GelreDome

Hieronder hebben wij de informatie voor je op een rijtje gezet.

arrow down

Tassenverbod van kracht

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het stadion te nemen. Tassen die niet groter zijn dan formaat A4 en niet dikker zijn dan 10 cm zijn uitgezonderd. Tassen groter dan formaat A4 zijn dus niet toegestaan, laat deze tassen a.u.b. thuis. Let op: er is geen inbewaringname voor tassen die het GelreDome niet in mogen. 

Tijdschema

17:00 uur - Deuren open
19:30 uur - Leon Bridges
20:15 uur - Pauze / changeover
20:45 uur - The Rolling Stones
23:00 uur - Verwacht einde 

Het tijdschema is altijd onder voorbehoud. Hier kan van worden afgeweken door de artiest. Houd onze website in de gaten voor de laatste wijzigingen en nieuws.

Reizen met het openbaar vervoer

In de buurt van het GelreDome ligt treinstation Arnhem Centraal. Zowel intercity’s als sprinters met verbindingen vanaf onder meer Schiphol, Amsterdam Centraal, Utrecht Centraal, Nijmegen, Oss, Den Bosch, Zwolle, Doetinchem en Duitsland.

Kijk op hier voor meer informatie omtrent eventuele werkzaamheden of check de reisplanner op de website van de NS of in de NS app.

Vanaf station Arnhem Centraal rijden er pendelbussen van en naar GelreDome. De eerste pendelbussen rijden vanaf 13:30. Pendelbustickets zijn alleen verkrijgbaar bij de pendelbushalte en een retourticket kost €5.

Reizen met georganiseerd busvervoer

Reis snel en gemakkelijk met georganiseerd busvervoer van Event Travel richting het concert. De bussen vertrekken vanuit meer dan 150 locaties in Nederland. Een retourticket kost tussen €19 en €32. Meer info, tickets en vertrektijden zijn te vinden op de website van Event Travel.

Reizen met de auto

Indien je met de auto reist adviseren wij je om ruim op tijd te vertrekken en rekening te houden met grote verkeersdrukte. 

Wanneer je in de buurt bent van Arnhem schakel dan je navigatie uit en volg de borden met 'P-GelreDome' en 'P-Rolling Stones'.

Er zijn rondom het stadion een aantal parkeergelegenheden ingericht door GelreDome voor bezoekers van het concert. De verkoop van parkeertickets verloopt via de website van het GelreDome. Het is ook mogelijk om een parkeerticket op locatie aan te schaffen. Ook de routebeschrijving is te vinden op de website van GelreDome.

Kijk voor meer informatie over eventuele werkzaamheden aan de snelweg op jouw route op vanAnaarBeter.nl

Kiss & Ride
Halen en brengen kan via de Kiss & Ride nabij de Rijnhal: deze ligt op korte loopafstand van GelreDome. Zie voor de routebeschrijving richting de Kiss & Ride de website van GelreDome.

Fiets, scooter en motor
Er is een fietsenstalling nabij GelreDome waar je fietsen, brommers en motoren kan stallen. Deze is gratis, maar niet bewaakt. De stallingen bevinden zich op de hoeken van het stadion, nabij de entree. 

Mindervaliden
Helaas zijn de rolstoel- en begeleidersticket uitverkocht en is het rolstoelplatform tijdens dit concert helemaal vol. Hierdoor kunnen rolstoelaanvragen van bezoekers die niet in het bezit zijn van rolstoel- en begeleidersticket maar reguliere staan- of zitplaatsen, helaas niet worden gehonoreerd.

Ben je in het bezit van rolstoel- en begeleidersticket? Dan ben je verzekerd van een plek op het mindervalidenplatform tijdens het concert.

De mindervalidentoiletten zijn te vinden bij de ingangen L en M en op de Promenade West.

Parkeren mindervaliden
Zie voor meer informatie over parkeerplaatsen voor mindervaliden de website van GelreDome.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Mag ik ook later naar binnen?
De deuren blijven de hele avond open, je hoeft dus niet voor een bepaald tijdstip binnen te zijn.

Mag ik een tas meenemen? 
Het is niet toegestaan om grote tassen of rugzakken mee naar het stadion te nemen. Handtassen die niet groter zijn dan formaat A4 en niet dikker zijn dan 10 cm zijn uitgezonderd. Tassen groter dan formaat A4 zijn dus niet toegestaan, laat deze tassen a.u.b. thuis. Let op: er is geen inbewaringname voor tassen die het GelreDome niet in mogen.

Garderobe en/of kluisjes?
Er is geen inbewaringname of garderobe in het GelreDome. Het is dus helaas niet mogelijk om tassen of jassen op te bergen. Ook zijn er geen kluisjes. Op Arnhem Centraal zijn een beperkt aantal kluisjes aanwezig.

Bij de entree wordt gefouilleerd en wordt de inhoud van alle handtassen gecontroleerd. Op mojo.nl/voorwerpen vind je een overzicht van voorwerpen die je niet mee mag nemen naar concerten.

Wat mag ik niet meenemen het stadion in?
Op mojo.nl/voorwerpen kun je een lijst vinden van voorwerpen die je niet mee mag nemen naar concerten.

Hoe kan ik betalen in GelreDome?
Consumpties kunnen in GelreDome enkel worden gekocht met een GelreDome Wallet. Dit is een elektronische betaalkaart waarmee je contactloos kunt afrekenen. Je kunt de kaart aanschaffen bij een automaat of een van de bemande verkooppunten. De kaart zelf is gratis, je koopt enkel het saldo op de kaart. Zie voor meer informatie de website van GelreDome Wallet.

Mag ik zelf eten & drinken meenemen?
Nee, tenzij je hier een medische verklaring voor hebt. Meer info kun je vinden op mojo.nl/voorwerpen. Op het terrein is overigens de mogelijkheid om eten en drinken te kopen.

Eten in het stadion?
Er wordt eten verkocht in het stadion. Heb je een allergie of volg je een bijzonder dieet? Er zijn op aanvraag allergeenlijsten in te zien.

Waar kan ik kolven?
Kolven kan bij de EHBO. Je mag jouw kolfspullen gewoon meenemen naar binnen. Van de security ontvang je een bagagelabel om aan te tonen dat je een grotere tas mee naar binnen mag nemen.

Waar zijn de toiletten?
Toiletten zijn snel bereikbaar vanuit elk vak en goed aangegeven. De mindervalidentoiletten zijn te vinden bij de ingangen L en M en op de Promenade West.

Waar kan ik de merchandise vinden?
Er zijn diverse merch stands in het GelreDome zowel op de ringen als achteraan op het veld.

TICKET INFO

VIP packages
Kopers van VIP packages ontvangen uiterlijk drie dagen voor de show alle informatie m.b.t. het ophalen van de tickets per e-mail via het e-mailadres waarmee de tickets zijn gekocht. Heb je na ontvangst van deze mail nog vragen over het VIP package? Neem dan contact op met: TheRollingStonesVIP@aegpresents.com.

Let op: de Start Me Up Package, Brown Sugar Package, Jumping Jack Flash Package, Gimme Shelter Package en Paint It Black Package zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar. De kaarten kunnen alleen worden opgehaald op vertoon van een geldig legitimatiebewijs van de persoon die de kaarten heeft aangeschaft. Het is niet mogelijk om de tickets af te halen en vervolgens door te geven aan iemand anders. Kaarten zijn niet geldig als ze via een derde partij zijn aangeschaft. De naam kan helaas niet worden gewijzigd.

No Filter Pit
Kopers van No Filter Pit tickets ontvangen uiterlijk drie dagen voor de show alle praktische informatie per e-mail via het e-mailadres waarmee de tickets zijn gekocht. Er is een aparte ingang voor No Filter Pit tickethouders. Volg de borden om ingang M te bereiken.

Premium staanplaatsen
Er is een aparte ingang voor Premium staanplaats tickethouders, volg de borden en de info op je ticket om deze te bereiken.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?