Ares presents 'Wavyman - Live from Mars' in Melkweg en Annabel

De veelzijdige artiest Ares speelt dit najaar shows in Melkweg Amsterdam en Annabel Rotterdam. Als rapper, producer en zanger is hij van alle markten thuis. Deze stempel drukt hij dan ook met zijn gloednieuwe album 'Wavyman - Live from Mars'. Op 12 november in Melkweg en op 13 november in Annabel neemt Ares je mee op reis naar een andere dimensie met zijn onheilspellende sound. Ondanks zijn down to earth voorkomen gaat het een buitenaards spektakel te worden. De kaartverkoop start op vrijdag 27 mei om 10 uur via de zalen.

arrow down
24.05.2022

Ares presents 'Wavyman - Live from Mars' in Melkweg en Annabel

De veelzijdige artiest Ares speelt dit najaar shows in Melkweg Amsterdam en Annabel Rotterdam. Als rapper, producer en zanger is hij van alle markten thuis. Deze stempel drukt hij dan ook met zijn gloednieuwe album 'Wavyman - Live from Mars'. Op 12 november in Melkweg en op 13 november in Annebel neemt Ares je mee op reis naar een andere dimensie met zijn onheilspellende sound. Ondanks zijn down to earth voorkomen gaat het een buitenaards spektakel te worden. De kaartverkoop start op vrijdag 27 mei om 10 uur via de zalen. 

Ares presents 'Wavyman - Live from Mars'
Zaterdag 12 november 2022, Melkweg, Amsterdam | Info & Tickets
Zondag 13 november 2022, Annabel, Rotterdam | Info & Tickets

De Oosterhoutse rapper, producer én zanger Ares (1995) stond al vroeg in de spotlights; op 18-jarige leeftijd bracht hij zijn debuutalbum 'Road Trip' uit, en daarnaast kwam hij met nog talloze EP’s en mixtapes. Ares wilde zijn horizon al vroeg in zijn carrière verbreden waardoor hij naast het rappen ook instrumentaal en met zijn stem ging experimenteren. Met zijn gloednieuwe album 'Wavyman - Live from Mars' neemt hij je mee op reis naar een andere dimensie. 

Praat mee