Veelgestelde vragen P!nk @ Malieveld

Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen rondom het concert van P!nk op het Malieveld

arrow down

P!NK | BEAUTIFUL TRAUMA WORLD TOUR
Met special guests Vance Joy en DJ KidCutUp
en support act Davina Michelle
ZONDAG 11 AUGUSTUS 2019 
MALIEVELD DEN HAAG

Leuk dat je aanwezig bent bij/interesse hebt in het concert van P!nk, op 11 augustus op het Malieveld in Den Haag! Hieronder vind je de meest gestelde vragen met betrekking tot vervoer, voorzieningen op het Malieveld en het concert. Lees deze alvast goed door zodat je goed voorbereid van het concert kunt genieten.

BELANGRIJKE INFO: TASSENVERBOD VAN KRACHT
Houd er rekening mee dat vanwege veiligheidsredenen grote tassen of rugzakken het concertterrein niet op mogen. Tassen die maximaal het A4-formaat zijn en die niet dikker zijn dan 10 centimeter, mogen wel mee naar binnen. We raden aan om alle onnodige items thuis te laten om de doorstroming te verbeteren; hoe minder je meeneemt naar het concert, hoe sneller je voorbij de toegangscontrole komt.

VERVOER:

OPENBAAR VERVOER / TREIN
De makkelijkste manier om naar het Malieveld te reizen is met het openbaar vervoer. Je kunt het beste reizen naar treinstation Den Haag Centraal, vanaf daar loop je in enkele minuten naar het Malieveld. Er worden door de NS extra treinen ingezet van en naar Den Haag Centraal. Plan je reis via de NS reisplanner en check ook vlak voor vertrek of er geen wijzigingen zijn op jouw traject.

Volg vanaf Station Den Haag Centraal de borden met looproute-verwijzing naar het Malieveld, dan kun je ’s avonds eenvoudig dezelfde route terugwandelen naar het station. Let op bij vertrek vanaf het Malieveld dat je de juiste richting volgt – let goed op de borden!

EIGEN TOURINGCAR
Het is ook mogelijk om met een eigen touringcar richting het concert te komen. Stuur uiterlijk één dag voor het concert een e-mail naar vraag@mojo.nl om een parkeerplaats voor een touringcar aan te vragen en een routebeschrijving te ontvangen. Vermeld a.u.b. in de e-mail het nummerbord van de touringcar en het mobiele telefoonnummer van de chauffeur.

PARKEREN
Kom je met de auto naar het concert? Houd dan rekening met grote verkeersdrukte, extra reistijd en vertragingen. We raden iedereen die met de auto komt aan om op tijd richting Den Haag te vertrekken zodat je niets mist van het concert. Houd ook rekening met een reistijd van ongeveer 30 minuten van het parkeerterrein naar het evenemententerrein.

Net buiten het centrum zijn verschillende parkeerterreinen gereserveerd voor de bezoekers van het concert van P!nk. Naast alle snelwegen rondom Den Haag richting het Malieveld zijn digitale tekstwagens geplaatst met de verwijzing P-concert Malieveld. Eenmaal van de snelweg af wordt de route naar de parkeerterreinen aangegeven met gele P-concert Malieveld borden. Volg dus niet je navigatiesysteem maar volg enkel de borden P-concert Malieveld. Zo word je altijd naar de voor jou meest gunstige parkeerplaats geleid die op dat moment nog parkeerruimte heeft. Je kunt op de website van Ticketmaster een P!nk-parkeerticket kopen voor €16,80 incl. servicekosten. Een parkeerkaart aanschaffen kan ook voordat je het parkeerterrein inrijdt, je betaalt dan €20,00 (PIN of contant). Wil je parkeren bij een garage in de stad, dan betaal je hier het tarief van de garage voor. 

Let op: check voor vertrek van het parkeerterrein naar het Malieveld goed op welk parkeerterrein jij jouw auto hebt geparkeerd. Ieder parkeerterrein heeft een naam en kleur. Sla de kleur en naam van het parkeerterrein op in je telefoon, zodat je op de terugweg weet naar welk parkeerterrein je terug moet pendelen. 

De parkeergebieden zijn op afstand en er rijden pendeltrams. Op vertoon van je P!nk-parkeerticket mag je samen met 3 anderen (dus 4 totaal) gratis met de tram naar het Malieveld en terug reizen.

Doordat alle bezoekers op hetzelfde tijdstip het terrein verlaten moet je ook na afloop van het concert rekening houden met grote verkeersdrukte.

OPENINGSTIJDEN PARKEERTERREINEN
De parkeerterreinen openen gefaseerd vanaf 13:00 uur en sluiten om 01:00 uur. Let op: parkeren met het P!nk-parkeerticket is dus niet mogelijk vóór 13:00 uur. Overnachten op de parkeerterreinen is niet toegestaan.

TAXI + HALEN EN BRENGEN / KISS & RIDE
De taxistandplaats bevindt zich onder het Centraal Station. Dit is de normale taxistandplaats. Volg hiervoor de reguliere borden ‘taxi’ rondom het station.

Voor Kiss & Ride, navigeer naar de Javastraat. Volg zodra je de borden Kiss & Ride ziet, deze borden. De Kiss & Ride bevindt zich op 3 minuten loopafstand van het evenemententerrein.

PARKEREN MINDERVALIDEN
Voor mindervaliden is er een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar nabij het Malieveld. Je kunt contact opnemen via vraag@mojo.nl om een parkeerplek voor mindervaliden aan te vragen. Let op: een aanvraag indienen betekent niet automatisch dat je een mindervalidenparkeerplaats wordt toegewezen, dit gebeurt op basis van beschikbaarheid.

FIETS / SCOOTER / MOTOR
In de directe omgeving van het Malieveld worden 3 gratis, onbewaakte fietsenstallingen geplaatst. Deze liggen nabij de entree en zijn met borden aangegeven. Stal je fiets alleen in de daarvoor bestemde fietsenstallingen. Staat je fiets buiten de aangewezen fietsenstallingen, dan loop je het risico dat deze wordt verwijderd.

HET CONCERT:

ZIJN ER NOG KAARTEN TE KOOP?
Je kunt via het officiële verkoopkanaal Ticketmaster nog kaarten kopen voor het concert. Ook is het mogelijk om bij het Malieveld kaarten te kopen bij de Box Office. Dit is de witte tent die zich nabij de ingangen van het concertterrein bevindt.

HOE LAAT IS HET CONCERT AFGELOPEN?
Het tijdschema is bekend:

15.40u – Early entry
16.00u – Terrein open
18.10u - DJ KidCutUp
19.00u – Vance Joy
19.40u – Pauze
20.05u – Davina Michelle
20.35u – Pauze
21.00u – P!nk
23.00u – Verwacht einde

Let op: Dit tijdschema is gewijzigd, waardoor Davina Michelle nu direct voor P!nk optreedt. Het tijdschema is onder voorbehoud en hiervan kan worden afgeweken. Hou www.mojo.nl/pink in de gaten voor eventuele wijzigingen en het laatste nieuws.

Doordat alle bezoekers op hetzelfde tijdstip het terrein verlaten moet je ook na afloop van het concert rekening houden met grote verkeersdrukte.

KLUISJES / GARDEROBE
Op het station Den Haag is tegen betaling een beperkt aantal kluisjes beschikbaar. Ook is er nabij de ingang van het concertterrein tegen betaling een zeer beperkt aantal kluisjes beschikbaar waar kleine items opgeborgen kunnen worden. Het is helaas niet mogelijk om tussendoor spullen uit je kluisje te halen aangezien deze zich buiten het concertterrein bevinden en je het terrein niet tussendoor kunt verlaten. Dit komt doordat je ticket slechts één keer bij de toegangscontrole gescand kan worden.

Houd er rekening mee dat de kluisjes uitverkocht kunnen raken en grote tassen niet mee het concertterrein op mogen. We raden aan om alle onnodige items thuis te laten: hoe minder je meeneemt naar het concert, hoe sneller je voorbij de toegangscontrole komt.

HOE ZIET HET CONCERTTERREIN ER UIT?
Op onderstaande plattegrond van het Malieveld kun je zien hoe het concertterrein er uit ziet en waar welke voorzieningen zich bevinden.

malieveld-pink-plattegrond

TOILETTEN 
Er zijn op meerdere locaties op het terrein toiletten aanwezig, deze zijn aangegeven met borden.

EHBO
Er zijn op meerdere locaties op het terrein EHBO posten aanwezig, deze zijn aangegeven met borden.

LATER NAAR BINNEN
Het is geen probleem om later dan de aanvangstijd van het concert te arriveren: je krijgt met een geldig ticket de hele avond toegang tot het evenemententerrein.

WAAR STAAT HET PODIUM
Het podium staat recht tegenover de ingang van het terrein. Je loopt er recht tegenaan na binnenkomst.

MINDERVALIDENPLATFORM / ROLSTOELPLATFORM
Het mindervalidenplatform / rolstoelplatform is toegankelijk voor bezoekers die een rolstoel- en begeleidersticket hebben gekocht. Met een rolstoel- of begeleidersticket krijg je gegarandeerd toegang tot het platform. Mindervalide bezoekers met staanplaatsen kunnen – indien op de avond van het concert blijkt dat er voldoende ruimte over is op het platform – hier ook plaatsnemen op basis van beschikbaarheid.

WAT MAG IK MEENEMEN?
Op www.mojo.nl/voorwerpen kun je vinden welke voorwerpen wel en niet zijn toegestaan op het concertterrein. We raden je wel aan om alle onnodige items thuis te laten: hoe minder je meeneemt naar het concert, hoe sneller je voorbij de toegangscontrole komt en hoe sneller je kunt genieten van het concert.

KRUKJE/KLAPSTOEL MEENEMEN
Je bent van harte welkom om een kleedje meenemen om op te zitten. Vanwege veiligheidsredenen is het niet toegestaan om een krukje of klapstoel mee te nemen.

MEDICIJNEN MEENEMEN
Het is enkel op vertoon van een medicijnenpaspoort toegestaan om medicijnen en/of injectienaalden mee te nemen naar het concert.

ETEN EN DRINKEN 
Op het Malieveld wordt een ruim assortiment aan eten en drinken verkocht. Heb je een allergie of volg je een aangepast dieet? Er zijn op aanvraag allergeenlijsten in te zien bij iedere cateraar.

Je mag een flesje water zonder dop mee naar binnen nemen (max 0,5l). Let er op dat flesjes van hard plastic niet worden toegestaan. Verder is het niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen, hier zal bij de toegangscontrole op worden gecontroleerd. Voor bezoekers die vanwege medische redenen zelf eten en/ of drinken mee willen nemen, wordt op vertoon van een medicijnpaspoort een uitzondering gemaakt.

PARAPLU/ZONNEBRAND MEENEMEN
We hopen natuurlijk op zonnig weer met aangename temperaturen! Mochten de voorspellingen nu toch regenachtig zijn, neem dan een regenjas of poncho mee. Paraplu’s worden vanuit veiligheidsredenen niet toegestaan.

Vergeet niet om je bij zonnig weer goed in te smeren. Het is toegestaan om zonnebrand mee te nemen.

KOLVEN
Het is mogelijk om te kolven bij de EHBO posten op het terrein. Houd er wel rekening mee dat gekolfde melk hier niet kan worden bewaard.

EERSTE VAK / GOLDEN CIRCLE
Bezoekers die een Golden Circle ticket hebben gekocht kunnen door een aparte ingang naar binnen. Hier krijg je een speciaal polsbandje waarmee je toegang krijgt tot de Golden Circle.

Om de Golden Circle te bereiken moet je het veld overstreken richting het podium. Vervolgens kun je via de rechter- en linkerkant de Golden Circle betreden.

MERCHANDISE
Er wordt bij verschillende stands op het concertterrein en buiten het terrein naast de box office merchandise verkocht. Deze merchandise stands zijn terug te vinden op de plattegrond van het Malieveld.

VERKOOP TABAK
Er wordt op het concertterrein geen tabak verkocht. Je kunt wel je eigen sigaretten meenemen.

TERREIN TUSSENDOOR VERLATEN
Omdat je ticket slechts één keer gescand kan worden is het helaas niet toegestaan om het concertterrein tussendoor te verlaten: als je eenmaal het concertterrein verlaat is het niet mogelijk om op een later tijdstip nogmaals naar binnen te gaan.

MUNTEN
Op het terrein betaal je eten en drinken met munten. Deze munten zijn verkrijgbaar bij de muntkassa’s waar deze met contant geld en met pin kunnen worden afgerekend. De munten zijn enkel op de avond van het concert geldig en zijn niet meer geldig bij volgende MOJO evenementen. De munten kunnen tot een half uur na afloop van het concert worden ingeleverd bij de muntkassa’s tegenover de entree op het concertterrein.

OORDOPPEN
Bij alle barren op het concertterrein zijn oordoppen te koop.

VERLOREN / GEVONDEN VOORWERPEN
Na het evenement worden de gevonden voorwerpen overgedragen aan de Gemeente Den Haag en binnen zeven dagen op de volgende website verzameld: https://www.denhaag.nl/nl/meldingen/verloren-en-gevonden-voorwerpen.htm

HUISREGELS
Bij dit concert gelden de huisregels van eendaagse outdoor evenementen, zoals ook vermeld op www.mojo.nl/voorwaarden

> Heb je na het lezen van deze FAQ nog vragen over het concert van P!nk? Neem dan contact op met onze Klantenservice.