Harry Styles FAQ

In deze FAQ geven we antwoord op de meest gestelde vragen rondom het aangekondigde concert van Harry Styles

arrow down

Let op! voor het concert van Harry Styles worden uitsluitend mobiele tickets verkocht die ALLEEN via Ticketmaster worden verkocht.
Ter voorbereiding op de kaartverkoop raden we je aan om alvast een account aan te maken bij Ticketmaster en de app van Ticketmaster te downloaden.

Wanneer komt Harry Styles naar Nederland?
Harry Styles komt op maandag 5 juni 2023 naar Nederland.

Waar treedt Harry Styles op in Nederland?
Harry Styles treed op in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam.

Waar koop ik mijn reguliere tickets?
Tickets zijn alleen online te koop via de website en de app van Ticketmaster, www.ticketmaster.nl. Koop alleen tickets van erkende websites: www.ticketmaster.nl en www.mojo.nlMeer informatie over het veilig kopen van tickets vind je op www.weetwaarjekoopt.nl

Wanneer start de kaartverkoop?
De reguliere kaartverkoop start vrijdag 2 september om 10 uur.

Is er een presale?
Ja je kunt meedoen aan de pre-sale als je lid bent van de MOJO Weekly. Je kunt je hiervoor tot woensdag 16.00u aanmelden op de website.  De pre-sale start donderdag 1 september om 10.00 uur.

Hoeveel kost een ticket voor Harry Styles?
Er zijn verschillende soorten tickets voor het concert van Harry Styles. Donatie van €1,09, is verwerkt in de ticketprijs. Alle ticketprijzen hieronder zijn inclusief servicekosten.

 • Jonny’s Place - € 168,10
 • Hollywood - € 168,10
 • Bishopsgate - € 168,10
 • GA Front - € 118,82
 • GA Back - € 96,42
 • Premium - € 141,22
 • Rang 2 - € 107,62
 • Rang 3 - € 96,42
 • Rang 4 - € 79,62
 • Rang 5 - € 62,82
 • Rolstoel- en begeleidersplaatsen - € 96,42

Zijn er VIP-pakketten beschikbaar voor Harry Styles?
Er zijn geen VIP-pakketten beschikbaar voor deze show.

Wat zijn Mobile Only tickets?
Voor dit evenement gelden alleen mobiele tickets. Mobiele tickets kun je alleen laten scannen via je telefoon. Je kunt via de Ticketmaster-app of via de browser van jouw mobiele telefoon naar Ticketmaster.nl gaan, daar zullen jouw tickets te vinden zijn bij ‘Mijn Tickets’ in ‘Mijn Account’. Je tickets zijn niet als PDF te downloaden. Screenshots maken van de QR-code heeft geen zin. Boven de QR-code in de app of browser roteer het Ticketmaster-logo door het scherm. De scanmedewerkers zullen alleen mensen toelaten waarbij deze animatie te zien is.

Kan ik mijn tickets delen met mijn vrienden?
Enkele weken voor aanvang concert kunnen de tickets getransferd worden naar je vrienden. Voor die tijd is deze optie uitgeschakeld.

Hoeveel tickets kan ik bestellen voor Harry Styles?
Voor dit evenement geldt een limiet van 6. Voor de MOJO Weekly pre-sale geldt een limiet van 4 tickets per persoon.
Bestel niet meer tickets dan de ticketlimiet toestaat. Als je dit toch doet kunnen wij één of al jouw bestellingen annuleren. Dit kan gaan om bestellingen met hetzelfde e-mailadres, dubbele accounts, factuuradres, creditcardnummer en/of andere gegevens.

Kan ik mijn ticket via Ticketmaster doorverkopen?
Als je via Ticketmaster Nederland tickets hebt gekocht voor een evenement waar je zelf niet meer naartoe kunt, dan kan je jouw ticket aan een andere fan verkopen. Je kunt je ticket alleen via Ticketmaster doorverkopen. Het doorverkoop platform is een aantal weken na start kaartverkoop actief.

Is er een leeftijdsgrens?
Er is geen leeftijdsbeperking voor dit concert. Iedere bezoeker dient in het bezit te zijn van een geldig entreebewijs. Kinderen onder de 16 jaar worden geadviseerd het concert met een volwassenen te bezoeken.

Gaat het om een staand of een zittend concert?
Er zijn zowel zit- als staanplaatsen beschikbaar voor dit concert.

Hoe ziet de plattegrond bij het concert van Harry Styles eruit?

harry styles plattegrond