROLSTOELPLATFORM
Het mindervalidenplatform / rolstoelplatform is toegankelijk voor bezoekers die een rolstoel- en begeleidersticket hebben gekocht. Bezoekers zonder rolstoel- of begeleidersticket kunnen – indien op de avond van het concert blijkt dat er voldoende ruimte over is op het platform – hier ook plaatsnemen.

Bezoekers met een rolstoel- en begeleidersticket krijgen gegarandeerd toegang tot het platform. Vervolgens kunnen mindervalide bezoekers die in het bezit zijn van staanplaatsen hier plaatsnemen op basis van first come, first serve: er kan voor deze bezoekers nooit een plek op het rolstoelplatform worden gegarandeerd.

MINDERVALIDEN INGANG
Er is een ingang speciaal voor mindervaliden. Deze bevindt zich bij ingang 2, de linkeringang. 

KRUKJE / KLAPSTOEL MEENEMEN
Het is vanwege veiligheidsredenen niet toegestaan om een krukje of klapstoel mee te nemen, deze worden bij de toegangscontrole geweigerd. Het is wel toegestaan om een kleedje mee te nemen om op te zitten.

MEDICIJNEN MEENEMEN
Het is enkel op vertoon van een medicijnenpaspoort toegestaan om medicijnen en/of injectienaalden mee te nemen naar het concert.

ETEN EN DRINKEN MEENEMEN
Het is niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen, hier zal bij de toegangscontrole op worden gecontroleerd. Voor bezoekers die vanwege medische redenen zelf eten en/of drinken mee willen nemen, kan enkel een uitzondering worden gemaakt wanneer er een medicijnenpaspoort kan worden getoond.

ETEN EN DRINKEN IN HET GOFFERTPARK
Er wordt een ruim assortiment aan eten en drinken verkocht in het Goffertpark. Het eten en drinken betaal je met munten. Heb je een allergie of volg je een bijzonder dieet? Er zijn op aanvraag allergeenlijsten in te zien bij iedere cateraar. Voor mensen met een glutenallergie is er patat, verschillende salades en fruit verkrijgbaar.

MUNTEN 
Op het terrein kan enkel met munten worden betaald. Deze munten zijn verkrijgbaar bij de muntkassa’s waar deze met contant geld en met pin kunnen worden afgerekend. De munten zijn enkel op de avond van het concert geldig en zijn niet meer geldig bij volgende MOJO evenementen. De munten kunnen tot een half uur na afloop van het concert worden ingeleverd bij de daarvoor bestemde muntkassa’s op het terrein.

ZONNEBRAND MEENEMEN
Het is toegestaand om zonnebrand mee te nemen.

KOLVEN
Het is mogelijk om te kolven bij de EHBO posten op het terrein.

EERSTE VAK / GOLDEN CIRCLE
Bezoekers die een Golden Circle ticket hebben gekocht kunnen door een speciale ingang naar binnen. Hier krijg je een speciaal polsbandje waarmee je toegang krijgt tot de Golden Circle.

Om de Golden Circle te bereiken moet je het veld overstreken richting het podium. Vervolgens kun je via de rechter- en linkerkant de Golden Circle betreden.

MERCHANDISE
Er wordt bij verschillende stands binnen de poorten van het terrein en daarbuiten merchandise verkocht. De merchandise kan contant of met pin betaald worden.

TERREIN TUSSENDOOR VERLATEN
Het is niet toegestaan om het terrein tussendoor te verlaten: als je eenmaal het terrein verlaat kun je daarna niet meer naar binnen.

PARAPLU MEENEMEN
Het is niet toegestaan om een paraplu mee te nemen. Regenjassen en poncho’s zijn wel toegestaan. Bekijk ook www.mojo.nl/voorwerpen om te zien welke voorwerpen wel en niet zijn toegestaan.

WATER MEENEMEN
Je mag een flesje water van 0,5 liter en zonder dop meenemen op het terrein. Dit flesje is ook weer bij te vullen bij de toiletten. 

VERLOREN / GEVONDEN VOORWERPEN
Tijdens het evenement worden de gevonden voorwerpen verzameld door het beveiligingspersoneel bij de hoofdentree. Na het evenement worden de gevonden voorwerpen overgedragen aan de Gemeente Nijmegen en worden ze verzameld op deze website: https://ilost.co/nl/org/gemeente-nijmegen

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?