PRAKTISCHE INFO OVER CONCERT IMAGINE DRAGONS IN GELREDOME

Hieronder hebben wij de informatie voor je op een rijtje gezet.

arrow down

 

BELANGRIJKE INFO: TASSENVERBOD VAN KRACHT

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik zijn uitgezonderd. Op mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Er is geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

VERVOER:

MET DE AUTO
Indien je met de auto reist adviseren we je om ruim op tijd te vertrekken en rekening te houden met  verkeersdrukte. Wanneer je in de buurt van Arnhem bent schakel dan je navigatie uit en volg de borgen met 'P-GelreDome' en 'P-Imagine Dragons'. 

Er zijn rondom het stadion een aantal parkeergelegenheden ingericht door GelreDome voor bezoekers van het concert. De verkoop van parkeertickets verloopt via de website van het GelreDome. Het is ook mogelijk om een parkeerticket op locatie aan te schaffen. Ook de routebeschrijving is te vinden op de website van GelreDome.

Kijk voor meer informatie over eventuele werkzaamheden aan de snelweg op jouw route op vanAnaarBeter.nl.

PARKEREN MINDERVALIDEN
Zie voor meer informatie over parkeerplaatsen voor mindervaliden de website van GelreDome.

FIETS / SCOOTER / MOTOR
Er is een fietsenstalling nabij GelreDome waar je fietsen, brommers en motoren kan stallen. Deze is gratis, maar niet bewaakt. De stallingen bevinden zich op de hoeken van het stadion, nabij de entree.

OPENBAAR VERVOER / TREIN
In de buurt van het GelreDome ligt treinstation Arnhem Centraal. Zowel intercity’s als sprinters met verbindingen vanaf onder meer Schiphol, Amsterdam Centraal, Utrecht Centraal, Nijmegen, Oss, Den Bosch, Zwolle, Doetinchem en Duitsland.

Kijk op de NS website Werk aan het Spoor voor meer informatie omtrent eventuele werkzaamheden of check de reisplanner op de website van de NS of in de NS app.

Vanaf station Arnhem Centraal rijden er pendelbussen naar GelreDome. Voor deze pendelbus kunt u een ticket aanschaffen voor € 5,- (retour) bij de pendelbushalte en kan alleen met PIN betaald worden.
Ook rijden er verschillende stadsbussen vanaf  het station welke stoppen bij GelreDome. Kijk voor meer informatie hierover of het plannen van uw reis op www.9292.nl

LET OP: Spoorwerkzaamheden tussen Utrecht en Arnhem

Op 25 augustus wordt er gewerkt aan de spoorlijn op het traject Utrecht - Arnhem ter hoogte van Ede-Wageningen. Op dit traject worden bussen ingezet en heb je een langere reistijd van maximaal drie kwartier. Ook kun je gebruik maken van de omreisroute, reis dan tussen Utrecht Centraal en Arnhem Centraal via 's-Hertogenbosch.

HET CONCERT:

HOE LAAT IS HET CONCERT AFGELOPEN?

Het tijdschema is bekend:

15.00u - Horecaplein op het buitenterrein van GelreDome open
18.00u - Deuren open
20.00u - The Vaccines
20.30u - Pauze
21.00u - Imagine Dragons
23.00u - Verwacht einde concert 

Dit tijdschema is onder voorbehoud en hiervan kan worden afgeweken door de artiest. Hou www.mojo.nl/imaginedragons in de gaten voor eventuele wijzigingen en het laatste nieuws. Hou daarnaast rekening met verkeersdrukte na afloop van het concert. 

BELANGRIJKE INFO: TASSENVERBOD
Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik zijn uitgezonderd. Op mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Er is geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

LOCKERS / GARDEROBE
Let op: er zijn in de GelreDome geen garderobe of lockers / kluisjes aanwezig. Ook is er een tassenverbod van kracht: enkel tassen die kleiner zijn dan formaat A4 en niet dikker zijn dan 10 cm zijn toegestaan in het stadion. Geadviseerd wordt om tassen thuis te laten: indien je tas geweigerd wordt bij de ingang is het niet mogelijk om deze buiten het terrein op te bergen.

Bij de entree wordt er gefouilleerd en wordt de inhoud van alle handtassen gecontroleerd. Op mojo.nl/voorwerpen vind je een overzicht van voorwerpen die je niet mee mag nemen naar concerten.

TOILETTEN
Toiletten zijn snel bereikbaar vanuit elk vak en goed aangegeven. De mindervalidentoiletten zijn te vinden bij de ingangen L en M en op de Promenade West.

EHBO
Er zijn op meerdere locaties in het stadion EHBO posten aanwezig, volg hiervoor de borden.

LATER NAAR BINNEN
Het is geen probleem om later dan de aanvangstijd van het concert te arriveren: je krijgt met een geldig ticket de hele avond toegang tot de GelreDome.

DAK DICHT
Tijdens het concert van Imagine Dragons is het dak van het GelreDome dicht. 

MINDERVALIDENPLATFORM / ROLSTOELPLATFORM
Het mindervalidenplatform / rolstoelplatform is toegankelijk voor bezoekers die een rolstoel- en begeleidersticket hebben gekocht. Bezoekers zonder rolstoel- of begeleidersticket kunnen een aanvraag indienen voor een plek op het mindervalidenplatform via vraag@mojo.nl

Bezoekers met een rolstoel- en begeleidersticket krijgen gegarandeerd toegang tot het platform. Vanwege de zeer beperkte ruimte worden alle verzoeken persoonlijk in behandeling genomen en kunnen helaas niet alle mindervalidenaanvragen worden gehonoreerd.

KRUKJE / KLAPSTOEL MEENEMEN
Het is vanwege veiligheidsredenen niet toegestaan om een krukje of klapstoel mee te nemen, deze worden bij de toegangscontrole geweigerd. Het is wel toegestaan om een kleedje mee te nemen om op te zitten.

MEDICIJNEN MEENEMEN
Het is enkel op vertoon van een medicijnenpaspoort toegestaan om medicijnen en/of injectienaalden mee te nemen naar het concert.

ETEN EN DRINKEN MEENEMEN
Het is niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen, hier zal bij de toegangscontrole op worden gecontroleerd. Voor bezoekers die vanwege medische redenen zelf eten en/of drinken mee willen nemen, kan enkel een uitzondering worden gemaakt wanneer er een medicijnenpaspoort kan worden getoond.

ETEN EN DRINKEN IN GELREDOME
In en buiten GelreDome zijn diverse horecapunten. Het gezellige horecaplein op het buitenterrein is geopend vanaf 15.00 uur en ook na afloop van het concert kunt u hier nog terecht . Betalen op het buitenplein, bij de barren en bij de horecaoutlets in GelreDome kan met de GelreDome Wallet. Deze betaalkaart rekent u af met PIN of contant geld en is verkrijgbaar met verschillende bedragen. Klik hier voor meer info over betalen met de Wallet https://gelredome.nl/nl/wallet

Het is ook mogelijk om een tafel te reserveren in de brasserie waar voorafgaand aan het concert een driegangen menu wordt geserveerd voor € 35,- inclusief 2 consumpties. Reserveren kan via https://buitenpoort.nl/bestellen/reserveren-imagine-dragons

KOLVEN
Het is mogelijk om te kolven bij de EHBO posten in de GelreDome. Het is toegestaan om kolfspullen mee naar binnen te nemen.

MERCHANDISE
Er wordt bij verschillende stands binnen de poorten van de GelreDome en daarbuiten merchandise verkocht. Binnen zijn er zowel op de ringen als op het veld merchandisekramen te vinden.

GELREDOME TUSSENDOOR VERLATEN
Het is niet toegestaan om de GelreDome tussendoor te verlaten: als je eenmaal de zaal verlaat kun je daarna niet meer naar binnen.

BETALEN IN DE GELREDOME
Consumpties kunnen in GelreDome enkel worden gekocht met een GelreDome Wallet. Dit is een elektronische betaalkaart waarmee je contactloos kunt afrekenen. Je kunt de kaart aanschaffen bij een automaat of een van de bemande verkooppunten. De kaart zelf is gratis, je koopt enkel het saldo op de kaart. Zie voor meer informatie de website van GelreDome Wallet.

VERLOREN / GEVONDEN VOORWERPEN
Tijdens het evenement worden de gevonden voorwerpen verzameld door het beveiligingspersoneel bij de hoofdentree. Na het evenement worden de gevonden voorwerpen op deze website geplaatst: https://ilost.co/nl/org/gelredome