Normaal FAQ

NORMAAL | OLDERWETS HØKEN
DONDERDAG 18 MEI 2023
TRACTORPULLING TERREIN BRINKERINKWEG LOCHEM
Normaal Concert Mojo

NORMAAL | OLDERWETS HØKEN
DONDERDAG 18 MEI 2023
TRACTORPULLING TERREIN BRINKERINKWEG LOCHEM

Hieronder vind je belangrijke informatie en de meest gestelde vragen over tickets, vervoer, voorzieningen, en het concert. Lees deze alvast goed door zodat je goed voorbereid van het concert kunt genieten.

Laatste update 4 mei 2023

Normaal FAQ

Zijn er nog kaarten te koop?

Ja, verzeker jezelf van een kaartje door deze in de voorverkoop te kopen via Ticketmaster.

Kan ik ook kaarten kopen aan de kassa?

Ja, dit kan dan alleen op de dag van het concert en als het evenement nog niet is uitverkocht.

Waar kan ik kaarten kopen?

Koop alleen tickets van erkende websites: www.ticketmaster.nl (0900 - 300 1250 (60 cpm) en www.mojo.nl.

Parkeren en route

Kom je met de auto naar het concert? Houd dan rekening met grote verkeersdrukte, extra reistijd en vertragingen. We raden daarom iedereen die met de auto komt aan om op tijd richting Lochem te vertrekken zodat je niets mist van het concert. Navigeer naar Lochem en volg op de invalswegen de aangegeven routes naar het evenement. Er zijn verschillende routes naar het evenemententerrein. Navigeer NIET op je navigatie!

Naast het terrein is een parkeerterrein gereserveerd voor de bezoekers van het concert van Normaal. Dit parkeerterrein is gratis toegankelijk voor iedereen die in het bezit is van een concertkaart. Doordat alle bezoekers op hetzelfde tijdstip het terrein verlaten moet je ook na afloop van het concert rekening houden met grote verkeersdrukte.

LET OP: Op 18 mei is de Lochemseweg afgesloten tussen 21:00 en 00:00.

Eigen Touringcar aanmelden

Stuur uiterlijk voor 15 mei een e-mail naar [email protected] om een parkeerplaats voor een touringcar aan te vragen. Vermeld in de e-mail het nummerbord van de touringcar, om welke vervoerder het gaat en het telefoonnummer van de chauffeur. Houd er rekening mee dat er beperkt plek is voor touringcars op het parkeerterrein.

Tractoren en veewagens

Let op: op last van politie zijn tractoren met veewagens, vrachtwagens of andersoortig vervoer, niet zijnde personenvervoer, niet toegestaan op het terrein. Dit geldt ook voor het parkeerterrein.

Openingstijden Parkeerterrein

Het parkeerterrein opent vanaf 12:00 uur en sluit om 00:00 uur. Overnachten op het parkeerterrein of in de directe omgeving van het concertterrein is niet toegestaan.

Halen/Brengen & Taxi’s

Volg zodra je de borden 'Halen/Brengen' ziet, deze borden om naar de Kiss & Ride standplaats geleid te worden. De locatie 'Halen/Brengen' is ten opzichte van voorgaande edities verplaatst. Rijdt niet op navigatie, maar volg de borden 'Halen/Brengen'.

Deze Kiss & Ride standplaats bevindt zich op ongeveer 200 meter afstand van de entree. Hier kun je voor het concert worden afgezet en na het concert worden opgehaald. Er is een meetingpoint bij de 'Halen/Brengen' area waar je kunt wachten tot je vervoer is gearriveerd. Bij dit meetingpoint kun je veilig in en uit stappen. In verband met de veiligheid is het niet toegestaan om langs de openbare weg te wachten op je vervoer.

LET OP: Op 18 mei is de Lochemseweg afgesloten tussen 21:00 en 00:00.

Wil je na afloop van het concert met een taxi weer huiswaarts? LET OP: Er zijn weinig lokale taxi’s beschikbaar tijdens het evenement. Het advies is om voorafgaand aan het evenement een taxi te regelen om verzekert te zijn van vervoer aan het einde van het concert.

Fiets / Scooter / Motor

Bij het concertterrein wordt een gratis, onbewaakte, fietsenstalling geplaatst. Deze ligt op 100 meter afstand van de entree en is d.m.v. bebording aangegeven. Stal je fiets alleen in de daarvoor bestemde fietsenstallingen, staat je fiets buiten de aangewezen fietsenstallingen, dan loop je het risico dat deze wordt verwijderd.

Openbaar Vervoer / Trein

Het concertterrein is te bereiken met het openbaar vervoer. Plan je reis vooraf via 9292.nl of de NS reisplanner en controleer voor vertrek om te zien of er geen wijzigingen zijn op jouw traject. Het treinstation Lochem ligt op circa 7 kilometer afstand van het concertterrein. Let op dat er geen pendelvervoer is tussen station Lochem en het concertterrein. We adviseren om hiervoor ruim op tijd een taxi te bestellen. Wil je na afloop van het concert met het openbaar vervoer weer huiswaarts? Zorg er dan voor dat je ruim op tijd een taxi bestelt die je naar het station kan brengen.

Tijdschema

12.00u - Parkeerplaats open
14.00u - Deuren open
15.00u - Miss Montreal
16.30u - Tim Knol & Blue Grass Boogiemen
18.00u - Rowwen Hèze
20.00u - Normaal
22.00u - Verwacht einde
22.30u - Festivalterrein gesloten

 

*Het tijdschema is onder voorbehoud en hiervan kan worden afgeweken door de artiesten. Houd mojo.nl/normaal in de gaten voor de laatste wijzigingen en het laatste nieuws.

Tassenbeleid

Houd er rekening mee dat vanwege veiligheidsredenen grote tassen of rugzakken niet worden toegelaten tot het concertterrein. Tassen die maximaal het A4-formaat zijn en die niet dikker zijn dan 10 centimeter, mogen wel mee naar binnen. Houd er rekening mee dat er op het concertterrein geen opbergfaciliteiten zijn voor tassen die niet worden toegelaten, dus laat deze a.u.b. thuis of in de auto. We raden aan om alle onnodige items thuis te laten om de doorstroming te verbeteren; hoe minder je meeneemt, hoe sneller je voorbij de toegangscontrole komt en je kunt genieten van het concert. Op mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan.

Toiletten

Er zijn op meerdere locaties op het concertterrein toiletten aanwezig, volg hiervoor de borden.

EHBO

Op het concertterrein is een EHBO post aanwezig, volg hiervoor de borden.

Kan ik later naar binnen?

Het is geen probleem om later dan de aanvangstijd van het concert te arriveren: je krijgt met een geldig ticket de hele avond toegang tot het concertterrein. Het is, op verzoek bij de uitgang, mogelijk om het concertterrein tussentijds te verlaten.

Toegankelijkheid

Het kijkplatform is toegankelijk voor bezoekers die een rolstoel- en begeleidersticket hebben gekocht. Hulpbehoevenden zonder rolstoel- of begeleidersticket kunnen – indien op de avond van het concert blijkt dat er voldoende ruimte over is op het platform – hier ook plaatsnemen. Bezoekers met een rolstoel- en begeleidersticket krijgen gegarandeerd toegang tot het platform. Vervolgens kunnen hulpbehoevenden die in het bezit zijn van staanplaatsen hier plaatsnemen op basis van first come, first served.

Mag ik een Krukje / Klapstoel meenemen?

Je bent van harte welkom om een kleedje mee te nemen om op te zitten. Vanwege veiligheidsredenen is het niet toegestaan om krukjes of klapstoelen mee te nemen.

Mag ik medicijnen meenemen?

Het is enkel op vertoon van een medicijnenpaspoort toegestaan om medicijnen en/of injectienaalden mee te nemen naar het concert. Bekijk ook www.mojo.nl/voorwerpen om te zien welke voorwerpen wel en niet zijn toegestaan.

Mag ik eten en drinken meenemen?

Op het concertterrein wordt een ruim assortiment aan eten en drinken verkocht. Heb je een allergie of volg je een bijzonder dieet? Er zijn op aanvraag allergeenlijsten in te zien bij iedere cateraar.
Je mag een flesje water zonder dop mee naar binnen nemen. LET OP: flesjes van hard plastic worden NIET toegestaan. Verder is het niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen, hier zal bij de toegangscontrole op worden gecontroleerd. Voor bezoekers die vanwege medische redenen zelf eten en/of drinken mee willen nemen, kan een uitzondering worden gemaakt op vertoon van een medicijnenpaspoort.

Is het mogelijk om te kolven op het concertterrein?

Het is mogelijk om te kolven bij de EHBO post op het terrein.

Merchandise

Er wordt merchandise verkocht op het concertterrein.

Munten

Op het terrein kan enkel met munten worden betaald. Deze munten zijn verkrijgbaar bij de muntkassa’s waar deze met contant geld en met pin kunnen worden afgerekend. De munten zijn enkel op de avond van het concert geldig en zijn niet meer geldig bij volgende MOJO evenementen. De munten kunnen tot een half uur na afloop van het concert worden ingeleverd bij de daarvoor bestemde muntkassa’s op het terrein.

Paraplu/Zonnebrand meenemen?

We hopen natuurlijk op zonnig weer met aangename temperaturen! Mochten de voorspellingen toch regenachtig zijn, neem dan een regenjas of poncho mee. Paraplu’s worden vanuit veiligheidsredenen niet toegestaan.

Vergeet niet om je bij zonnig weer goed in te smeren. Het is toegestaan om zonnebrand mee te nemen. Bekijk www.mojo.nl/voorwerpen om te zien welke voorwerpen wel en niet zijn toegestaan.

Verloren / Gevonden voorwerpen

Na het evenement worden de gevonden voorwerpen overgedragen aan de Gemeente Lochem en worden ze verzameld op deze website: https://ilost.co/nl/org/gemeente-lochem

Huisregels

Bij dit concert gelden de huisregels van eendaagse outdoor evenementen, zoals ook vermeld op www.mojo.nl/voorwaarden

> Heb je na het lezen van deze FAQ nog vragen over het concert van Normaal? Neem dan contact op met onze Klantenservice

Zijn er nog kaarten te koop?

Ja, verzeker jezelf van een kaartje door deze in de voorverkoop te kopen via Ticketmaster.

Kan ik ook kaarten kopen aan de kassa?

Ja, dit kan dan alleen op de dag van het concert en als het evenement nog niet is uitverkocht.