North Sea Jazz

vrijdag 12 t/m zondag 14 juli 2019

Ahoy, Rotterdam

NN North Sea Jazz is in 2019 toe aan alweer de 44e editie! Drie dagen lang staat Rotterdam Ahoy in het teken van het verleden, heden én toekomst van jazz, maar ook genres als blues, soul, funk, hiphop, world, pop en nog veel meer.

Koop kaarten Officiele website arrow down

Line up

Bekijk alle arrow down

Kijk & Ontdek

hFPhReHf-xM

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

Rotterdam Ahoy

Rotterdam Ahoy

Parkeren kan op het parkeerterrein van Ahoy of in parkeergarage Zuidplein. Kijk op de website van Ahoy voor meer informatie en het reserveren van een parkeerplaats.

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

Metro- en busstation Zuidplein bevindt zich op 5 minuten loopafstand van Ahoy. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl. Let op: de datum staat van de planner staat standaard ingesteld op vandaag.

9292.nl

Koop kaarten

  • Kaarten
   vanaf

   220,-

  • North Sea Jazz

   www.northseajazz.com

   Rotterdam Ahoy

   Ahoyweg, Rotterdam

   Plan je route
  • Prijs van één early bird 3-dagen kaart. Prijs geldig tot 1 februari. Prijs inclusief servicekosten

   Lees meer

   Early Bird 3-dagen kaart

   Wij zijn de organisator van dit evenement. De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Ticketmaster. Een betrouwbare partner met een belangrijke taak. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

   De uitgebreide handleiding over het bestellen van kaarten lees je op mojo.nl/bestellen

   Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

   Gaat er iets niet goed of heb je gewoon een vraag over jouw kaarten of de kaartverkoop in het algemeen? Kijk dan op de website van Ticketmaster bij Klantenservice. De meest gestelde vragen worden hier beantwoord. Via deze pagina kan je ook direct contact opnemen met een van de medewerkers van de Ticketmaster helpdesk.

   SERVICEKOSTEN
   De servicekosten bedragen € 10,- per kaart. Van het bedrag worden alle bijkomende kosten rondom het ticket betaald, dus onder andere de helpdesk, backoffice, datacommunicatie, toegangscontrole, mensen die de voorstellingen in het ticketingsysteem invoeren en de scanapparatuur.

   Koop kaarten

   Beleef het North Sea Jazz Festival op unieke wijze door gebruik te maken van één van de VIP-kaarten.

   Lees meer

   VIP kaarten

   Van een gegarandeerde parkeerplaats, exclusieve ontvangst en een eigen ruimte in de VIP-lounge, tot een uitgebreid aanbod aan culinaire hoogstandjes. In de Birdland VIP-lounge kunt u niet alleen gebruikmaken van uw eigen ruimte om met uw gasten samen te komen en te genieten van hapjes en drankjes. Ook vinden hier exclusieve optredens plaats die nergens anders op het festival te zien zijn. Verras uw gasten met deze intieme en persoonlijke shows terwijl ze even tot rust komen en volledig in de watten gelegd worden.

   Koop kaarten

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3