Kaartverkoop op naam

Op verzoek van het management van de artiest heeft MOJO besloten dat de kaarten uitsluitend op naam worden verkocht. Dit betekent dat de kaarten niet door te verkopen zijn en alle fans evenveel kans hebben om voor de door de artiest en organisator vastgestelde prijs het optreden te kunnen bezoeken.

arrow down

Op uitdrukkelijk verzoek van de artiest heeft MOJO besloten dat de kaarten voor dit optreden uitsluitend op naam worden verkocht. Dit betekent dat de kaarten niet door te verkopen zijn en alle fans evenveel kans hebben om voor de door de artiest en organisator vastgestelde prijs de show te kunnen bezoeken.

Zo werkt het:

Voor dit optreden kunnen maximaal 4 tickets per klant worden besteld. Hierbij heb je twee mogelijkheden:

1) Je vult één naam meerdere keren in, deze naam komt dan op alle tickets. Houd er rekening mee dat de andere personen tegelijk met jou langs de kaartcontrole moeten gaan. De naam van de kaartkoper wordt aan de deur gecontroleerd.

2) Je vult op alle tickets een andere naam in. In dit geval kunnen jullie los van elkaar met jullie eigen ticket de zaal in. De namen worden aan de deur gecontroleerd. Let op, de naam op de tickets kan niet meer veranderd worden. Gebruik deze optie alleen als zeker is dat de andere personen ook gaan.

Let op: de naam op de tickets kan niet meer veranderd worden. Als je kaarten bestelt voor iemand anders (en zelf niet naar het optreden gaat), vergeet dan niet dat je op de tickets de naam van deze persoon plaatst en niet jouw eigen naam.

Waar kan ik tickets bestellen?
Tickets zijn alleen online te koop via de website en de app van Ticketmaster, www.ticketmaster.nl.
Er is géén voorverkoop via postkantoren en/of Primera winkels.

Waarom zijn de tickets op naam?
Op verzoek van het management van de artiest heeft MOJO besloten dat de kaarten uitsluitend op naam worden verkocht. De artiest en de organisatie van het optreden beogen hiermee ongewenste tussenhandel te voorkomen.

Hoeveel tickets kan ik bestellen voor het evenement?
Er kunnen maximaal 4 tickets per klant worden besteld.

Moet ik mijn roepnaam of mijn naam zoals vermeld op mijn legitimatie invullen?
Vul de naam in zoals deze ook op je legitimatie staat. Neem je legitimatie ook mee naar het evenement, want bij de ingang wordt je legitimatie namelijk gecontroleerd.

Moet ik mijn legitimatie meenemen naar het event?
Jazeker, want bij de ingang worden je legitimatie én ticket gecontroleerd.

Kan ik e-tickets en hardcopy tickets bestellen?
Voor deze evenementen verkoopt Ticketmaster zowel e-tickets als zogenaamde hardcopy tickets. Op beide ticketsoorten worden de namen vermeld, en zullen deze aan de deur gecontroleerd worden.

Kan ik de  naam op mijn ticket(s) laten wijzigen?
Dit is helaas niet mogelijk, bedenk vooraf dus goed of je zelf naar het event gaat en plaats anders de naam van iemand anders op de kaarten. Als je op het moment van je aankoop niet zeker bent wie er met je meegaat, vul dan meerdere keren je eigen naam in. Jullie moeten dan wel tegelijkertijd langs de kaartcontrole gaan. 

Kan ik tickets van iemand overnemen (bijv. via Marktplaats)?
Nee, de tickets staan op naam. Bij de ingang wordt de naam op het ticket en je legitimatie gecontroleerd. Als deze niet overeenkomen wordt je de toegang tot het event ontzegd. 

Kunnen de koper en de houder van de andere kaart los van elkaar naar het event?
Als er 1 naam is ingevoerd dienen alle bezoekers op de avond van het evenement samen, tegelijkertijd langs de kaartcontrole te gaan. Indien er verschillende namen zijn ingevuld kun je los van elkaar komen zo lang degene wiens naam op het ticket vermeld staat altijd aanwezig is en een geldig legitimatiebewijs kan laten zien.

Kan ik kaarten voor iemand anders kopen, bijvoorbeeld als cadeau, of als de ander bij start kaartverkoop verhinderd is?
Ja, dat kan. Bij het kaarten kopen vul je dan niet je eigen naam in maar van degene voor wie je de kaarten koopt.

Ik heb een spelfout in mijn naam gemaakt, kan ik dit nog aanpassen?
Als je een (kleine) spelfout hebt gemaakt in de naam op de tickets dan kun je je op de dag van het event melden bij de kassa van de zaal of de aanwezige security.