Goffertpark belangrijke informatie

Wij hebben alle belangrijke informatie voor je op een rijtje gezet.

arrow down

Extreem warm weer dit weekend

Volgens de actuele weersverwachting wordt het extreem warm komend weekend. De zon zal volop schijnen waardoor er een hoge zonkracht zal zijn. We willen jullie dringend adviseren je hier goed op voor te bereiden. Lees onderstaande zorgvuldig:

  • Gebruik voldoende zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor
  • Bedek je hoofd en nek zoveel mogelijk met een petje of een doek
  • Drink en eet voldoende
  • Zoek schaduwplekken op 
  • Beperk het alcoholgebruik

Drink voldoende water! Wanneer je te weinig drinkt loop je risico op uitdroging. Dit kan in ernstige situaties kramp, misselijkheid, uitputting en bewusteloosheid veroorzaken. Op het terrein is op meerdere plekken gratis drinkwater beschikbaar. Je mag een plastic flesje water (max 0.5 ltr per persoon) meenemen, zodat je die bij de tappunten kunt bijvullen. Er wordt op meerdere plekken gezorgd voor schaduwplekken, maak daar gebruik van!

Warm weer kan leiden tot klachten zoals vermoeidheid, concentratieproblemen, duizeligheid en hoofdpijn. De combinatie van uitdrogen en oververhitting kan leiden tot een zonnesteek. Meld je bij de beveiliging of EHBO als je duizelig bent of erg suf voelt.

Na een warme dag is de kans op onweer groter. We houden het weer nauwgezet in de gaten en waarschuwen waar nodig via de videoschermen en/of announcers. Volg instructies van de beveiliging  op. Zorg ervoor dat je ook kleding bij je hebt als het ’s avonds of bij een onweersbui afkoelt.

Met het openbaar vervoer

Hieronder hebben wij de vervoersinformatie voor je op een rijtje gezet.

Let op! Door werkzaamheden aan het spoor rijden er op zaterdag 4 juli geen treinen tussen Nijmegen en ’s-Hertogenbosch. We adviseren iedereen ruim op tijd te vertrekken. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende vervoersmogelijkheden richting het Goffertpark.

Met de trein

Op het  traject Nijmegen - ’s-Hertogenbosch rijden geen treinen maar NS-bussen. Houdt rekening met een extra reistijd van 30 tot 45 minuten.

Vanaf station Nijmegen CS rijden pendelbussen van en naar het Goffertpark. De reistijd met de pendelbus is circa 20 minuten en een retourticket kost € 5,00 per persoon. De laatste pendelbussen rijden om 00.00 uur terug naar station Nijmegen CS. We verzoeken je om na afloop van het concert rekening te houden met wachttijden bij de bussen in verband met drukte.

Voor meer informatie over de werkzaamheden kun je terecht op de speciale informatiepagina op NS.nlOok op onze website kun je je route makkelijk bekijken met de 9292 OV planner.

Busreizen vanuit heel Nederland naar Mumford & Sons

Je kunt ook gebruik maken van de georganiseerde busreizen van Event Travel. Vanuit ruim 100 vertrekplaatsen in Nederland vertrekken luxe touringcars naar het concert van Mumford & Sons waarvoor je online een of meerdere zitplaatsen kunt reserveren. Je reistijd is veelal aanzienlijk korter dan de reistijd met de trein/pendelbus en je wordt voor het evenemententerrein afgezet. Voor prijzen, meer informatie en het boeken van je busticket, kun je terecht op de website van Event Travel.

Met de auto

Mocht je toch met de auto willen komen, volg dan vanaf de toegangswegen naar Nijmegen de borden ‘Parkeren Mumford & Sons. Laat je niet leiden door een navigatiesysteem. Ook al is het een zaterdag, plan je reis naar Nijmegen goed en vertrek ruim op tijd! Het Goffertpark gaat open om 14.30 uur en is voorzien van uitstekende horeca faciliteiten.  

Parkeren

Rondom het Goffertpark liggen meerdere parkeerplaatsen. Op basis van het verkeersaanbod wordt je naar één van de twee parkeergebieden gestuurd. Deze parkeergebieden liggen op maximaal 20 minuten loopafstand van het Goffertpark. Het parkeren is gratis met uitzondering van de parkeergarages.

 

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?