Artist Alert: Amber Arcades naar EKKO!

Annelotte de Graaff combineert onder het alias Amber Arcades sprankelende gitaren met haar loepzuivere stem tot heerlijke popliedjes. Met haar dromerige indiepop staat ze 14 juni in EKKO.

arrow down
08.03.2018 Jeamie

Artist Alert: Amber Arcades naar EKKO

Annelotte de Graaff combineert onder het alias Amber Arcades sprankelende gitaren met haar loepzuivere stem tot heerlijke popliedjes.  Met haar dromerige indiepop staat ze 14 juni in EKKO.

Enkele jaren geleden vertrok ze richting New York om zich helemaal te focussen op haar muziek. Die reis naar New York resulteerde in een succesvol debuutalbum en sloeg goed aan bij muziekcritici. Vanover de hele wereld werd geroepen dat debuut Fading Lines één van de beste albums uit 2016 is. Zo beschreef 3voor12 het als “Een wonderlijke plaat met hypnotiserend mooie liedjes”, schreef The Guardian over “Shimmering indiepop from a real talent” en gaf Drowned In Sound het de volle 5 sterren.

Op 14 juni kun je zelf gaan ervaren hoe mooi Fading Lines is tijdens het concert in EKKO. Behalve werk van het debuut kunnen we ook nieuw materiaal van Amber Arcades verwachten. De kaartverkoop voor het concert op 14 juni is per direct van start gegaan. Ga voor meer informatie over de show naar de website van EKKO.

eFjpVG48iLE

Praat mee

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en relevante advertenties te kunnen tonen. We vragen je eenmalig om ons toestemming hiervoor te verlenen. Meer weten?