De week van ADE is eindelijk aangebroken!

Het is eindelijk oktober, de maand van het AMSTERDAM DANCE EVENT! ADE is zo'n festijn waar je het hele jaar naar uitkijkt. Ben jij een echte dance liefhebber? Dan is dit jouw week want je voeten gaan gegarandeerd van de vloer. Een lekker biertje erbij en show me your moves!

arrow down
16.10.2018 Tessaly

Het is eindelijk oktober, de maand van het AMSTERDAM DANCE EVENT!
ADE is zo'n festijn waar je het hele jaar naar uitkijkt. Ben jij een echte dance liefhebber? Dan is dit jouw week want je voeten gaan gegarandeerd van de vloer. Een lekker biertje erbij en show me your moves! 

Amsterdam Dace Event

De line-up van ADE is al bekend en wij zijn benieuwd welke evenementen jullie allemaal gaan bezoeken. Een extra snelle weg naar een aantal toffe acts vind je onderstaand in de blog. Met een korte introductie, video, foto of afspeellijst, kun jij makkelijk een lijst samenstellen hoe jij jouw ADE week gaat invullen.

Colin Benders + Metropole Orkest 17 oktober in de Melkweg Rabozaal (uitverkocht) 

Geniet van een uniek optreden van Colin Benders + het Metropole Orkest! Een mooie beleving van een akoestische orkest gecombineerd met elektronische muziek, dat moet je een keer meegemaakt hebben. Dit keer je kans om het tijdens de opening van ADE met niemand minder dan Benders te ervaren.

Kom vast in de stemming

45GS3dlL7qM
Colin

SOPHIE 17 oktober Paradiso Noord

Eerder dit jaar trakteerde Sophie ons op maar liefst 9 voortreffelijke elektronische nummers afkomstig van haar debuut album ‘Oil Of Every Pearl's Un-Insides’. SOPHIE heeft daarna alles behalve stil gezeten. Ze pakt het groots aan want ze heeft onlangs coproducties gedaan voor Madonna en Charli XCX en in de studio gezeten met Rihanna. 17 oktober kun je genieten van een zuurstokroze dance wereld die je echt niet wil missen!

Klik hier voor meer info en tickets

Kom alvast in de stemming

ADE Live 17+18 oktober Paradiso/Melkweg/ Sugarfactory 

Wil je liever meerdere acts tegelijk zien en nieuwe acts ontdekken? Dan is ADE Live iets voor jou! Tijdens ADE LIVE zie je dit jaar o.a. Róisín Murphy, Agar Agar, Red Axes Live, Dâm-Funk Live, Eefje de Visser Solo en vele anderen.

Klik hier voor meer info en tickets

Kom alvast in de stemming 

Róisín Murphy Agar Agar

Goose Non Stop 19 oktober in de Melkweg Oude Zaal

Altijd al tot diep in de nacht willen raven met electrorockband Goose? Let’s do it! 19 oktober gaat Goose de zaal op stelten zetten en jij kan daar bij zijn!

Klik hier voor meer info & tickets

Kom alvast in de stemming

1PfC1dZZeHw

Baauer 19 oktober KLEAR (Paradiso)

19 oktober wil je gewoon de Harlem Shake doen. Hou je van vette bass door de speakers en kan je lekker gaan op een trap beat? Dan kun je Baauer echt niet missen want hij is één van de beste producers van de trap en bass muziek!

Klik hier voor meer info & tickets

Kom alvast in de stemming 

Charlotte de Witte 19-10 Audio Obscura @ Amsterdam Centraal Station (uitverkocht)

Charlotte de Witte verkoopt Amsterdam Centraal uit, en hopelijk zijn jullie erbij! Bier, wijn en een extreem goede vibe! De Witte gaat als een speer in de underground dance scene en mag zich inmiddels tot een van de populairste dj's rekenen. Het is dus niet gek dat de tickets binnen no time de deur uit zijn gevlogen!

Kom vast in de stemming

er2lzvlfPCE

Paul Kalkbrenner 17 oktober NDSM Werf – Scheepsbouwloods

De king of techno mag tijdens ADE niet ontbreken! NDSM zal genieten van Kalkbrenner’s best geproduceerde album ooit. Zijn nieuwe album Parts of Life is een tribute aan de vroege dagen van de rave. Start jouw ADE-week met een mega boost, don’t miss out!

Klik hier voor meer info en tickets

Kom alvast in de steming

 

Paul Kalkbrenner

Dave Clarke Presents! 19 oktober in de Melkweg 

Dave Clarke is niet zomaar een Engelse DJ en producer van elektronische muziek, hij is een internationaal doorgebroken supertalent! Dave Clarke heeft onwijs goede muzikale kwaliteiten, hij produceert daarbij beats waar je de nachten makkelijk mee door kunt halen. Het wordt een te gekke avond die je echt wil bijwonen. 

Klik hier voor meer info & tickets  

Kom alvast in de stemming

GDq8sRZoaFo

Hardwell & Metropole Orkest presents; Symphony The Revolution of Dance 18 oktober Ziggo Dome (uitverkocht)

Hardwell zijn laatste optreden zal 18 oktober in Ziggo Dome plaatsvinden. Hardwell zorgt overal voor een geslaagde avond en zijn laatste set zal er zeker één worden die je niet wil missen! 

Klik hier voor meer info

Kom alvast de stemming

Y8N9vxYxWcc

 

Hardwell

 

Jameszoo Quartet + Bruxas + DJ BertBert 18 oktober in het Concertgebouw

Jameszoo smelt twee totaal verschillende genres samen, Jazz meets electronic! In een intieme setting zal hij het publiek betoveren met zijn experimentele, elektronische muziek.

Klik hier voor tickets en info

Kom alvast in de stemming

nPqlbSWocL8

Netsky & Friends 20 oktober in de Melkweg Rabozaal

Met Netsky ben je verzekerd van hele toffe sets en kun je uitkijken naar een avond vol dansplezier. Voor ADE pakt Netsky lekker uit en neemt Alison Wonderland, Loud Luxury, Ganz en Rachel Green mee!   

Klik hier voor meer info & tickets 

Kom alvast in de stemming

Netsky

 

Alison Wonderland

 

Loud Luxury

 

 

Praat mee