Normaal FAQ

Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen rondom het concert van Normaal op het Tractorpulling terrein Brinkerinkweg in Lochem

arrow down

17.05.2019

FAQ NORMAAL

NORMAAL | OLDERWETS HØKEN
DONDERDAG 30 MEI 2019
TRACTORPULLING TERREIN BRINKERINKWEG LOCHEM

Leuk dat je aanwezig bent bij het concert van Normaal, op 30 mei op het Tractorpulling terrein Brinkerinkweg in Lochem! Hieronder vind je de meest gestelde vragen met betrekking tot vervoer, voorzieningen, en het concert. Lees deze alvast goed door zodat je goed voorbereid van het concert kunt genieten.

BELANGRIJKE INFO: TASSENVERBOD VAN KRACHT
Houd er rekening mee dat vanwege veiligheidsredenen grote tassen of rugzakken niet worden toegelaten tot het concertterrein. Tassen die maximaal het A4-formaat zijn en die niet dikker zijn dan 10 centimeter, mogen wel mee naar binnen. Houd er rekening mee dat er op het concertterrein geen opbergfaciliteiten zijn voor tassen die niet worden toegelaten, dus laat deze a.u.b. thuis. We raden aan om alle onnodige items thuis te laten om de doorstroming te verbeteren; hoe minder je meeneemt, hoe sneller je voorbij de toegangscontrole komt en je kunt genieten van het concert. Op mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan.

Zijn er nog tickets beschikbaar?
Het concert van Normaal is helemaal uitverkocht. Er zijn helaas geen kaarten meer te koop aan de deur. Heb je geen ticket weten te bemachtigen, dan verzoeken we je vriendelijk niet af te reizen naar het concertterrein. De parkeerplaatsen en directe omgeving van het concertterrein zijn alleen toegankelijk voor bezoekers met een geldig ticket voor het concert. Organisatie en politie zullen hierop handhaven en bezoekers zonder ticket wegsturen.

VERVOER:

Parkeren 
Kom je met de auto naar het concert? Houd dan rekening met grote verkeersdrukte, extra reistijd en vertragingen. We raden daarom iedereen die met de auto komt aan om op tijd richting Lochem te vertrekken zodat je niets mist van het concert.

Naast het concertterrein is een parkeerterrein gereserveerd voor de bezoekers van het concert van Normaal. Dit parkeerterrein is gratis toegankelijk voor iedereen die in het bezit is van een concertkaart. Navigeer naar Lochem en volg de gele bebording en tekstkarren naar het concert van Normaal. Let op: Er zijn verschillende routes en wegafsluitingen van kracht. Volg je navigatiesysteem tot je de borden met bewegwijzering tegenkomt.

Doordat alle bezoekers op hetzelfde tijdstip het terrein verlaten moet je ook na afloop van het concert rekening houden met grote verkeersdrukte.

Tractoren en veewagens
Let op: op last van politie zijn tractoren met veewagens of andersoortig vervoer, niet zijnde personenvervoer, niet toegestaan op het concertterrein. Dit geldt ook voor het parkeerterrein. Op alle omliggende routes zijn parkeer- en stopverboden van kracht waar politie op zal handhaven.

Openingstijden Parkeerterrein
Het parkeerterrein opent vanaf 12:00 uur en sluit om 00:00 uur. Overnachten op het parkeerterrein of in de directe omgeving van het concertterrein is dus niet toegestaan.

Halen En Brengen / Kiss & Ride / Taxi’s
Volg zodra je de borden KISS & RIDE ziet, deze borden om naar de Kiss & Ride / Taxi standplaats geleid te worden. Deze bevindt zich op ongeveer 200 meter afstand van de entree. Hier kun je voor het concert worden afgezet en na het concert worden opgehaald. Er is een meetingpoint bij de KISS & RIDE waar je kunt wachten tot je vervoer is gearriveerd. Bij dit meetingpoint kun je veilig in en uit  stappen. In verband met de veiligheid is het niet toegestaan om langs de openbare
weg te wachten op je vervoer.

Wil je na afloop van het concert met een taxi weer huiswaarts? Zorg er dan voor dat je ruim op tijd een taxi bestelt.

Parkeren Mindervaliden
Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen voor mindervaliden beschikbaar rondom het concertterrein. Op vertoon van een mindervalidenparkeerkaart mag je je auto op deze parkeerplek plaatsen.

Fiets / Scooter / Motor
Bij het concertterrein wordt een gratis, onbewaakte, fietsenstalling geplaatst. Deze ligt op 100 meter afstand van de entree en is d.m.v. bebording aangegeven. Stal je fiets alleen in de daarvoor bestemde fietsenstallingen, staat je fiets buiten de aangewezen fietsenstallingen, dan loop je het risico dat deze wordt verwijderd. 

Openbaar Vervoer / Trein
Het concertterrein is te bereiken met het openbaar vervoer. Plan je reis vooraf via 9292.nl of de NS reisplanner en controleer voor vertrek om te zien of er geen wijzigingen zijn op jouw traject. Het treinstation Lochem ligt op circa 7 kilometer afstand van het concertterrein. Let op dat er geen pendelvervoer is tussen station Lochem en het concertterrein. We adviseren om hiervoor ruim op tijd een taxi te bestellen. Wil je na afloop van het concert met het openbaar vervoer weer huiswaarts? Zorg er dan voor dat je ruim op tijd een taxi bestelt die je naar het station kan brengen.

Eigen Touringcar
Stuur uiterlijk tot 3 dagen voor het concert een e-mail naar vraag@mojo.nl om een parkeerplaats voor een touringcar aan te vragen en een routebeschrijving te ontvangen. Vermeld in de e-mail het nummerbord van de touringcar, om welke vervoerder het gaat en het telefoonnummer van de chauffeur. Houd er rekening mee dat er beperkt plek is voor touringcars op het parkeerterrein.

HET CONCERT:

Hoe laat is het concert afgelopen?
Het (voorlopige) tijdschema is als volgt:

14:00u - Terrein open
15:00u Miss Montreal
16:00u Pauze
16:30u De Boetners
17.15u Pauze
18:00u Rowwen Hèze
19:00u Pauze
20:00u - Normaal
22:00u Verwachte einde

Dit tijdschema is onder voorbehoud en hiervan kan worden afgeweken. Zodra het tijdschema met alle artiesten bekend is plaatsen we dit hier. Houd www.mojo.nl/normaal in de gaten voor wijzigingen en het laatste nieuws.

Zijn er nog tickets beschikbaar?
Het concert van Normaal is helemaal uitverkocht. Er zijn helaas geen kaarten meer te koop aan de deur. Heb je geen ticket weten te bemachtigen, dan verzoeken we je vriendelijk niet af te reizen naar het concertterrein. De parkeerplaatsen en directe omgeving van het concertterrein zijn alleen toegankelijk voor bezoekers met een geldig ticket voor het concert. Organisatie en politie zullen hierop handhaven en bezoekers zonder ticket wegsturen.

Toiletten
Er zijn op meerdere locaties op het concertterrein toiletten aanwezig, volg hiervoor de borden.

EHBO
Op het concertterrein is een EHBO post aanwezig, volg hiervoor de borden.

Later naar binnen
Het is geen probleem om later dan de aanvangstijd van het concert te arriveren: je krijgt met een geldig ticket de hele avond toegang tot het concertterrein.

Mindervalidenplatform / Rolstoelplatform
Het mindervalidenplatform / rolstoelplatform is toegankelijk voor bezoekers die een rolstoel- en begeleidersticket hebben gekocht. Mindervalide bezoekers zonder rolstoel- of begeleidersticket kunnen – indien op de avond van het concert blijkt dat er voldoende ruimte over is op het platform – hier ook plaatsnemen.
Bezoekers met een rolstoel- en begeleidersticket krijgen gegarandeerd toegang tot het platform. Vervolgens kunnen mindervalide bezoekers die in het bezit zijn van staanplaatsen hier plaatsnemen op basis van first come, first served.

Krukje / Klapstoel meenemen
Je bent van harte welkom om een kleedje meenemen om op te zitten. Vanwege veiligheidsredenen is het niet toegestaan om een krukje of klapstoel mee te nemen.

Medicijnen meenemen
Het is enkel op vertoon van een medicijnenpaspoort toegestaan om medicijnen en/of injectienaalden mee te nemen naar het concert. Bekijk ook www.mojo.nl/voorwerpen om te zien welke voorwerpen wel en niet zijn toegestaan.

Eten en drinken
Op het concertterrein wordt een ruim assortiment aan eten en drinken verkocht. Heb je een allergie of volg je een bijzonder dieet? Er zijn op aanvraag allergeenlijsten in te zien bij iedere cateraar.
Je mag een flesje water zonder dop mee naar binnen nemen. Let er op dat flesjes van hard plastic niet worden toegestaan. Verder is het niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen, hier zal bij de toegangscontrole op worden gecontroleerd. Voor bezoekers die vanwege medische redenen zelf eten en/of drinken mee willen nemen, kan een uitzondering worden gemaakt op vertoon van een medicijnenpaspoort.

Kolven
Het is mogelijk om te kolven bij de EHBO post op het terrein.

Merchandise
Er wordt merchandise verkocht bij twee stands op het concertterrein.

Munten
Op het terrein kan enkel met munten worden betaald. Deze munten zijn verkrijgbaar bij de muntkassa’s waar deze met contant geld en met pin kunnen worden afgerekend. De munten zijn enkel op de avond van het concert geldig en zijn niet meer geldig bij volgende MOJO evenementen. De munten kunnen tot een half uur na afloop van het concert worden ingeleverd bij de daarvoor bestemde muntkassa’s op het terrein.

Paraplu/Zonnebrand meenemen
We hopen natuurlijk op zonnig weer met aangename temperaturen! Mochten de voorspellingen toch regenachtig zijn, neem dan een regenjas of poncho mee. Paraplu’s worden vanuit veiligheidsredenen niet toegestaan.
Vergeet niet om je bij zonnig weer goed in te smeren. Het is toegestaan om zonnebrand mee te nemen.
Bekijk ook www.mojo.nl/voorwerpen om te zien welke voorwerpen wel en niet zijn toegestaan.

Verloren / Gevonden voorwerpen
Na het evenement worden de gevonden voorwerpen overgedragen aan de Gemeente Lochem en worden ze verzameld op deze website: https://ilost.co/nl/org/gemeente-lochem

> Heb je na het lezen van deze FAQ nog vragen over het concert van Normaal? Neem dan contact op met onze Klantenservice