Kaartverkoop op naam

Op verzoek van het management van de artiest heeft MOJO besloten dat de kaarten uitsluitend op naam worden verkocht. Dit betekent dat de kaarten niet door te verkopen zijn en alle fans evenveel kans hebben om voor de door de band en organisator vastgestelde prijs het concert te kunnen bezoeken.

arrow down

Op uitdrukkelijk verzoek van de artiest heeft MOJO besloten dat de kaarten uitsluitend op naam worden verkocht. Dit betekent dat de kaarten niet door te verkopen zijn en alle fans evenveel kans hebben om voor de door de band en organisator vastgestelde prijs de show te kunnen bezoeken.

Zo werkt het:
Voor dit concert kunnen maximaal 4 tickets per klant worden besteld. Je vult per transactie één naam in. De andere personen moeten dan tegelijk met die persoon langs de kaartcontrole in de zaal gaan. De naam die op de kaarten staat wordt aan de deur gecontroleerd.

Let op: de naam op de tickets kan niet meer veranderd worden. Als je kaarten bestelt voor iemand anders (en zelf niet naar het concert gaat), vergeet dan niet dat je op de tickets de naam van deze persoon plaatst en niet jouw eigen naam.

Waar kan ik tickets bestellen?
Tickets zijn alleen online te koop via de website en de app van Ticketmaster, www.ticketmaster.nl.
Er is géén voorverkoop via postkantoren en/of Primera winkels.

Waarom zijn de tickets op naam?
Op verzoek van het management van de artiest heeft MOJO besloten dat de kaarten uitsluitend op naam worden verkocht. De artiest en de organisatie van het concert beogen hiermee ongewenste tussenhandel te voorkomen.

Hoeveel tickets kan ik bestellen voor het concert?
Er kunnen maximaal 4 tickets per klant worden besteld.

Moet ik mijn roepnaam of mijn naam zoals vermeld op mijn legitimatie invullen?
Vul de naam in zoals deze ook op je legitimatie staat. Neem je legitimatie ook mee naar het concert, want bij de ingang wordt je legitimatie namelijk gecontroleerd.

Moet ik mijn legitimatie meenemen naar het concert?
Jazeker, want bij de ingang worden je legitimatie én ticket gecontroleerd.

Kan ik e-tickets en hardcopy tickets bestellen?
Voor deze concerten verkoopt Ticketmaster zowel e-tickets als zogenaamde hardcopy tickets. Op beide ticketsoorten worden de namen vermeld, en zullen deze aan de deur gecontroleerd worden.

Kan ik de  naam op mijn ticket(s) laten wijzigen?
Dit is helaas niet mogelijk, bedenk vooraf dus goed of je zelf naar het concert gaat en plaats anders de naam van iemand anders op de kaarten.

Kan ik tickets van iemand overnemen (bijv. via Marktplaats)?
Nee, de tickets staan op naam. Bij de ingang wordt de naam op het ticket en je legitimatie gecontroleerd. Als deze niet overeenkomen wordt je de toegang tot het concert ontzegd. 

Kunnen de koper en de houder van de andere kaart los van elkaar naar het concert?
In het geval van 4 dezelfde namen op de 4 tickets dienen alle 4 de bezoekers op de avond van het concert samen, tegelijkertijd langs de kaartcontrole te gaan.

Kan ik kaarten voor iemand anders kopen, bijvoorbeeld als cadeau, of als de ander bij start kaartverkoop verhinderd is?
Ja, dat kan. Bij het kaarten kopen vul je dan niet je eigen naam in maar van degene voor wie je de kaarten koopt.

Ik heb een spelfout in mijn naam gemaakt, kan ik dit nog aanpassen?
Als je een (kleine) spelfout hebt gemaakt in de naam op de tickets dan kun je je op de dag van het concert melden bij de kassa van de zaal of de aanwezige security.