Metallica FAQ

arrow down

Metallica FAQ

Wanneer en waar speelt Metallica?
Metallica speelt in 2023/2024 op de volgende plekken:

2023:
27 en 29 april 2023 - Johan Cruijff ArenA, Amsterdam, Nederland
17 en 19 mei 2023 - Stade de France, Parijs, Frankrijk
26 en 28 mei 2023 - Volksparkstadion, Hamburg, Duitsland
16 en 18 juni 2023 - Ullevi Stadion, Göteborg, Zweden

2024:
24 en 26 mei 2024 - Allianz Arena, München, Duitsland
7 en 9 juni 2024 - Olympisch Stadion van Helsinki, Helsinki, Finland
14 en 16 juni 2024 - Parken Stadium, Kopenhagen, Denemarken
5 en 7 juli 2024 - PGE Narodowy, Warschau, Polen
12 en 14 juli 2024 - Estadio Cívitas Metropolitano, Madrid, Spanje

Wat is een tweedaagse ticket?
Door een tweedaagse ticket te kopen, krijg je toegang tot beide shows op de locatie waar jij je tickets voor hebt gekocht.

Kan ik ervoor kiezen om in verschillende ruimtes te staan/zitten voor de twee shows?
Het tweedaagse ticket is één ticket dat toegang geeft tot beide voorstellingen en zal dus op dezelfde zijn, of het nu gaat om dezelfde zitplaats of staanplaats. Als je bijvoorbeeld General Admission Standing hebt geselecteerd, sta je voor beide shows in General Admission. Als je stoelen hebt geselecteerd, bijvoorbeeld C27, zit je bij beide shows op plek C27.

Hoe kan ik mijn ticket doorverkopen?
Als je beide shows niet meer kunt bijwonen, kun je via het Ticketmaster resell platform je ticket doorverkopen.

Waarom kan ik niet slechts één van mijn tweedaagse tickets verkopen of overdragen?
Als je een tweedaags ticket hebt gekocht, kun je het ticket alleen voor beide shows doorverkopen. Het is niet mogelijk om een ​​kaartje voor één van de shows te behouden. Vanaf 20 januari zijn er voor elke stad losse dagkaarten verkrijgbaar.

Wat is het verschil tussen elke show?
Metallica speelt twee totaal verschillende sets, waarbij geen nummers worden herhaald in de twee shows. Elke show heeft ook verschillende openingsacts.

Wanneer zijn losse dagkaarten beschikbaar?
Vanaf 20 januari 2023 zal er een beperkt aantal losse dagtickets beschikbaar zijn. Meer informatie wordt bekend gemaakt naarmate de release van deze tickets dichterbij komt.

Kan ik een Enhanced Experience-pakket voor één dag kopen?
Vanaf 20 januari is er een beperkt aantal Enhanced Experience-pakketten voor één dag beschikbaar. Onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Hoe kan ik een snake pit ticket kopen?
Er zijn beperkte tickets voor snake pit tickets beschikbaar tijdens de voorverkoop en algemene verkoop. Enhanced Experience-pakketten bevatten ook toegang tot de snake pit.

Wat is een "I DISAPPEAR''-ticket" en hoe kan ik er een kopen?
Een 'I DISAPPEAR'-ticket geeft je toegang tot meerdere Metallica-shows in meerdere steden tijdens de stadiontour van 2023/2024, als een soort paspoort voor elke show. Ze zijn alleen verkrijgbaar via https://www.wearesuper.co/metallica. Evenementen waar Metallica op een festival speelt vallen hier niet onder.

Hoe/wanneer ontvang ik mijn tickets?
Afhankelijk van de beschikbare opties voor jouw stad, worden tickets uitgegeven als mobiele tickets of als pdf's die via e-mail worden verzonden. Het is mogelijk dat je je tickets pas dichter bij het evenement kunt bekijken of downloaden. Controleer je bevestigingsmail of het account van het verkooppunt waar je je tickets hebt gekocht.

Hoe kan ik mijn tickets aan een vriend of familie geven?
Kom dichter naar het evenement terug voor meer informatie over het overdragen van tickets aan vrienden en familie. Ongeoorloofde doorverkoop is niet toegestaan.

Ik ben jonger dan 16 jaar, kan ik korting krijgen?
Er zijn beperkte tickets beschikbaar voor jongeren onder de 16 jaar, beperkt tot 4 per klant. Houd er rekening mee dat er op de dag zelf een bewijs van leeftijd moet worden overlegd en dat kinderen alleen mogen deelnemen onder begeleiding van een ouder of voogd ouder dan 18 jaar. Leeftijdsbeperkingen kunnen per locatie verschillen, neem voor meer informatie contact op met de locatie of het officiële verkooppunt.

Is de show geschikt voor kinderen?
Dit is ter beoordeling van de ouders/verzorgers. Expliciete taal kan tijdens de uitvoering worden gebruikt, samen met een hoog volume.

Ik heb een album gekocht in de Metallica-winkel, hoe krijg ik toegang tot de voorverkoop?
Als je tijdens de actieperiode iets hebt gekocht of je hebt geregistreerd, ontvang je voorafgaand aan de start van de voorverkoop een unieke code en link via e-mail.

Ik ben lid van de Legacy/Fifth Members-fanclub, hoe krijg ik toegang tot de voorverkoop?
Als je al Legacy of Fifth Member bent, ontvang je een link en een individuele code rechtstreeks van Metallica's Ten Club om toegang te krijgen tot de voorverkoop, samen met richtlijnen voor toegangstijden. Ga voor meer informatie of om je aan te melden bij de fanclub naar Metallica.com Vul voor vragen voor leden het formulier in op https://www.metallica.com/contactus/

Wat zijn de Enhanced Experience-pakketten?
Volledige informatie over de Enhanced Experiences en hoe je tickets kunt kopen, vind je hier https://www.wearesuper.co/metallica

Wat zijn Platinum-tickets?
Ticketmaster Platinum zijn premium tickets die door artiesten en organisatoren van evenementen beschikbaar worden gesteld via Ticketmaster. Ze geven fans veilige en eerlijke toegang tot enkele van de meest gevraagde tickets.

Waarom zijn Platinum-tickets duurder dan tickets op de hoofdwebsite? Zijn dit doorverkooptickets?
Nee, dit zijn geen doorverkooptickets. Platinum tickets worden voor het eerst verkocht via Ticketmaster. De prijzen worden aangepast aan vraag en aanbod, vergelijkbaar met de verkoop van vliegtickets en hotelkamers. Het doel is om fans eerlijke en veilige toegang te geven tot de beste tickets, terwijl artiesten en andere mensen die betrokken zijn bij het organiseren van live-evenementen tickets kunnen kopen die dichter bij hun werkelijke marktwaarde liggen.

Hoeveel kaartjes kan ik voor elke stad kopen?
Er is een ticketlimiet van 4 tickets per klant per stad tijdens de voorverkoop en 6 na algemene verkoop. Dit is om ervoor te zorgen dat alle fans de kans krijgen om kaartjes voor Metallica te kopen.

Hoe koop ik toegankelijke tickets?
Toegankelijke tickets zijn verkrijgbaar via de locatie of het verkooppunt.

Wie wordt het voorprogramma?
Show 1: Architects en MammothWVH
Show 2: Five Finger Death Punch en Ice Nine Kills
Kan mogelijk nog wijzigen.

Ik moet mijn reizen plannen - wanneer eindigt het optreden?
Showtijden worden dichter naar shows gepubliceerd.

Zijn er hotel-/reispakketten beschikbaar?
Er zijn geen officieel goedgekeurde reis- of hotelpakketten beschikbaar voor deze tour.

Is er een stoelplattegrond?
Stoelplattegronden worden weergegeven tijdens het aankoopproces.