Kaarten op naam bij Ed Sheeran

Op uitdrukkelijk verzoek van de artiest heeft MOJO besloten dat de kaarten voor Ed Sheeran uitsluitend op naam worden verkocht.

arrow down

Op verzoek van het management van de artiest heeft MOJO besloten dat de kaarten voor Ed Sheeran uitsluitend op naam worden verkocht. Dit betekent dat de kaarten niet door te verkopen zijn en alle fans evenveel kans hebben om voor de door de artiest en organisator vastgestelde prijs het concert te kunnen bezoeken.

Zo werkt het:
Voor dit concert kunnen maximaal 4 tickets per klant worden besteld. Hierbij heb je twee mogelijkheden:

1) Je vult één naam meerdere keren in, deze naam komt dan op alle tickets. Houd er rekening mee dat de andere personen tegelijk met jou langs de kaartcontrole moeten gaan. De naam van de kaartkoper wordt aan de deur gecontroleerd.

2) Je vult op alle tickets een andere naam in. In dit geval kunnen jullie los van elkaar met hun eigen ticket de zaal in. De namen worden aan de deur gecontroleerd. Let op, de naam op de tickets kan niet meer veranderd worden. Gebruik deze optie alleen als zeker is dat de andere personen ook gaan.

Waar kan ik tickets voor Ed Sheeran bestellen?
Tickets zijn alleen online te koop via de website en de app van Ticketmaster, www.ticketmaster.nl.
Er is géén voorverkoop via postkantoren en/of Primera winkels.

Waarom zijn de tickets voor Ed Sheeran op naam?
Op verzoek van het management van de artiest heeft MOJO besloten dat de kaarten voor Ed Sheeran uitsluitend op naam worden verkocht. De band en de organisatie van het concert willen hiermee ongewenste tussenhandel zoveel mogelijk voorkomen.

Hoeveel tickets kan ik bestellen voor het concert van Ed Sheeran?
Er kunnen maximaal 4 tickets per klant worden besteld.

Moet ik mijn roepnaam of mijn naam zoals vermeld op mijn legitimatie invullen?
Vul de naam in zoals deze ook op je legitimatie staat. Neem je legitimatie ook mee naar het concert, want bij de ingang wordt je legitimatie namelijk gecontroleerd.

Moet ik mijn legitimatie meenemen naar het concert?
Jazeker, want bij de ingang worden je legitimatie én ticket gecontroleerd.

Kan ik e-tickets en hardcopy tickets bestellen?
Voor deze concerten verkoopt Ticketmaster zowel e-tickets als zogenaamde hardcopy tickets. Op beide ticketsoorten worden de namen vermeld, en zullen deze aan de deur gecontroleerd worden.

Wanneer worden de tickets verzonden?
Ticketmaster verstuurt de e-tickets meteen na je aankoop. Ivm eventuele drukte kan het enkele minuten duren voor je de tickets ontvangt. Heb je na 1 uur je tickets nog niet ontvangen? Neem dan contact op met de klantenservice van Ticketmaster via het online contactformulier.

Hardcopy tickets worden 1 werkdag na je bestelling naar je opgestuurd.

Kan ik kaarten voor iemand anders kopen, bijvoorbeeld als cadeau, of als de ander bij start kaartverkoop verhinderd is?
Ja, dat kan. Bij het kaarten kopen vul je dan niet je eigen naam in maar van degene voor wie je de kaarten koopt.

Bij de ingang wordt de naam op je ticket en op je legitimatiebewijs gecontroleerd. Enkel als de naam op ticket overeenkomt met de naam op het legitimatiebewijs krijg je toegang tot de zaal. Zorg er dus voor dat je je legitimatiebewijs meeneemt naar het concert. Een geldig legitimatiebewijs is een paspoort, ID-kaart of rijbewijs.

Staan er meerdere kaarten op jouw naam maar gaan je bezoekers op een ander tijdstip naar het concert?
Dan kunnen we je medebezoekers toegang verlenen als je hen de volgende documenten meegeeft naar het concert:

  1. Duidelijke kopie van jouw geldige legitimatiebewijs
  2.  Het orginele betalingsbewijs van Ticketmaster of bankafschrift van de betaling aan Ticketmaster.

Zonder deze documenten kunnen we ze geen toegang geven. Neem de documenten uitgeprint op papier mee. 

Let op: De documenten worden niet ingenomen. We adviseren je om kopieën van deze vertrouwelijke documenten na vertoon veilig op te bergen.

Kun je zelf niet naar het concert en staan de kaarten op jouw naam?
Wegens de vele verzoeken en de termijn tussen aankoopdatum en showdatum is in overleg met management besloten het toegangsbeleid iets te versoepelen. Ben je overwachts verhinderd en de kaarten staan op jouw naam? Dan mag je de kaarten doorgeven aan vrienden of familie als je hen de volgende documenten meegeeft naar het concert:

  1. Duidelijke kopie van jouw geldige legitimatiebewijs
  2. Het originele betalingsbewijs van Ticketmaster of bankafschrift van de betaling aan Ticketmaster.

Zonder deze documenten kunnen we ze geen toegang geven. De documenten dienen geprint op papier meegenomen te worden. 

Let op: De documenten worden niet ingenomen. We adviseren je om kopieën van deze vertrouwelijke documenten na vertoon veilig op te bergen.

Staat jouw naam niet op het ticket, omdat je bijvoorbeeld het ticket hebt overgekocht van een vriend(in), familielid of kennis?
Zorg er dan voor dat je een kopie van het paspoort van degene wiens naam op het ticket staat, bij je hebt. Alleen met een kopie paspport van diegene kun je de ArenA in. 

Op onze website /kvk-edsheeran/ is meer informatie te vinden over kaartverkoop op naam bij de concerten van Ed Sheeran. 

Waar kan ik me melden als ik een vraag heb over dit concert en de kaartverkoop?
Heb je na bovenstaande uitleg toch nog vragen? Neem dan contact op met de klantenservice van Ticketmaster via het online contactformulier, bel met nummer 0900-300 1250 (60 cpm) of neem contact op met Livecrowd via livecrowd.io/edsheeran.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?