Veelgestelde vragen RHCP @ Goffertpark

Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen rondom het concert van RHCP in het Goffertpark.

arrow down

 RED HOT CHILI PEPPERS
Met special guests Nas en Thundercat
VRIJDAG 10 JUNI 2022
GOFFERTPARK NIJMEGEN

Leuk dat je aanwezig bent bij het concert van Red Hot Chili Peppers, op vrijdag 10 juni in het Goffertpark! Hieronder vind je de meest gestelde vragen met betrekking tot vervoer, voorzieningen in het Goffertpark en het concert. Lees deze alvast goed door zodat je goed voorbereid van het concert kunt genieten.

TASSENBELEID:

Vanwege veiligheidsredenen mogen grote tassen of rugzakken niet mee naar binnen. Tassen die maximaal A4-formaat zijn en niet dikker zijn dan 10 centimeter, mogen wel mee naar binnen.

Op het station Nijmegen Centraal is tegen betaling een beperkt aantal kluisjes beschikbaar. Ook is er nabij het evenemententerrein tegen betaling een zeer beperkt aantal kluisjes beschikbaar waar kleine items opgeborgen kunnen worden. Deze bevinden zich buiten de ingang van het evenemententerrein. Het is helaas niet mogelijk om tussendoor spullen uit je kluisje te halen aangezien deze zich buiten het evenemententerrein bevinden en je het terrein niet tussendoor kunt verlaten. Dit komt doordat je ticket slechts één keer bij de toegangscontrole gescand kan worden.

Houd er rekening mee dat de kluisjes uitverkocht kunnen raken en grote tassen niet mee het evenemententerrein op mogen. We raden aan om alle onnodige items thuis te laten: hoe minder je meeneemt naar het concert, hoe sneller je voorbij de toegangscontrole bent.

CHECK DE WEERSOMSTANDIGHEDEN
We hopen natuurlijk op zonnig weer met aangename temperaturen! Mochten de voorspellingen nu toch regenachtig zijn, neem dan een regenjas of poncho mee. Paraplu’s worden om veiligheidsredenen en beperking van zicht van je medebezoekers niet toegestaan. Vergeet niet om je bij zonnig weer goed in te smeren. Het is toegestaan om zonnebrand mee te nemen.

VERVOERSOPTIES:

LET OP: GROTE DRUKTE VERWACHT IO DE WEGEN IN EN ROND NIJMEGEN LET OP! VERTREK RUIM OP TIJD VAN HUIS

Het Goffertpark ligt nabij het centrum van Nijmegen en er komen veel bezoekers naar het concert, er zal dus grote drukte zijn op de wegen in en rondom Nijmegen, zowel vooraf als na afloop van het concert. We raden je aan om je heen- en terugreis goed voor te bereiden, ruim op tijd van huis te vertrekken en rekening te houden met de drukte en vertragingen.

Heb jij al bedacht hoe je naar de show reist? Graag informeren wij je over de verschillende mogelijkheden. Zo kun je gebruik maken van o.a. georganiseerd busvervoer, openbaar vervoer en eigen vervoer. Let op: Er is een gelimiteerd aantal tickets voor georganiseerd busvervoer, Park & Walk, Park & Bike en Park & Shuttle.


PARK & WALK

Je reist met je eigen auto naar een voor jou gereserveerde parkeerplaats en loopt vanuit hier naar de entree bij het evenemententerrein. Parkeer je auto bij een Park & Walk plek die je van tevoren via Ticketmaster aanschaft.

» PARK & WALK Tickets

PARK & BIKE

Je reist met je auto naar een voor jou gereserveerde parkeerplaats aan de rand van de stad en stapt op een voor jou gereserveerde huurfiets. Vanaf de parkeerplaats fiets je naar de entree bij het evenemententerrein waar je de fiets kunt stallen. Een ticket voor Park & Bike koop je via Mobian.

» PARK & BIKE Tickets

PARK & SHUTTLE

Je reist met je eigen auto naar een voor jou gereserveerde parkeerplaats aan de rand van de stad en stapt hier over op een shuttlebus die iedere vijf minuten vertrekt. De shuttlebus brengt je naar de entree bij het concertterrein. Een ticket voor Park & Shuttle koop je via Ticketmaster.

» PARK & SHUTTLE Tickets

GEORGANISEERD BUSVERVOER

Je reist samen met andere concertbezoekers in een comfortabele touringcar snel en zorgeloos naar het concert. Op de site van onze buspartner kies je een opstaplocatie bij jou in de buurt. Op het aangegeven tijdstip staat hier een touringcar klaar die je naar de concertlocatie rijdt en dichtbij de entree afzet. Na afloop van het concert reis je comfortabel weer naar huis.

Kies HIER je opstaplocatie en bestel je busticket via onze buspartner.

TE VOET OF MET DE FIETS

Woon je vlakbij de stad Nijmegen? De snelste manier om naar en van het concertterrein te komen is dan te voet of met de fiets. De fietsenstalling bij de entree is gratis. Navigeer naar het Goffertpark. Je wordt middels borden verwezen naar de entree en fietsenstalling.

PARKEREN VOOR ROLSTOELGEBRUIKERS

Voor de rolstoelgebruikers is er een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar nabij de entree van het Goffertpark. Je kunt contact opnemen via [email protected] om een parkeerplek voor rolstoelgebruikers aan te vragen/

Let op: het indienen van een aanvraag betekent niet automatisch dat er een parkeerplaats wordt toegewezen, dit gebeurt op basis van beschikbaarheid.

TAXI OF KISS & RIDE

Word je het liefst gebracht of opgehaald? Kies dan voor deze optie. Laat je door een bekende afzetten en ophalen bij de ingerichte Kiss & Ride plek. Of boek van tevoren een taxi en laat je afzetten en ophalen bij de taxi standplaats. Klik HIER voor de navigatie naar de Kiss & Ride. Dit is de enige locatie in de omgeving van het Goffertpark waar je veilig gebracht en opgehaald kunt worden. Vanaf de Kiss & Ride is het ongeveer 5 minuten lopen naar de entree. Voor de looproute vanaf de Kiss & Ride naar de entree navigeer je naar het Goffertpark en volg je de borden.

OPENBAAR VERVOER

Je reis met het openbaar vervoer zoals de trein of lijnbus. Kom je uit de buurt, reis lokaal met Arriva or Breng. Voor landelijk vervoer reis je per trein met NS. We adviseren je om via station Nijmegen Centraal te reizen, vanaf daar kun je voor slechts €2,50 de pendelbus nemen naar de entree van het evenemententerrein bij Goffertpark.

Let op: Station Nijmegen Goffert is niet geschikt voor grootschalige evenementen en kan worden afgesloten na afloop van het concert.

OPENINGSTIJDEN PARKEERTERREINEN
De parkeerterreinen openen gefaseerd vanaf 12:00 uur en sluiten om 01:00 uur. Overnachten op de parkeerterreinen is dus niet toegestaan.

HET CONCERT:

JOUW TICKETS

De tickets van deze show kun je terugvinden in je Ticketmaster account. Ben je verhinderd op deze datum? Via Ticketmaster is het mogelijk om je tickets op een veilige manier door te verkopen aan een andere fan. Tickets kunnen tot 4 werkdagen voordat het evenement plaats vindt te koop worden aangeboden. 3 werkdagen voor het evenement wordt doorverkoop gesloten. Kijk voor meer informatie op ticketmaster.nl.

VOOR DIT CONCERT WERKEN WE MET MOBIELE TICKETS

Graag wijzen we je er op dat er voor dit concert uitsluitend mobiele tickets zijn verkocht. Mobiele tickets zijn tickets die direct zijn gekoppeld aan jouw Ticketmaster-account. Je kunt je ticket(s) alleen via je mobiel laten zien via de Ticketmaster app of website.

Dat betekent dat je geen van de tickets kunt overdragen aan anderen. Heb je voor meer mensen tickets in jouw account, dan moet je tegelijk naar binnen. Bij de ingang scannen we namelijk vanaf jouw telefoon alle tickets tegelijk. Je kunt geen gebruik maken van screenshots en het ticket kan niet geprint worden.

Voor meer info kijk je op ticketmaster.nl

ZIJN ER NOG KAARTEN TE KOOP?
De reguliere kaarten voor het concert van Red Hot Chili Peppers in het Goffertpark zijn uitverkocht. Er zijn dan ook helaas geen kaarten meer te koop aan de deur. We raden je aan géén kaarten te kopen via niet-officiële voorverkoopkanalen. De geldigheid van deze kaarten kan niet door ons worden gegarandeerd. Check www.weetwaarjekoopt.nl voor meer informatie. Er is een kleine kans dat door bijvoorbeeld productionele veranderingen extra kaarten vrijkomen. Houd onze website in de gaten als je interesse hebt.

Via Ticketmaster is het mogelijk om doorverkooptickets te kopen. Hierdoor kun je veilig een niet-meer-beschikbaar ticket van een andere fan overnemen. Op de Red Hot Chili Peppers evenementpagina van Ticketmaster vind je onder ‘Andere opties’ de tickets die beschikbaar gesteld zijn door andere fans.

TIJDSCHEMA

14.45u - Early Entry
15.00u - Deuren open
18.30u - Thundercat
19.30u - NAS
20.45u - Red Hot Chili Peppers
22.45u - Verwacht einde


Let op: Het tijdschema is vervroegd! Het tijdschema is onder voorbehoud en hiervan kan worden afgeweken. Houd onze website in de gaten voor de laatste wijzigingen en het laatste nieuws.

KLUISJES / GARDEROBE
Op het station Nijmegen Centraal is tegen betaling een beperkt aantal kluisjes beschikbaar. Ook is er nabij het Goffertpark tegen betaling een zeer beperkt aantal kluisjes beschikbaar waar kleine items opgeborgen kunnen worden. Deze bevinden zich buiten het de ingang van het Goffertpark. Het is helaas niet mogelijk om tussendoor spullen uit je kluisje te halen aangezien deze zich buiten het concertterrein bevinden en je het terrein niet tussendoor kunt verlaten. Dit komt doordat je ticket slechts één keer bij de toegangscontrole gescand kan worden.

Houd er rekening mee dat de kluisjes uitverkocht kunnen raken en grote tassen niet mee het concertterrein op mogen. We raden aan om alle onnodige items thuis te laten: hoe minder je meeneemt naar het concert, hoe sneller je voorbij de toegangscontrole komt.

HOE ZIET HET CONCERTTERREIN ER UIT?
Op onderstaande 
plattegrond van het Goffertpark kun je zien hoe het concertterrein er uit ziet en waar welke voorzieningen zich bevinden. 

TOILETTEN
Er zijn op meerdere locaties op het terrein toiletten aanwezig, deze zijn op het terrein aangegeven met borden en zijn daarnaast terug te vinden op de plattegrond van het Goffertpark.

EHBO
Er zijn op meerdere locaties op het terrein EHBO posten aanwezig, deze zijn op het terrein aangegeven met borden en zijn daarnaast terug te vinden op de plattegrond van het Goffertpark.

LATER NAAR BINNEN
Het is geen probleem om later dan de aanvangstijd van het concert te arriveren: je krijgt met een geldig ticket de hele avond toegang tot het evenemententerrein.

WAAR STAAT HET PODIUM
Het podium staat aan de zuidkant van het park, tegenover de ingang van het terrein zoals ook aangegeven op de plattegrond van het Goffertpark. Je loopt er recht tegenaan na binnenkomst.

MINDERVALIDENPLATFORM / ROLSTOELPLATFORM
Het mindervalidenplatform / rolstoelplatform is toegankelijk voor bezoekers die een rolstoel- en begeleidersticket hebben gekocht. Met een rolstoel- of begeleidersticket krijg je gegarandeerd toegang tot het platform. Mindervalide bezoekers met staanplaatsen kunnen – indien op de avond van het concert blijkt dat er voldoende ruimte over is op het platform – hier ook plaatsnemen op basis van beschikbaarheid.

WAT MAG IK MEENEMEN?
In de huisregels voor outdoor concerten kun je vinden welke voorwerpen wel en niet zijn toegestaan op het concertterrein. We raden je wel aan om alle onnodige items thuis te laten: hoe minder je meeneemt naar het concert, hoe sneller je voorbij de toegangscontrole komt en hoe sneller je kunt genieten van het concert.

KRUKJE / KLAPSTOEL MEENEMEN
Je bent van harte welkom om een kleedje meenemen om op te zitten. Vanwege veiligheidsredenen is het niet toegestaan om een krukje of klapstoel mee te nemen.

MEDICIJNEN MEENEMEN
Het is enkel op vertoon van een medicijnenpaspoort toegestaan om medicijnen en/of injectienaalden mee te nemen naar het concert.

ETEN EN DRINKEN
In het Goffertpark wordt een ruim assortiment aan eten en drinken verkocht. Op de plattegrond van het Goffertpark staat aangegeven waar de food- en drankstands zich bevinden. Heb je een allergie of volg je een aangepast dieet? Er zijn op aanvraag allergeenlijsten in te zien bij iedere cateraar.

Je mag een flesje water zonder dop mee naar binnen nemen. Let er op dat flesjes van hard plastic niet worden toegestaan. Verder is het niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen, hier zal bij de toegangscontrole op worden gecontroleerd. Voor bezoekers die vanwege medische redenen zelf eten en/ of drinken mee willen nemen, wordt op vertoon van een medicijnpaspoort een uitzondering gemaakt.

PARAPLU/ZONNEBRAND MEENEMEN
We hopen natuurlijk op zonnig weer met aangename temperaturen! Mochten de voorspellingen nu toch regenachtig zijn, neem dan een regenjas of poncho mee. Paraplu’s worden vanuit veiligheidsredenen niet toegestaan.

Vergeet niet om je bij zonnig weer goed in te smeren. Het is toegestaan om zonnebrand mee te nemen.

KOLVEN
Het is mogelijk om te kolven bij de EHBO posten op het terrein, deze zijn aangegeven op de plattegrond van het Goffertpark. Houd er wel rekening mee dat gekolfde melk hier niet kan worden bewaard.

MERCHANDISE
Er wordt bij verschillende stands op het concertterrein en buiten het terrein naast de box office merchandise verkocht. Deze merchandise stands zijn terug te vinden op de plattegrond van het Goffertpark.

VERKOOP TABAK
Er wordt op het concertterrein geen tabak verkocht. Je kunt wel je eigen sigaretten meenemen.

TERREIN TUSSENDOOR VERLATEN
Omdat je ticket slechts één keer gescand kan worden is het helaas niet toegestaan om het concertterrein tussendoor te verlaten: als je eenmaal het concertterrein verlaat is het niet mogelijk om op een later tijdstip nogmaals naar binnen te gaan.

MUNTEN
Op het terrein betaal je eten en drinken met munten. Deze munten zijn verkrijgbaar bij de muntkassa’s, waar deze zich op het terrein bevinden is terug te vinden op de plattegrond van het Goffertpark. De munten kunnen enkel worden met contant geld en met pin worden afgerekend. De munten zijn enkel op de avond van het concert geldig en zijn niet meer geldig bij volgende MOJO evenementen. De munten kunnen tot een half uur na afloop van het concert worden ingeleverd bij de muntkassa’s tegenover de entree op het concertterrein.

OORDOPPEN
Bij alle barren op het concertterrein zijn oordoppen te koop.

VERLOREN / GEVONDEN VOORWERPEN
Tijdens het evenement worden de gevonden voorwerpen verzameld door het beveiligingspersoneel bij de hoofdentree. Na het evenement worden de gevonden voorwerpen overgedragen aan de Gemeente Nijmegen en worden ze verzameld op deze website: https://ilost.co/nl/org/gemeente-nijmegen

HUISREGELS
Bij dit concert gelden de huisregels van eendaagse outdoor evenementen, zoals ook vermeld op www.mojo.nl/voorwaarden.

Heb je na het lezen van deze FAQ nog vragen over het concert van Red Hot Chili Peppers in het Goffertpark? Neem contact op met LiveCrowd.