Kaartverkoop op naam

Op uitdrukkelijk verzoek van de artiest heeft MOJO besloten dat de kaarten voor de Radiohead concerten uitsluitend op naam worden verkocht.

arrow down

Op uitdrukkelijk verzoek van de artiest heeft MOJO besloten dat de kaarten voor de Radiohead concerten uitsluitend op naam worden verkocht. Dit betekent dat de kaarten niet door te verkopen zijn en alle fans evenveel kans hebben om voor de door de band en organisator vastgestelde prijs het concert te kunnen bezoeken.

Zo werkt het:
Voor dit concert kunnen maximaal 2 tickets per klant worden besteld.
Op het moment dat je 2 tickets koopt moet je 2 namen invullen.
Beide namen komen op de tickets te staan.

Er zijn twee mogelijkheden:

1)    Je vult twee keer jouw eigen naam in:
De tweede persoon moet dan tegelijk met jou langs de kaartcontrole in de Heineken Music Hall gaan. De naam van de kaartkoper wordt aan de deur gecontroleerd

2)    Je vult 2 verschillende namen in:
In dit geval kunnen beide bezoekers los van elkaar met hun eigen ticket de zaal in. De namen worden aan de deur gecontroleerd

Waar kan ik tickets voor Radiohead bestellen?
Tickets zijn alleen online te koop via de website en de app van Ticketmaster, www.ticketmaster.nl.
Er is géén voorverkoop via postkantoren en/of Primera winkels.

Waarom zijn de tickets voor Radiohead op naam?
Op uitdrukkelijk verzoek van Radiohead heeft MOJO besloten dat de kaarten voor de Radiohead concerten uitsluitend op naam worden verkocht. De band en de organisatie van het concert beogen hiermee ongewenste tussenhandel te voorkomen.

Hoeveel tickets kan ik bestellen voor het concert van Radiohead?
Er kunnen maximaal 2 tickets per klant worden besteld.

Moet ik mijn roepnaam of mijn naam zoals vermeld op mijn legitimatie invullen?
Vul de naam in zoals deze ook op je legitimatie staat. Neem je legitimatie ook mee naar het concert, want bij de ingang word je legitimatie namelijk gecontroleerd.

Moet ik mijn legitimatie meenemen naar het concert?
Jazeker, want bij de ingang worden je legitimatie én ticket gecontroleerd.

Kan ik e-tickets en hardcopy tickets bestellen voor Radiohead?
Voor deze concerten verkoopt Ticketmaster zowel e-tickets als zogenaamde hardcopy tickets. Op beide ticketsoorten worden de namen vermeld, en zullen deze aan de deur gecontroleerd worden.

Wanneer worden de tickets voor Radiohead verzonden?
Ticketmaster verstuurt de e-tickets meteen na je aankoop. Ivm eventuele drukte kan het enkele minuten duren voor je de tickets ontvangt. Heb je na 1 uur je tickets nog niet ontvangen? Neem dan contact op met de klantenservice van Ticketmaster via het online contactformulier. www.ticketmaster.nl
Hardcopy tickets worden 1 werkdag na je bestelling naar je opgestuurd.

Kan ik de  naam op mijn ticket(s) laten wijzigen?
Dit is helaas niet mogelijk. Als je op het moment van je aankoop niet zeker bent wie er met je meegaat, vul dan twee keer je eigen naam in. Jouw +1 en jij moeten dan wel tegelijkertijd langs de kaartcontrole bij de Heineken Music Hall gaan.

Kan ik tickets van iemand overnemen (bijv. via Marktplaats)?
Nee, de tickets staan op naam. Bij de ingang wordt de naam op het ticket en je legitimatie gecontroleerd. Als deze niet overeenkomen wordt je de toegang tot het concert ontzegd.

Kunnen de koper en de houder van de andere kaart los van elkaar naar het concert?
Wel als op beide tickets de juiste naam staat die overeenkomt met de naam op elk afzonderlijk identiteitsbewijs. In het geval van 2 dezelfde namen op de 2 tickets dienen beide bezoekers op de avond van het concert samen, tegelijkertijd langs de kaartcontrole bij de Heineken Music Hall te gaan.

Ik heb een spelfout in mijn naam gemaakt, kan ik dit nog aanpassen?
Als je een spelfout hebt gemaakt in je naam als koper, neem dan online contact op met de klantenservice van Ticketmaster via het online contactformulier. www.ticketmaster.nl

Waar kan ik me melden als ik een vraag heb over dit concert en de kaartverkoop?
Heb je na bovenstaande uitleg toch nog vragen? Neem dan contact op met de klantenservice van Ticketmaster via het online contactformulier.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?